Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook

QUOTE(Antithesis @ 2011 04 30, 15:12)
Yra tik daugybė vartotojus kvailinančių appsų, kurie tik visiems pademonstruoja, kad bandei išssiaiškinti, kas tavo profilį žiūrėjo. cool.gif

gal ir bande bet kiek man zinoma dar niekam nepavyko.

o siap gaila kad tokios funkcijos nera .
Atsakyti
QUOTE(A... @ 2011 04 30, 23:00)
o siap gaila kad tokios funkcijos nera .

sutinku.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, o gal zinote ar imanoma padaryti taip, akd man prisijungus prie FB buciau nematoma t.y. nerodytu jog esu prisijungusi?Is anksto dekoju:)
Atsakyti
Paspaudi dešinėje pusėje kur draugai pažymėti (apačioje) "pokalbiai"-->"parinktys"-->"Go ofline"

4u.gif
Atsakyti
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Ir dar vienas klausimas:kaip paziureti savo pokalbius su draugais?Zinutes tai randu, bet pokalbiu ne, ar jie niekur neissisaugo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cordillera @ 2011 05 10, 20:38)
Ir dar vienas klausimas:kaip paziureti savo pokalbius su draugais?Zinutes tai randu, bet pokalbiu ne, ar jie niekur neissisaugo? blush2.gif

Rašo, kad prie žinučių turi būti, bet aš pas save nerandu g.gif Tai gal tik išskirtiniais atvejais ten išsaugo pokalbių istoriją.. Pvz jeigu tau kas nors parašė, kai buvai atsijungus ar pan..
Atsakyti
QUOTE(cordillera @ 2011 05 10, 19:38)

kol kas tokios unkcijos nera , bet greitu laiku jau bus ir histori funkcija smile.gif
Atsakyti
kaip išvalyti fb sieną? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2005 @ 2011 06 03, 09:27)

user posted image
Nemanau, kad yra funkcija, kuri išvalytų viską. Nebent gali ne trinti, o blokuoti programas ir žmones. Tuomet automatiškai pasislėps tie įrašai, kurie su jais susiję.
Atsakyti
QUOTE(2005 @ 2011 06 03, 08:27)

rankiniu būdų
Atsakyti
Sveiki,
Prašau pagalbos 4u.gif
Nesusišneku su facebook schmoll.gif
Niekaip nepavyksta pasikeisti vartotojo vardo. Rašo taip:
"Kad galėtumėte nustatyti savo vartotojo vardą, prieš tai turi būti patvirtintas jūsų profilis.
If you have a mobile phone that can receive SMS messages, you can Pasitikrinkite mobiliajame telefone. If not, please try to register your username at a later time. Tęsti"
Nuorodą, kurią atsiunčia į paštą užbaigti registracijai spaudžiau jau n.. kartų- nepadeda g.gif
Ar turi praeiti kažkiek laiko kol profilį patvirtins (sukūriau prieš keletą dienų)? Jei taip, tuomet kiek laukti?
Su kitu profiliu tokių problemų neturėjau, patarkite prašau ką daryti smile.gif
Atsakyti