QUOTE(Kursuotoja @ 2011 08 17, 10:46)
Biurokratija... Tai kas, kad kompe informacija yra. Soc. pazymejimas yra butinas, reikalingas ir siuntimas is gydytojo
Aš jo iš vis neturiu, nei karto niekas nepaprašė
QUOTE(ausrikev @ 2011 09 01, 09:08)
Sveikos, mamytes
Tiesiog norejau pasiteirauti, gal yra mamyciu, kurios taresi su savo gydytoja is anksto del gimdymo ir specialiai ja kviete bet kuriuo paros metu. Kiek tokiu atveju mokejote? As gydytojos klausiu tiesiai sviesiai, o ji man nesako

Sako, pinigai cia paskutinej vietoj ir galvokime apie nauja gyvybe

Aisku, tai labai grazu, bet as noriu viska is anksto zinot ir susideliot. Zinau, kad kazkiek yra mokama i kasa (nors irgi tiksliu sumu nezinau), jei atvaziuosi su savo gydytoju, o kiek dar gydytojai reiktu duoti? Buciau labai labai dekinga uz atsakymus Jei, kas nenori rasyti temoje, puikiai tiks atsakymas i az
Aš tariausi - daviau
600 lt. Bet maniškei nereikėjo naktį važiuoti, nes pernešiojau, tai gimdymas buvo pagal planą - 9 val nuleido vandenys, keturias valandas laukė, veiklos nebuvo - tada pradėjo skatinti ir 17,12 pagimdžiau.Taip kad viskas darbo metu vyko. O šiaip girdėjau ir
800 duoda
QUOTE(juoda/kava @ 2011 09 11, 12:21)
kažkaip paskutiniu metu labai daug negražių atsiliepimų girdžiu apie Šiaulių GN ir iš pažįstamų

ligoninė nauja, graži, o blogiausia tai, kad joje gimdoma kaip viduramžiais, mat EINAMA LINK NATURALUMO.... (blogąja prasme)...
Nu *****, o aš patenkinta viskuo. Gal dėl to ksd nuo nėštumo pradžios ir iki gimdymo galo buvau " šefuojama" vienos ginės

O kas dėl perdėto natūralumo, tai aš džiaugiuosi kad leido 12 dienų pernešioti, nes kitaip mažoka dukra gimtų. Bet visą laiką vaiko būklę stebėjo, vandenis žiūrėjo, ir gimdymą skatino, taip kad jokio natūralumo aš ten iš vis nematau.
QUOTE(benga @ 2011 09 12, 13:15)
Prie ko cia apakimas.

Norejome atsilyginti pries gimdyma,ji nesutiko...sake esu senu paziuru ...man ji laaabai padejo,visa dare,kad tik palengvintu man gimdyma,kankinausi visa para. Ko negaliu pasakyti apie budejusias gydytojas Vilu tiene ir Mac ke liene

Aisku galejome ir neatsilyginti, nes ji po mano gimdymo,ryte isejo atostogu, as jos daugiau akyse nemaciau. Vyras atsiskaite su ja namuose
Anesteziologui ir operavusioms gydytojoms jau nieko nedaveme,nes jau buvo extra CP
O mes prieš gimdymą net nesiūlėm, kažkaip savaima suprantama buvo kad po, nes kitaip į šantažą panašu - tu man duok , tada padarysiu gerai, jei ne duosi - belekaip