Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

QUOTE(Calaquendi @ 2011 07 30, 18:54)
Jei gerai supratau, nori pakeisti anketoj emailą? Galima pakeisti. Egzistuojančioj anketoj įrašyk naują emailą, o tada senuoju užregink naują. Ar panašiai.

nea, neleidzia man taip sad.gif nes anketa 123 yra su tuo emailu ir jo niekaip pakeisti neleidzia i kita :/
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 07 30, 23:57)
na pvz paspaudziu kazkieno foto patink a, ir visi mato kad ja paspaudziau , nusibosta rankiniu budu trint , ar imanoma padaryt kad tiesiog to nefiksuotu?

kam labiau patiko sena FB ciato versija ja susigrazinti galit CIA

Negalima padaryt, kad nefiksuotų.

O dėl to seno chato... Bandei susigrąžint? biggrin.gif Tokių ala programikių, kur kažką pakeičia, yra daug, bet netikiu, kad jos padaro tai, ką rašo. Dar vienas būdas surinkti fanus ir jiems po to kažką reklamint..

QUOTE(Dolyte @ 2011 07 31, 00:52)
nea, neleidzia man taip sad.gif nes anketa 123 yra su tuo emailu ir jo niekaip pakeisti neleidzia i kita :/

Emailą galima pakeisti. Aš savo accounto emailą pakeičiau iš seno į naują ir dabar prisijungiu su nauju. Su senu nebegaliu prisijungt.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 07 30, 19:43)
Ar galima padaryti taip:
turiu anketa 123  su 123@gmail.com, noriu susikurti anketa qwe ir jai priskirti 123@gmail.com pasta. ar taip imanoma?  g.gif  o anketai 123 priskirti kita @gmail.com

Nueik i nustatymus, susirask dabartini emaila ir ji pakeisk i naujas. Paspausk save ir viskas!
O tada susikurk nauja anketa ir ivesk ta emaila, kuri istrynei is senosios.
Atsakyti
QUOTE(xlaw @ 2011 07 31, 09:27)
Nueik i nustatymus, susirask dabartini emaila ir ji pakeisk i naujas. Paspausk save ir viskas!
O tada susikurk nauja anketa ir ivesk ta emaila, kuri istrynei is senosios.

nea, vis tiek nesigauna g.gif man neleidzia pakeisti primary email doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 07 31, 08:38)
Negalima padaryt, kad nefiksuotų.

O dėl to seno chato... Bandei susigrąžint? biggrin.gif Tokių ala programikių, kur kažką pakeičia, yra daug, bet netikiu, kad jos padaro tai, ką rašo. Dar vienas būdas surinkti fanus ir jiems po to kažką reklamint..
Emailą galima pakeisti. Aš savo accounto emailą pakeičiau iš seno į naują ir dabar prisijungiu su nauju. Su senu nebegaliu prisijungt.

o tu ar bandei?
aš tai šiaip nepabandžius niekada niekam nerekomenduoju .
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 07 31, 21:56)
o tu ar bandei?
aš tai šiaip nepabandžius  niekada niekam nerekomenduoju .

Aš nepasitikiu jokiom pašalinėm programom ax.gif Pati suprantu ir programavimą, ir internetinius dalykus, tad žinau, kokiais tikslais visi jie kuriami. Kad ir kaip gražiai skambėtų, jokių third-party nenaudju. Ypač Facebooke. Ir kitiems nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 07 31, 21:01)
Aš nepasitikiu jokiom pašalinėm programom  ax.gif Pati suprantu ir programavimą, ir internetinius dalykus, tad žinau, kokiais tikslais visi jie kuriami. Kad ir kaip gražiai skambėtų, jokių third-party nenaudju. Ypač Facebooke. Ir kitiems nerekomenduoju.

o as vakar pamaciau uzejau ir man suveike del to jei kam labiau patiko senoji versija rekomenduoju.
Atsakyti
Negaliu prisijungti jau trecia para is namu kompo, is kitur galiu. Negaliu prisijungti ir per Mozilla. Kazin kame cia reikalas? Raso:
Profilis nepasiekiamas
Jūsų profilis yra laikinai nepasiekiamas dėl tinklapio taisymo darbų. Jis turėtų būti vėl pasiekiamas per kelias valandas. Mes atsiprašome už nepatogumus.

Atsakyti
Ar imanoma paslepti draugu sarasa nuo kitu draugu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 08 04, 16:47)
Ar imanoma paslepti draugu sarasa nuo kitu draugu?  g.gif

Įmanoma.

Privacy settings -> Connecting on Facebook -> View settings -> See your friend list -> Customize -> Only me

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 08 04, 15:06)
Įmanoma.

Privacy settings -> Connecting on Facebook -> View settings -> See your friend list -> Customize -> Only me

4u.gif

g.gif pas mane lt kalba...

bet as vis tiek susirasiu kur ka nustatyti. aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Man lietuviškas vertimas nepatinka smile.gif Geriau naudoju originalą ir ramiai gyvenu, negu kvailą vertimą ir nervus gadinuosi lotuliukas.gif Bet jeigu lietuvių kalbą tenka naudoti dėl anglų k. spragų, tada viską suprantu smile.gif Jei kitos išeities nėra ax.gif
Atsakyti