Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(*Silver* @ 2010 12 14, 12:45)
Laba diena matuotojos:)

Ateinu ir as su savo visai ne  nestuke.gif  BT, kas mane neramina. Siandien jau prisigalvojau, kad vel nesivystantis  schmoll.gif

http://www.babyplan....iary/2010-12-14

nes uzvakar darytas NT ir siandien darytas NT panasaus ryzkumo. Na tik OT tikrai ryzkesnis. Bet jau isisvaigau , kad ir krutine ne tokia jautri.....komaras kazkoks  doh.gif 
tyrimu HCG nesu dariusi, nes dukryte serga, negaliu istrukti is namu.
belieka laukti g.gif   g.gif 
o gal tik prisigalvoju. siandien pagal BP tik menama mm diena, gal tas NT negali buti baisiai ryzkus. Tai kodel BT nekyla? juk ir duphastona pradejau gerti (jis aisku man niekada BT ir neitakojo).
..... help.gif

nerodo grafikėlio unsure.gif
Juk gali būti pakritimai, ne visada tiesi linija, nestresuok unsure.gif 4u.gif

tai kad net pakritimo nera, viskas gerai manau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 14 gruodžio 2010 - 12:50
QUOTE(*Silver* @ 2010 12 14, 13:47)

Ateinu ir as su savo visai ne  nestuke.gif  BT, kas mane neramina. Siandien jau prisigalvojau, kad vel nesivystantis  schmoll.gif

http://www.babyplan....iary/2010-12-14

nes uzvakar darytas NT ir siandien darytas NT panasaus ryzkumo. Na tik OT tikrai ryzkesnis. Bet jau isisvaigau , kad ir krutine ne tokia jautri.....komaras kazkoks  doh.gif 
tyrimu HCG nesu dariusi, nes dukryte serga, negaliu istrukti is namu.
belieka laukti g.gif  g.gif 
o gal tik prisigalvoju. siandien pagal BP tik menama mm diena, gal tas NT negali buti baisiai ryzkus. Tai kodel BT nekyla? juk ir duphastona pradejau gerti (jis aisku man niekada BT ir neitakojo).
..... help.gif
Papildyta:
http://www.babyplan.ru/profile/80051

komentarams uzleidziu vyresniems specams, kas ilgiau matuoja BT, bet nuo saves pasakysiu, laukau kumstukus, kad viskas butu gerai thumbup.gif kol mmm neatejo, neprarandam vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif atejau pasirodyt savo lygumu biggrin.gif

QUOTE(*Silver* @ 2010 12 14, 14:47)

mergyt ramybes tau dabar reikia 4u.gif palauk kol dukryte pasveiks ir eik priduok krauja 4u.gif siaip manau, kad viskas tau...jum yra gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduter @ 2010 12 14, 12:50)
Laba diena 4u.gif atejau pasirodyt savo lygumu biggrin.gif
mergyt ramybes tau dabar reikia 4u.gif palauk kol dukryte pasveiks ir eik priduok krauja 4u.gif siaip manau, kad viskas tau...jum yra gerai 4u.gif

grazi lyguma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 12 14, 14:51)
grazi lyguma mirksiukas.gif

4u.gif ziuresim, i ka jos nuves hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 14 gruodžio 2010 - 12:54
OI mergytes aciu uz padrasinima blush2.gif man tai labai svarbu...gal ir per daug panikuoju...

is 2 sav. nestumo gal per daug noriu. jauciuosi gerai, nieko neskauda. gal prisigalvoju doh.gif neveltui vyras mane panikovskiu vadina tongue.gif

vis laukiu kada ta mano BT virs 37 soktels doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2010 12 14, 14:54)
OI mergytes aciu uz padrasinima blush2.gif  man tai labai svarbu...gal ir per daug panikuoju...

is 2 sav. nestumo  gal per daug noriu. jauciuosi gerai, nieko neskauda. gal prisigalvoju doh.gif neveltui vyras mane panikovskiu vadina  tongue.gif

vis laukiu kada ta mano BT virs 37 soktels  doh.gif

tave galima suprasti, nes turi, kaip suprantu, liudnos patirties unsure.gif nepanikuok taip, nes zirniukas tai jaucia, jam reikia tik geru emociju, kad stipretu, augtu ir mamyteiatejus laikui paspardytu visus sonus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2010 12 14, 13:54)
OI mergytes aciu uz padrasinima blush2.gif  man tai labai svarbu...gal ir per daug panikuoju...

is 2 sav. nestumo  gal per daug noriu. jauciuosi gerai, nieko neskauda. gal prisigalvoju doh.gif neveltui vyras mane panikovskiu vadina  tongue.gif

laba, paziurek mano Bt grafikeli prie pastojusiu, mano ir laikesi zema, ir visaip vinguriavo. viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2010 12 14, 14:17)
laba, paziurek mano Bt grafikeli prie pastojusiu, mano ir laikesi zema, ir visaip vinguriavo. viskas bus gerai  mirksiukas.gif

labai labai to tikiuosi bigsmile.gif

kam idomu nors (sorry uz OFF topic) imetu OT ir NT foto.
NT 11, 12, 13 ir 15 DPO OT irgi 15 DPO

http://i002.radikal....2eb3b08e427.jpg

Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2010 12 14, 14:37)
labai labai to tikiuosi  bigsmile.gif

Mergyt, nusiramink, wub.gif stresas tau nereikalingas. BT bunant nestuke.gif nebutinai turi buti 37. Tau budinga tokia BT, ji nenukrito zemiau ir graziai laikosi. Geri Duphastona po 1 du kartus? Jei neramu gali padidint doze iki triju kartu i diena, bet paprastai doze didinama kai buna tepliojimai arba aisku, kad PRG per zemas.
Tau dabar reikia teigiamu emociju, paklausyk grazios muzikos, paskaityk knyga arba paziurek megstama filma, daugiau ilsekis ir JOKIU stresu. nono.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(vaiduter @ 2010 12 14, 13:52)
4u.gif ziuresim, i ka jos nuves hihihi.gif

Tikėkimės, kad į II brūkšnelius smile.gif

QUOTE(*Silver* @ 2010 12 14, 13:54)

Gal čia tik laikinas pakritimas iki ir per menamas mmm, man rodos po dienelės kitos šausi viršun mirksiukas.gif

QUOTE(*Silver* @ 2010 12 14, 14:37)
kam idomu nors (sorry uz OFF topic)  imetu OT ir NT foto.

13 ir 15 dienų NT jau žymiai ryškesni taip kad viskas gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2010 12 14, 13:37)
kam idomu nors (sorry uz OFF topic)  imetu OT ir NT foto.

O OT darėt su rytiniu šlapimu, kaip ir NT ar naudojot pagal visus OT nurodymus? 4u.gif
Atsakyti