Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

QUOTE(Thea! @ 2011 03 09, 17:03)
o gal zinote ar galima atsaukti pakvietima draugauti? biggrin.gif  pakvieciau drauga ir kol jis nesutiko noreciau pakvietima atsiimti lotuliukas.gif  ar galima sitaip?

Pabandykite paziureti, ar jo nera siame sarase su prierasu 'request pending' ar pan? (nezinau kuria kalba jus naudojates FB)
http://www.facebook....ds/edit/?sk=all
Turetu buti, beliktu salia jo vardo paspausti kryziuka ir patviritnti, kad ji norite pasalinti is draugu saraso. BET jeigu zmogus nustates savo parametrus taip, kad apie draugu kvietimus draugauti jis gauna el.pasto pranesima i svao pasto dezute, turekite omenyje, kad apie jusu kvietima jis vis tiek zinos ax.gif

QUOTE(Baružėlė @ 2011 03 15, 07:06)
Noriu pasigirt, kad prieš kelias dienas viską susitvarkiau ir atgavau paskyrą biggrin.gif

thumbup.gif labai dziaugiuosi. O kaip atgavote, atrase ka nors ar kokiu kitu budu slaptazodi prisiminete?

QUOTE(kartitiesa @ 2011 03 23, 20:24)
Ar galima atkapstyti istrintas zinutes facebuke?

Kiek man yra zinoma - ne. Taciau jeigu apie naujas zinutes esate uzsisakiusi pranesti el.pastu, 'inbox' zinuciu kopijas turetumete rasti savo el.paste smile.gif Issiustu zinuciu - deja, ne.
Papildyta:
Dar karta patikrinau, istrintu zinuciu atkurti deja negalima:
http://www.facebook....help/?faq=12212
Atsakyti
Kaip Facebook gali padėti Jums parduodant prekę?
Facebooke galite labai sėkmingai vykdyti savo „žaibiškus“ išpardavimus, o jeigu esate fizinis asmuo ir spintoje tiesiog užsigulėjo nereikalingi daiktai – griebkite fotoaparatą, talpinkite nuotraukas į facebook ir parduokite!

Privatūs išpardavimai ir pardavimai tik fanams
Tai vienas efektyvesnių būdų parduoti prekę facebook‘e. Nusitaikykite į tikslinę auditoriją, paruoškite strategiją ir gaukite pelną. Žmonėms patinka būti išskirtiniais.

„Wish list‘ai“
Dažnas facebook‘e pateikia „wish list‘ą“ (norų sąrašą), kuriame įtraukia daiktus, kurių norėtų. Gudrus ėjimas būtų draugams peržiūrėti jubiliato sąrašą, prieš einant pas jį į gimtadienį... Suprantate apie ką aš?
Rekomendacija būtų paleisti savo facebook‘o apps‘ą, kuriame vartotojai galėtų nurodyti kokių prekių nori.
Pilnas „E-komercijos“ integravimas
Viskas paprasta. Ką parduodate el. parduotuvėje, tas parsiduoda ir jūsų FB puslapyje. Taipogi, tokie dalykai kaip prekių „like“, komentarai ir kas svarbiausia „share“ („dalintis“). Tai leis Jums sukurti šiokį tokį „virusinį“ efektą.
Klientų, įmonės ir tikslinės rinkos analizė
Facebook‘as gali ne tik parduoti, bet ir leisti suprasti, kam Jūs esate įdomus. Komentarai, amžiaus grupė, „like‘ai“, daug ką pasako apie Jus ir nebūtinai iš FB Jūs uždirbsite pinigus. Tai leis Jums išsiaiškinti, kas blogai dirba Jūsų firmoje, kur prekės nebuvo pristatytos, kur dirbama gerai ir t.t. Pritaikymo būdų – begalės.
Bus daugiau.
Sėkmės pritaikant žinias praktikoje.

