Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

QUOTE(Calaquendi @ 2011 08 04, 16:01)
Man lietuviškas vertimas nepatinka smile.gif Geriau naudoju originalą ir ramiai gyvenu, negu kvailą vertimą ir nervus gadinuosi  lotuliukas.gif Bet jeigu lietuvių kalbą tenka naudoti dėl anglų k. spragų, tada viską suprantu smile.gif Jei kitos išeities nėra  ax.gif

pasieiciau kalba ir viska susitvarkiau wink.gif dekoju
Atsakyti
Anksciau kai patalpindavau savo nuotraukas, tai buvo galima pazymet ar pranest draugams apie naujas nuotraukas ar ne, o dabar idejus nuotraukas to punkti neismete ir jo neradau pabandzius dar karta ikelt nuotraukas g.gif
ar kazkaip galima nustatyt, kad butu galima pranest ar cia kita priezastis g.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai įkėlinėju nuotraukas į puslapio albumą, išmeta info apie paskelbimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 08 11, 18:14)
Kai įkėlinėju nuotraukas į puslapio albumą, išmeta info apie paskelbimą  g.gif

ir man anksciau ismetinejo sukelus visas foto, dabar nebuvo to g.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2011 08 11, 17:19)
ir man anksciau ismetinejo sukelus visas foto, dabar nebuvo to  g.gif

Gal kuri nors karta pazymejote,kad daugiau neklausti ikeliant nuotraukas g.gif

Man uzblokavo skelbima apie kitu sienos (matyt per trumpa laika daug kam parasiau ant sienos). Raso, kad per kelias dienas ar valandas atblokuos, tik nesuprantu kodel kiti kas kelias dienas tiek daug ir ta pati teksta deda ant sienu ir ju neuzblokuoja, o as tik antra karta spaminu blush2.gif Ir dar pranesime buvo parasyta, kad gali sitrinti mano anketa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 08 11, 22:44)
Man uzblokavo skelbima apie kitu sienos (matyt per trumpa laika daug kam parasiau ant sienos). Raso, kad per kelias dienas ar valandas atblokuos, tik nesuprantu kodel kiti kas kelias dienas tiek daug ir ta pati teksta deda ant sienu ir ju neuzblokuoja, o as tik antra karta spaminu  blush2.gif  Ir dar pranesime buvo parasyta, kad gali sitrinti mano anketa  doh.gif

Man panašiai buvo, kai į draugus visus iš eilės ėmiau (ne su pagrindiniu accountu) biggrin.gif Gavau įspėjimą, kad kviesčiau draugauti tik tuos, kuriuos pažįstu blush2.gif Ir tris dienas negalėjau naujo draugo pakviesti ar rašyti kažkam žinutes. Spėju, kad kas nors paspaudė, jog nepažįsta tokio žmogaus ir sistema ėmėsi veiksmų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 08 11, 20:52)
Man panašiai buvo, kai į draugus visus iš eilės ėmiau (ne su pagrindiniu accountu) biggrin.gif Gavau įspėjimą, kad kviesčiau draugauti tik tuos, kuriuos pažįstu  blush2.gif Ir tris dienas negalėjau naujo draugo pakviesti ar rašyti kažkam žinutes. Spėju, kad kas nors paspaudė, jog nepažįsta tokio žmogaus ir sistema ėmėsi veiksmų  ax.gif

Hmz... Tikiuosi greitai viskas susitvarkys ir daugiau negausiu tokiu pranesimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 08 11, 21:44)
Gal kuri nors karta pazymejote,kad daugiau neklausti ikeliant nuotraukas  g.gif

nespaudziau tikrai g.gif

o ar imanoma kur nors pazymet, kad atkurtu visus parametrus kaip buvo pradzioje g.gif

tik paskutiniu metu bandziau uzblokuot, kad nesiustu man jokiu zaidimu uzklausu...
Atsakyti
Niekur neradau tokio dalyko, kad galėtų viską į pradžią nustatyt. Bet pabandyk taip: užeik į albumą, ten paspausk edit album. Atsidarys lentelė, o joje - edit photos. Atsidarys puslapis, kuriame yra visos to albumo nuotraukos. Paprastai, jeigu būna nuotraukų, apie kurias dar neskelbei ant sienos, viršuj atsiranda Publish now pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 08 12, 07:57)
Niekur neradau tokio dalyko, kad galėtų viską į pradžią nustatyt. Bet pabandyk taip: užeik į albumą, ten paspausk edit album. Atsidarys lentelė, o joje - edit photos. Atsidarys puslapis, kuriame yra visos to albumo nuotraukos. Paprastai, jeigu būna nuotraukų, apie kurias dar neskelbei ant sienos, viršuj atsiranda Publish now pasirinkimas.

viska taip bandziau dar karta ir publish now nera schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2011 08 12, 09:50)
viska taip bandziau dar karta ir publish now nera  schmoll.gif  verysad.gif

O jei vieną kurią nors foto ištrintum ir įkeltum iš naujo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 08 12, 08:56)
O jei vieną kurią nors foto ištrintum ir įkeltum iš naujo?  g.gif

bandziau vakar doh.gif
nu nesuprantu, kas cia atsitiko g.gif
Atsakyti