Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(svajoklele @ 2010 12 14, 11:41)
Is tikruju, daug info rasi ten kur jau tave merginos nukreipe. Del grafikeliu pildymo, tai rinkis pagal tai kokia kalba tau lengvesne smile.gif. O saip, gali per abudu pildyti (ne viena taip daro).
Del termometro, tai irgi, skonio reikalas. Kiekviena pasirenka kaip jai patogiau smile.gif.

o kada reikia pradėt matuot? kiek dienų po mm, ar kaip?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif na va as jau nuo siandienos pasiduodu verysad.gif tos valkatos netiketai uzpuole ir dar tokios skausmingos schmoll.gif baisu
Na o kylancios ir toliau kilkit 4u.gif ir sulaukit pacios geriausios Kaledines dovaneles nestuke.gif
Prisijungsiu po 6 dienu su nauju matavimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 12 14, 11:43)

As asmeniskai matuoju ir per mm. Iprotis jau toks smile.gif
Kitos matuoja pasibaigus mm.
Atsakyti
QUOTE(pale_1 @ 2010 12 14, 07:54)
Sveikutes  smile.gif...

4u.gif Lauksime griztancios su naujomis jegomis ir geromis nuotaikomis. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 12 14, 11:29)
planuojam keletą mėnesių  blush2.gif
o kurį grafiką lengviau pildyt, rusišką ar anglišką? kuris patogiau  g.gif  kaip tikslaii pamatuoti temp., su kokiu termometru?

Na cia kiekvienai individuliai, as kadangi is karto atradau babyplan, kur daug aprasymu ir straipsniu apie BT, tai ten ir pasilikau. thumbup.gif Nes jei vien del grafikelio kalba cia daug neitakoja. mirksiukas.gif
O matuotis BT tikslingiau ir informatyviau vis del to nuo 1 ciklo dienos. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pale_1 @ 2010 12 14, 11:54)
Sveikutes  smile.gif na va as jau nuo siandienos pasiduodu verysad.gif
Prisijungsiu po 6 dienu su nauju matavimu  mirksiukas.gif

Neliudek 4u.gif lauksim po 6 dienu friends.gif
Atsakyti
Laba ryta,

Lendu pas jus su kava ir grafiku http://www.fertility...com/home/325a93

QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 14, 08:29)
tai ir pabandysim taip padaryti  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Jei temperatura nores pakristi, tu gi zinai, kokiu grieztu priemoniu su termometru galima imtis lotuliukas.gif Taip, kad laukiamas tik vienas rezultatas.

O as turiu toki rimta klausima - jei bus zymima grafike tik temperatura (be, gleiviu, antriniu pozymiu ir t.t.), ar gausiu koki rezultata? Kazko arba mano ciklas dar istyso, arba as nieko "nerandu", bijau prisiieskot, ko nera.
Atsakyti
QUOTE(Umaj7** @ 2010 12 14, 12:12)
Neliudek 4u.gif lauksim po 6 dienu friends.gif

Aciu uz palaikyma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 12 14, 11:43)

As tai asmeniskai pradedu matuoti po mmm, kartais anksciau jei nesmarkiai teplioja mirksiukas.gif

QUOTE(pale_1 @ 2010 12 14, 11:54)
Sveikutes  smile.gif na va as jau nuo siandienos pasiduodu verysad.gif tos valkatos netiketai uzpuole ir dar tokios skausmingos  schmoll.gif baisu
Na o kylancios ir toliau kilkit  4u.gif  ir sulaukit pacios geriausios Kaledines dovaneles  nestuke.gif
Prisijungsiu po 6 dienu su nauju matavimu  mirksiukas.gif

Vargsiuke, priklauso tau 4u.gif ir lauksim sugryztant po 6 dienu thumbup.gif su nauju ciklu ir naujom viltim rolleyes.gif

QUOTE(coliukeee @ 2010 12 14, 12:44)
Jei temperatura nores pakristi, tu gi zinai, kokiu grieztu priemoniu su termometru galima imtis  lotuliukas.gif  Taip, kad laukiamas tik vienas rezultatas.

