Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Šiauliuose - 8

QUOTE(benga @ 2011 09 12, 13:15)
Prie ko cia apakimas. doh.gif Norejome atsilyginti pries gimdyma,ji nesutiko...sake esu senu paziuru ...man ji laaabai padejo,visa dare,kad tik palengvintu man gimdyma,kankinausi visa para. Ko negaliu pasakyti apie budejusias gydytojas Vilu tiene ir Mac ke liene  doh.gif Aisku galejome ir neatsilyginti, nes ji po mano gimdymo,ryte isejo  atostogu, as jos daugiau akyse nemaciau. Vyras atsiskaite su ja namuose  tongue.gif
Anesteziologui ir operavusioms gydytojoms jau nieko nedaveme,nes jau buvo extra CP

manau ji ne taip suprato ir perskaite wink.gif as is pradziu irgi kai perskaiciau, pamaniau, kad akusere "pareikalavo" atsilyginti, bet antra karta perskaiciau ir supratau ka jus turejote omenyje smile.gif kad atsilyginot tada, kai akusere savo darba atliko gerai ir viskas buvo jums ir kudikiui gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 08 17, 10:46)
Biurokratija... Tai kas, kad kompe informacija yra. Soc. pazymejimas yra butinas, reikalingas ir siuntimas is gydytojo doh.gif

Aš jo iš vis neturiu, nei karto niekas nepaprašė g.gif
QUOTE(ausrikev @ 2011 09 01, 09:08)
Sveikos, mamytes   

Tiesiog norejau pasiteirauti, gal yra mamyciu, kurios taresi su savo gydytoja is anksto del gimdymo ir specialiai ja kviete bet kuriuo paros metu. Kiek tokiu atveju mokejote? As gydytojos klausiu tiesiai sviesiai, o ji man nesako  ax.gif  Sako, pinigai cia paskutinej vietoj ir galvokime apie nauja gyvybe  mirksiukas.gif  Aisku, tai labai grazu, bet as noriu viska is anksto zinot ir susideliot. Zinau, kad kazkiek yra mokama i kasa (nors irgi tiksliu sumu nezinau), jei atvaziuosi su savo gydytoju, o kiek dar gydytojai reiktu duoti? Buciau labai labai dekinga uz atsakymus    Jei, kas nenori rasyti temoje, puikiai tiks atsakymas i az  4u.gif

Aš tariausi - daviau 600 lt. Bet maniškei nereikėjo naktį važiuoti, nes pernešiojau, tai gimdymas buvo pagal planą - 9 val nuleido vandenys, keturias valandas laukė, veiklos nebuvo - tada pradėjo skatinti ir 17,12 pagimdžiau.Taip kad viskas darbo metu vyko. O šiaip girdėjau ir 800 duoda ax.gif

QUOTE(juoda/kava @ 2011 09 11, 12:21)
kažkaip paskutiniu metu labai daug negražių atsiliepimų girdžiu apie Šiaulių GN ir iš pažįstamų  verysad.gif ligoninė nauja, graži, o blogiausia tai, kad joje gimdoma kaip viduramžiais, mat EINAMA LINK NATURALUMO.... (blogąja prasme)...

Nu *****, o aš patenkinta viskuo. Gal dėl to ksd nuo nėštumo pradžios ir iki gimdymo galo buvau " šefuojama" vienos ginės g.gif O kas dėl perdėto natūralumo, tai aš džiaugiuosi kad leido 12 dienų pernešioti, nes kitaip mažoka dukra gimtų. Bet visą laiką vaiko būklę stebėjo, vandenis žiūrėjo, ir gimdymą skatino, taip kad jokio natūralumo aš ten iš vis nematau. doh.gif

QUOTE(benga @ 2011 09 12, 13:15)
Prie ko cia apakimas. doh.gif Norejome atsilyginti pries gimdyma,ji nesutiko...sake esu senu paziuru ...man ji laaabai padejo,visa dare,kad tik palengvintu man gimdyma,kankinausi visa para. Ko negaliu pasakyti apie budejusias gydytojas Vilu tiene ir Mac ke liene  doh.gif Aisku galejome ir neatsilyginti, nes ji po mano gimdymo,ryte isejo  atostogu, as jos daugiau akyse nemaciau. Vyras atsiskaite su ja namuose  tongue.gif
Anesteziologui ir operavusioms gydytojoms jau nieko nedaveme,nes jau buvo extra CP

