Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

Padėkite... 4u.gif Kaip pakeisti FB slaptažodį? Viską išnaršiau, nerandu, nors nusišauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 09 17, 15:47)
kai parasai kazka ant sienos yra PASIRINKITINAI ji paspaudus pasirink ir ten pasiderinti kas matys, o kas ne smile.gif

Ačiū, žinau šią galimybę, bet man reikia, kad visiškai nerodytų jokios informacijos, esančios ant sienos. O dabar sieną mato visi - net ir nesantys draugų sąraše.
QUOTE(oziarage @ 2011 09 19, 16:43)
Padėkite... 4u.gif  Kaip pakeisti FB slaptažodį? Viską išnaršiau, nerandu, nors nusišauk doh.gif

Paskyra -> paskyros nustatymai -> slaptažodis -> redaguoti
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 09 19, 19:04)
Ačiū, žinau šią galimybę, bet man reikia, kad visiškai nerodytų jokios informacijos, esančios ant sienos. O dabar sieną mato visi - net ir nesantys draugų sąraše.

Gal čia?
Atsakyti

Nu jau rimtai tie atnaujinimai pradeda erzinti doh.gif dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 19 rugsėjo 2011 - 19:21
QUOTE(Märchen @ 2011 09 19, 19:04)

Paskyra -> paskyros nustatymai -> slaptažodis -> redaguoti

thumbup.gif thumbup.gif Labai ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 02 09, 13:20-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 02 09, 13:20)
Ko nevertėtų atskleisti "facebook?"
http://www.delfi.lt/...k.d?id=41651415

Labai geras straipsnis, gaila, kad tik dabar jį perskaičiau. book.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 09 19, 19:21)
Nu jau rimtai tie atnaujinimai pradeda erzinti  doh.gif  dry.gif

joooo siandien vel nauji , nespeji priprasti prie vienu jau kiti atsiranda , beto kol vyksta darbai pastoviai grybauja tinklapis..

beja o kur dingo funkcija atsijungti nuo tinklapio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Can: 21 rugsėjo 2011 - 20:53
QUOTE(Can @ 2011 09 21, 21:36)
beja o kur dingo funkcija atsijungti nuo tinklapio?

Prie Home trikampiukas ir ten Log out smile.gif Bent jau pas mane taip. Užknisa, kad pas vienus vienaip, pas kitus kitaip. Neįmanoma susigaudyti..
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 09 22, 08:23)
Prie Home trikampiukas ir ten Log out smile.gif Bent jau pas mane taip. Užknisa, kad pas vienus vienaip, pas kitus kitaip. Neįmanoma susigaudyti..

matyt cia tas atvejis kai pas visus skirtingai nes as neturiu tokio .. nu kaip nervuoja negaliu ..
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 09 19, 21:17)

Ne, čia ne tai, ko reikia.
Atsakyti
siandien vel kiek pakeitimu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki,gal galite paaiškinti šią funkciją''Learn About Subscribers ''?Bandau pati verstis per google vertėją,bet tamsus miškas...Ačiū labai.
Atsakyti