O as turiu toki rimta klausima - jei bus zymima grafike tik temperatura (be, gleiviu,  antriniu pozymiu ir t.t.), ar gausiu koki rezultata? Kazko arba mano ciklas dar istyso, arba as nieko "nerandu", bijau prisiieskot, ko nera.

na taip, viena kart "pasedejo" pas mane tai gal jau zinos ko kita kart laukti lotuliukas.gif

O del tu gleiviu as per daug nieko nezymiu schmoll.gif o ir isvis sakiau spjausiu i FF, nes vel eilini kart neduoda O linijos, tarsi anovuliacinis ciklas, nors BP ir dar du grafikai kuriuos pildau brezia jau man O linija mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 12 14, 07:26)
labas rytas  mirksiukas.gif
panasu,kad jau tikrai esu po O  thumbup.gif

Tikrai thumbup.gif
QUOTE(svajoklele @ 2010 12 14, 09:36)
Sveikos,
pas man si menesi ne BT grafikelis, o kardiograma kazkokia biggrin.gif
Nieko nesuprantu... g.gif  Pagal paskutinius tris ciklus ziurint, iki O dar nemazai laiko, bet, kad sis kritimas ir isskyros kazkaip kitaip viska parodo  doh.gif . Bijau, kad, gal kaip ne taip pasimatavau sian... gal kaip isslido termometras is uodegos  blush2.gif

Viskas gerai, čia prieš O pakritimas 4u.gif

QUOTE(Piktukė @ 2010 12 14, 10:21)
Sulaukusioms mm.. 4u.gif

o aš manau savųjų sulauksiu šiom dienom, nes pakrtiimas tai tikrai labai gražus.. unsure.gif  neištvėriau, pagadinau NT, nors buvo pakritimas, ir pamačiau riebią baltą špygą biggrin.gif
http://www.babyplan.ru/profile/97275

4u.gif
QUOTE(pale_1 @ 2010 12 14, 10:54)
Sveikutes  smile.gif na va as jau nuo siandienos pasiduodu verysad.gif tos valkatos netiketai uzpuole ir dar tokios skausmingos  schmoll.gif baisu

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 14, 12:44)
O as turiu toki rimta klausima - jei bus zymima grafike tik temperatura (be, gleiviu,  antriniu pozymiu ir t.t.), ar gausiu koki rezultata? Kazko arba mano ciklas dar istyso, arba as nieko "nerandu", bijau prisiieskot, ko nera.

As pirma zymejimo menesi neivedinejau jokiu antriniu pozymiu, tik temperatura. Rezultata gavau, linija nubreze. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Allur @ 2010 12 14, 13:37)
Viskas gerai, čia prieš O pakritimas 4u.gif
4u.gif

Keista tik tai, kad niekad per savo matavimo fiksavima nesu turejusi toookios zemos temperaturos unsure.gif . Zemiausia gal tebuvo 36,5 blink.gif
Atsakyti
Laba diena matuotojos:)

Ateinu ir as su savo visai ne nestuke.gif BT, kas mane neramina. Siandien jau prisigalvojau, kad vel nesivystantis schmoll.gif

http://www.babyplan....iary/2010-12-14

nes uzvakar darytas NT ir siandien darytas NT panasaus ryzkumo. Na tik OT tikrai ryzkesnis. Bet jau isisvaigau , kad ir krutine ne tokia jautri.....komaras kazkoks doh.gif
tyrimu HCG nesu dariusi, nes dukryte serga, negaliu istrukti is namu.
belieka laukti g.gif g.gif
o gal tik prisigalvoju. siandien pagal BP tik menama mm diena, gal tas NT negali buti baisiai ryzkus. Tai kodel BT nekyla? juk ir duphastona pradejau gerti (jis aisku man niekada BT ir neitakojo).

..... help.gif
Papildyta:
http://www.babyplan.ru/profile/80051

BT
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2010 12 14, 12:47)
Laba diena matuotojos:)

Ateinu ir as su savo visai ne  nestuke.gif  BT, kas mane neramina. Siandien jau prisigalvojau, kad vel nesivystantis  schmoll.gif

http://www.babyplan....iary/2010-12-14

nes uzvakar darytas NT ir siandien darytas NT panasaus ryzkumo. Na tik OT tikrai ryzkesnis. Bet jau isisvaigau , kad ir krutine ne tokia jautri.....komaras kazkoks  doh.gif 
tyrimu HCG nesu dariusi, nes dukryte serga, negaliu istrukti is namu.
belieka laukti g.gif   g.gif 
o gal tik prisigalvoju. siandien pagal BP tik menama mm diena, gal tas NT negali buti baisiai ryzkus. Tai kodel BT nekyla? juk ir duphastona pradejau gerti (jis aisku man niekada BT ir neitakojo).
..... help.gif
Papildyta:
http://www.babyplan.ru/profile/80051

BT

dabar matau. BT laikosi, skirtumas tarp faziu yra, jei D geri nelabai daugiau yra kas daryti. Jei jautiesi gerai, tai buk rami smile.gif nes ramumas reikalingas labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemil: 14 gruodžio 2010 - 12:49