Šaltinis: http://www.facebook.com/gdgroup
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KingPinLT: 24 kovo 2011 - 13:23
o kaip galima ant nuotraukos uzsidet veliava?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *irma*: 24 kovo 2011 - 13:36
gal kuri bandėte negrįžtamai išsiregistruoti iš FB? g.gif nepavyksta niekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 25, 15:49)
gal kuri bandėte negrįžtamai išsiregistruoti iš FB?  g.gif nepavyksta niekaip g.gif

nes aš neleidžiu tau biggrin.gif

Nustatymai -> Paskyros nustatymai pačioj apačioj yra "Panaikinti profilį", ten mygi išjungti, užpildai anketą ir spaudi užšaldyti mano sąskaitą." arba čia...
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2011 03 09, 18:03)
o gal zinote ar galima atsaukti pakvietima draugauti? biggrin.gif  pakvieciau drauga ir kol jis nesutiko noreciau pakvietima atsiimti lotuliukas.gif  ar galima sitaip?

galima . ten kur yra funkcija pašalinti iš draugų , ten pat galima ir pakviesta žmogų "atšaukti" tikiuosi aiškiai paaiškinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 03 25, 19:03)
nes aš neleidžiu tau biggrin.gif

Nustatymai -> Paskyros nustatymai pačioj apačioj yra "Panaikinti profilį", ten mygi išjungti, užpildai anketą ir spaudi užšaldyti mano sąskaitą." arba čia...
Papildyta:

viską taip ir padariau, tik apie tas 14 dienų nemačiau. žodžiu, padarau viską, į meilą gaunu info apie užšaldytą sąskaitą ir nieko nedarydama laukiu 2 savaites. po 15-16 dienų bandau jungtis ir jau turėtų nepavykti g.gif

aciuks.gif bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 25, 20:11)
aciuks.gif bandysiu.

neišeik gi... kaip stebėsiu tavo pavasarinius kroksus ir augančius mažius dabar? eh...(((
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 25, 16:49)
gal kuri bandėte negrįžtamai išsiregistruoti iš FB?  g.gif nepavyksta niekaip g.gif

seip, taip visai negryztamai issiregistruoti is fb neimanoma, galima tik uzsaldyti saskaita, uzteks karteli vel prisijungti su savo el.pastu ir vel visi matys jusu puslapi.Dabar taip sakant padaro nematoma kitiems vartotojams, neaktyvia.Toks FB minusas, jei taip galima tai ivardinti.
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 03 25, 22:53)
seip, taip visai negryztamai issiregistruoti is fb neimanoma, galima tik uzsaldyti saskaita, uzteks karteli vel prisijungti su savo el.pastu ir vel visi matys jusu puslapi.Dabar taip sakant padaro nematoma kitiems vartotojams, neaktyvia.Toks FB minusas, jei taip galima tai ivardinti.

g.gif minusas, ne kitaip.
Papildyta:
QUOTE(A... @ 2011 03 25, 20:17)
neišeik gi... kaip stebėsiu tavo pavasarinius kroksus ir augančius mažius dabar? eh...(((

taigi buvau fake pasidariusi, antrą vartotoją, reikėjo kai ką išsiaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 26, 09:06)
taigi buvau fake pasidariusi, antrą vartotoją, reikėjo kai ką išsiaiškinti.

palengvėjo biggrin.gif tai va dabar ir turėsi su vartotojus ... bet nesąmonė kad negali išnaikinanti savanoriškai su visam..
Atsakyti
[quote=Elodie*,2011 03 24, 07:54]
thumbup.gif labai dziaugiuosi. O kaip atgavote, atrase ka nors ar kokiu kitu budu slaptazodi prisiminete?

Jie atrašė man ir suteikė naują slaptažodį,na aišku teko įrodyti, jog paskyra tikrai mano ax.gif bet man pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 26, 10:06)
g.gif minusas, ne kitaip.
Papildyta:

nu taip, feisbukas pasauli valdo, duomenu gi reikia biggrin.gif
Atsakyti