Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

QUOTE(Pašėlusi kiaunė @ 2011 09 24, 08:27)
Sveiki,gal galite paaiškinti šią funkciją''Learn About Subscribers ''?Bandau pati verstis per google vertėją,bet tamsus miškas...Ačiū labai.

Subscribe funkcija yra tokia, kad gali leisti žmonėms, kurie nėra tavo draugai, skaityti ir sekti tavo žinutes ant sienos. Tiksliau tai, ką daliniesi viešai. Tai patogu žinomiems žmonėms, kurie turi savo profilius. O ar paprasti žmonės tuo naudosis, nežinau biggrin.gif
Bet iš kitos pusės, ir tu gali užsiprenumeruoti kokio nors žinomo žmogaus žinutes, jeigu jis tą leidžia.
Atsakyti
GYVVENIMAS FACEBOOKE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aganju @ 2011 09 18, 17:35)
Sveiki. gal galėsite padėti.
Įeinant į application "Nuotraukos" (kairėje psl pusėje, kur paspaudus visad matydavosi naujausios draugų nuotraukos) dabar matau tik naujienas (post'us ant sienų ir pan.). Kažin kas čia atsitiko?

kaip man ši naujovė nepatinka.. kažin dar įmanoma kaip nors peržiūrėti naujai įkeltas draugų nuotraukas kurių jie neskelbia ant sienos? g.gif
Atsakyti
Ir mane taip nervuoja tie pastarieji FB pakeitimai,kad nebemyliu to psl.... bet kaip pripratau,tai truksta ax.gif
Gal galit padeti? pas mane tas naujasis pakeitimas kur desiniam sone rodo kas ka pakomentavo ar prase atsirado per viduri ir einant zemyn jis nepasislenka i virsu,o uzdengia visus postus ant sienos doh.gif nzn ar cia aiskiai parasiau,bet sunkiai as ten susigaudau su tais naujais pakeitimais. Ir dar pas mane dingsta desiniam kampe kur yra uzrasai: mano vard.pav., 'ieskoti draugu, 'pagrindinis' ir ta rodiklyte kur atsijungti galima, tai men net atsijungt is savo profilio nebepavyksta... doh.gif
o pabandziau pas drauge prie kompo prisijungt mano profilis be siu problemu unsure.gif tai nzn kame esme,nes namie du kompai ir abiejuose toks pats vaizdas unsure.gif gal cia beda mano kompuose blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 09 27, 13:48)

Fainas filmukas biggrin.gif
Atsakyti
Na ir aš nesuprantu šios funkcijos - List Suggestions.Kam ji reikalinga? g.gif
Atsakyti
Iškilo man klausimas. Ar įmanoma paslėpti, jog esi prisijungęs? (ta prasme, tarp prisijungusių vartotojų sąrašo, kad manęs nerodytų)?
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 10 05, 22:53)
Iškilo man klausimas. Ar įmanoma paslėpti, jog esi prisijungęs? (ta prasme, tarp prisijungusių vartotojų sąrašo, kad manęs nerodytų)?

Įmanoma smile.gif Ten, kur yra chatas, reikia susirasti tokį sraigtelį - chato nustatymus - ir juose nuimti varnelę nuo Available to chat ax.gif Bet tokiu atveju ir tu nematysi, kas yra prisijungę smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
o gal kas zinote, kaip susikurti tiki orginalu profili kaip cia:
http://www.ltvirtove...ebook_profiliai

visai zalia esu sitoje situacijoje blush2.gif
Atsakyti
Turiu kelis klausimus:

1. ar galima padaryti, kad nerodytu mano draugams, kur as ka parasiau. (ten desineje, kad nesimatytu draugams) g.gif

2. kaip padaryti,kad tik draugai matytu mano uzrasus ant sienos? g.gif

atnaujintame Fb nieko nerandu doh.gif
Atsakyti
Sveiki.Pas mane kitokia problemele.Ar as nemoku ko ar kaip yra.Nes kur buna pazymimos nuotraukos Tagai vadinamieji is manes ima draugai is mano albumu fotkes kiek patinka.Traukia ir pasizymi.O as irgi noriu.Pazymiu ir nera.Nuejus per dukros varda isbandymus dariau-praso leidimo.Turi patvirtint kad sutinka jog as pasizymeciau blink.gif Arba man isvis neduoda zymetis...O man jau nervai ima-is manes ima be jokiu leidimu o as negaliu.Man tai labai svarbu nes esu fanu gretose.Noriu turet foto ir as taguos...Prasau padekit labai prasau nes apsizliumbsiu tuoj cray.gif 4u.gif
Atsakyti
Dabar padare taip kad gaunu nuotrauka ir turiu patvirtint kad as jos tikrai noriu.O as to tvirtinimo visai nenoriu nes puikiai zinau kokias nuotraukas gaunu...Nepatinka man nauja tvarka. ax.gif Jei nepatinka visada galima issitrint.Kaip miela budavo atejus rasti dovaneles taguos...Ir dar-jei draugai manes nepazymeje siuncia kitiems fotkes tai as galiu pasizymet save ir gaunu.O is foto albumu niekaip...Be draugo sutikimo.Ajai... ax.gif
Atsakyti