O mes prieš gimdymą net nesiūlėm, kažkaip savaima suprantama buvo kad po, nes kitaip į šantažą panašu - tu man duok , tada padarysiu gerai, jei ne duosi - belekaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2011 09 12, 18:17)
Aš jo iš vis neturiu, nei karto niekas nepaprašė g.gif

Neturite socialinio pazymejimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2011 09 12, 18:17)
O šiaip girdėjau ir 800 duoda  ax.gif
Nu *****, o aš patenkinta viskuo. Gal dėl to ksd nuo nėštumo pradžios ir iki gimdymo galo buvau " šefuojama" vienos ginės  g.gif O kas dėl perdėto natūralumo, tai aš džiaugiuosi kad leido 12 dienų pernešioti, nes kitaip mažoka dukra gimtų. Bet  visą laiką vaiko būklę stebėjo, vandenis žiūrėjo, ir gimdymą skatino, taip kad jokio natūralumo aš ten iš vis nematau. doh.gif

šaunu, kad viskuo esat patenkinta thumbup.gif
o epidūrą gavot ?

tai tada mano ginė žiauriai nuo manęs nuplėšė, už CP pasakė sumą 1000 lt. tiek ir sumokėjom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoda/kava: 13 rugsėjo 2011 - 10:25
O as esu labai patenkintga gimdymu Siauliu ligoneneje, nors gimdziau dar senuose gimdymo namuose, bet su manimi buvo labai gera gydytoja, tai matyt, ne sienos svarbiausia..
Dabar nesioju antra gyvybe po sirdimi, dar tik pradzia, bet kazko baisu darosi doh.gif nestumas visiskai kitoks, pykina, svaigsta galva, tas ir baugina, kad nesiodama pir aja atzalele buvau kaip kiausinis iki pat pabaigos, praktiskai nebuvo nestumo pozymiu. thumbup.gif Svorio nebuvo daug, jokiu pykinimu ir panasiai...
Atsakyti

Ačiū už atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kristi222 @ 2011 09 11, 19:01)
SU pirmaja  gimdaziau privaciai  mokejom 900lt
su antraja kadangi mano gine atostogavo  ir plius  privaciai nebepriima gimdymu , tai paskutinias diena slankiausi pa skita gine , nesitariau bet davvem suprasti kad  po visko susitiksim , tai  je gydytojai 300lt davem , anestezeologui 100lt

abiejais tavejais patenkinta buvo atliktos cp operacijos , pirma extra , antra planine..dar sakyciau kad antra oeracija geriau praejo nu neveltui planine  wub.gif

Papildyta:
QUOTE(ausrikev @ 2011 09 13, 23:27)
Ačiū už atsakymą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi, mamytems aciu uz gerus atsiliepimus 4u.gif Nes mums gimdymas ant nosies ir kai ka nors paskaitau tokio blogesnio, iskart panika kyla doh.gif Tuo labiau, kad pirmas gimdymas doh.gif Atrodo, nezinai, ko tiketis, kaip ten viskas bus blink.gif Faktas, kad visko pasitaiko ir tikrai stiprybes toms, kurioms buvo sunkiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet as noriu tiketis, kad mums viskas bus gerai, labai tikiuosi, kad jei netycia tektu net ne su sava gydytoja gimdyti, vis tiek pasitaikys supratingi medikai g.gif Vyrui, va, tik stresas, sako, as nemoku kysiu duoti, tai kaip cia tuos pinigus reikes dalinti lotuliukas.gif Sakau, na, kaip nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrikev @ 2011 09 13, 23:34)
Papildyta:
Oi, mamytems aciu uz gerus atsiliepimus  4u.gif  Nes mums gimdymas ant nosies ir kai ka nors paskaitau tokio blogesnio, iskart panika kyla  doh.gif  Tuo labiau, kad pirmas gimdymas  doh.gif Atrodo, nezinai, ko tiketis, kaip ten viskas bus  blink.gif  Faktas, kad visko pasitaiko ir tikrai stiprybes toms, kurioms buvo sunkiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Bet as noriu tiketis, kad mums viskas bus gerai, labai tikiuosi, kad jei netycia tektu net ne su sava gydytoja gimdyti, vis tiek pasitaikys supratingi medikai  g.gif  Vyrui, va, tik stresas, sako, as nemoku kysiu duoti, tai kaip cia tuos pinigus reikes dalinti  lotuliukas.gif  Sakau, na, kaip nors  lotuliukas.gif

Abu turite po uzduoti, vienam gimdyti, o kitam pinigelius iteikti biggrin.gif Taip jau buna, kad jei nemoki kysio duoti tai taip ir lieka nebepaduotas, o tai tik sveikintina smile.gif
Manau, kad viskas jums bus gerai, mazai kas raso gerus atsiliepimus nes nera prasmes apie tai kalbeti, o jei kazkas negerai tai ir paraso, nes sunku tyleti kai nepasiteisina viltys, todel statistikos tikrai negalima isvedineti is forumo atsiliepimu mirksiukas.gif
Klausimas iskilo... O tai kam duoti kisi ir pergyventi jei galima susitarti su savo gydytoja ir nepergyventi del tokiu nereiksmingu dalykeliu laukiant savo stebuklelio. SU gydytoju irgi galima pasidereti, jie juk irgi negalvoja, kad visi gali skirti didele pinigu suma. Siaip as esu pries kysius, bet susitarimas su savo gydytoju (gimdant pirma karta) nerealiai padeda moraliskai, tai sunku ismatuoti pinigeliais, nors uz juos ir galima pripirkti daikteliu mazyliui, bet esme tame, kad mazyliui svarbiausia mamyte, kuri noretusi, kad butu ramesne ir koncentruotusi butent i leliuka o ne i personalo elgesi ir emociju isreiskima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kursuotoja: 13 rugsėjo 2011 - 22:58
QUOTE(ausrikev @ 2011 09 13, 23:34)
Papildyta:
Oi, mamytems aciu uz gerus atsiliepimus  4u.gif  Nes mums gimdymas ant nosies ir kai ka nors paskaitau tokio blogesnio, iskart panika kyla  doh.gif  Tuo labiau, kad pirmas gimdymas  doh.gif Atrodo, nezinai, ko tiketis, kaip ten viskas bus  blink.gif  Faktas, kad visko pasitaiko ir tikrai stiprybes toms, kurioms buvo sunkiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Bet as noriu tiketis, kad mums viskas bus gerai, labai tikiuosi, kad jei netycia tektu net ne su sava gydytoja gimdyti, vis tiek pasitaikys supratingi medikai  g.gif  Vyrui, va, tik stresas, sako, as nemoku kysiu duoti, tai kaip cia tuos pinigus reikes dalinti  lotuliukas.gif  Sakau, na, kaip nors  lotuliukas.gif

Stenkitės kuo mažiau skaityti ir klausytis gąsdinančių istorijų. Svarbiausia stenkitės save nuteikt, kad viskas bus gerai. Tikėkit, kad taip bus, taip ir bus. Aš galvojau, kad man save sunkiai sekėsi nuteikinėt, bet gimdymas pavyko taip, kaip norėjau. Ir pagimdžiau greičiau, nei gydytoja sakė thumbup.gif Savo geromis mintimis užprogramuokite būsimus įvykius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2011 09 14, 07:49)
Stenkitės kuo mažiau skaityti ir klausytis gąsdinančių istorijų. Svarbiausia stenkitės save nuteikt, kad viskas bus gerai. Tikėkit, kad taip bus, taip ir bus. Aš galvojau, kad man save sunkiai sekėsi nuteikinėt, bet gimdymas pavyko taip, kaip norėjau. Ir pagimdžiau greičiau, nei gydytoja sakė  thumbup.gif  Savo geromis mintimis užprogramuokite būsimus įvykius.  mirksiukas.gif

moketi nuteikti yra labai labai gerai, bet kai nieko apie tai neismanai tai yra ganetinai sudetinga, bent man reikejo susirasyti teigiamus dalykus ir pastoviai juos matyti, o tai tikrai neblogai smile.gif
Tokius kaip:
Moterys gimdo ne po viena mazyli, jei butu gimdymas toks sunkus tai antru leliuku niekas nesilauktu.
Gydytojai tik padeda, o gamta yra padariusi taip, kad gimdant kunas pats prisitaikytu prie pokyciu ir moters intuicija pasakytu kas kada vyks.
Nereikia pamirsti, kad gimdymo skausmas yra daug reiskiantis ir tokiu budu gaminasi naturalus hormonai, kurie malsina skausma tiek mamai tiek ir mazyliui.
Gimdant naturaliai is pradziu buna skausmas o po to labai didelis dziaugsmas ir greitas sveikimas, o po CP reikia kenteti didziuli skausma ir mazylio atejimas nebe taip sutinkamas, kai mama negali net ant kito sono pasisukti ir jau net nekalbu apie pirmas kelias valandas kai jie buna atskirai doh.gif
Ir taip toliau... smile.gif
Atsakyti

Aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tai stengiuos save nuteikineti, bet nera tai taip paprasta ax.gif Vis tiek baimes yra, bet ko gero ,tai yra naturalu, juk zmones visada bijo to, ko nezino, kas yra nepatirta ir nauja, gal ir tos baimes daugiau, nes tu realiai nezinai, kas taves laukia, atrodo, skaitai, domiesi, bet tai ne tas pats, kas jau butu patirta bigsmile.gif

O su gydytoja tai viskas sutarta, tik tiek, kad visko gali buti, kad ji negales atbegti tam tikromis valandomis tiesiog, jei jau pataikysim taip, del darbo specifikos. Na, bet ir ji sake, kad viskas bus gerai, tai taip ir bus ax.gif

QUOTE(Kursuotoja @ 2011 09 14, 09:00)
moketi nuteikti yra labai labai gerai, bet kai nieko apie tai neismanai tai yra ganetinai sudetinga, bent man reikejo susirasyti teigiamus dalykus ir pastoviai juos matyti, o tai tikrai neblogai  smile.gif
Tokius kaip:
Moterys gimdo ne po viena mazyli, jei butu gimdymas toks sunkus tai antru leliuku niekas nesilauktu.
Gydytojai tik padeda, o gamta yra padariusi taip, kad gimdant kunas pats prisitaikytu prie pokyciu ir moters intuicija pasakytu kas kada vyks.
Nereikia pamirsti, kad gimdymo skausmas yra daug reiskiantis ir tokiu budu gaminasi naturalus hormonai, kurie malsina skausma tiek mamai tiek ir mazyliui.
Gimdant naturaliai is pradziu buna skausmas o po to labai didelis dziaugsmas ir greitas sveikimas, o po CP reikia kenteti didziuli skausma ir mazylio atejimas nebe taip sutinkamas, kai mama negali net ant kito sono pasisukti ir jau net nekalbu apie pirmas kelias valandas kai jie buna atskirai doh.gif
Ir taip toliau...  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ausrikev @ 2011 09 14, 10:23)
Aciu uz palaikyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai stengiuos save nuteikineti, bet nera tai taip paprasta  ax.gif  Vis tiek baimes yra, bet ko gero ,tai yra naturalu, juk zmones visada bijo to, ko nezino, kas yra nepatirta ir nauja, gal ir tos baimes daugiau, nes tu realiai nezinai, kas taves laukia, atrodo, skaitai, domiesi, bet tai ne tas pats, kas jau butu patirta  bigsmile.gif

O su gydytoja tai viskas sutarta, tik tiek, kad visko gali buti, kad ji negales atbegti tam tikromis valandomis tiesiog, jei jau pataikysim taip, del darbo specifikos. Na, bet ir ji sake, kad viskas bus gerai, tai taip ir bus  ax.gif

Baimės vis tiek, gal ne tiek baimės, kiek jaudulio bus. Galvokit apie tai, kad susitiksit su mažu lialiuku, ir baimę pakeis noras greičiau susitikt 4u.gif Man padėjo nėščiųjų kursai, nusiteikinėjimas, kad viskas bus gerai, kad mūsų mamos gimdė net daugiau vaikų, ir jos gimdykloje gulėdavo kelios ir jos tikrai nevaikščiodavo ir šalia nebuvo, kas pamasažuos nugarą prasidėjus sąrėmiui. 4u.gif VISKAS BUS KUO PUIKIAUSIAI mirksiukas.gif
Atsakyti
Raso, raso ir gerus atsiliepimus. Tikrai viskas buvo puikiai ir be jokiu kysiu..

Papasakokite apie planini CP? Kiek reikia moketi? Ir kam? Kasai ar i rankas? Po kiek laiko, kai darytas CP, galima paciai gimdyti? g.gif
Atsakyti