Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skalbiat naujus daiktus prieš naudojimą?

aš neplaunu jei perku sau,bet vaikiškus plaunu 4u.gif
Atsakyti
as neskalbiu schmoll.gif schmoll.gif nei vaikisku nei suaugusiems skirtu daiktu 4u.gif
Atsakyti
neskalbiu ir aš schmoll.gif
Atsakyti
Nu bet nejaugi neskalbiat nei naujos patalynės, nei rankšluoščių doh.gif
Atsakyti
patalynes nea,o ranksluoscius butinai
Atsakyti
AS NESKALBIU NAUJO NIEKO. O SIAIP RANKSLUOSCIUS STENGIUOSI RANKOMIS PLAUTI IR PERSKALAUTI SAMPUNE TADA JIE MINKSTI PASIDARO.
Atsakyti
na aš kažkada susimasčiau, kad nauji drabužiai galbūt galėjo pabūvoti ant žemės ar kur nors kitur g.gif , bet juk taip norisi kuo greičiau jais pasipuošti, tai net nespėju jų išskalbti blush2.gif biggrin.gif o apatinį trikotažą tai visuomet išskalbiu...patalynę ir rankšluosčius tai kaip kada ax.gif
Atsakyti
Neskalbiu nieko, tik naujus indus išplaunu, kažkaip nemalonu iš dulkėtų purvinų lėkščių valgyt būtų.
Atsakyti
neskalbiu naujo nieko smile.gif
Atsakyti
Skalbiu beveik viska isskyrus kaikuriuos virsutinius rubus. Ir skalbiu ne del purvo , o del chemijos.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 08 20, 23:45)
Skalbiu beveik viska isskyrus kaikuriuos virsutinius rubus.  Ir skalbiu  ne del purvo , o del chemijos.

idomu, kokia naujuose chemija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 08 22, 19:40)
idomu, kokia naujuose chemija?  g.gif

Manyčiau, kad šio-bei-to esama, ypač gaminiuose iš natūralaus pluošto - tiek verpiant ar audžiant, tiek siuvant ar mezgant pasiekiami nemaži greičiai, ir kad siūlas neplausėtų, jis "apretuojamas" - sustandinamas. Be to, žaliava apsaugai apdorojama insekticidais, medvilnė dar ant krūmo apipurškiama nuo nepageidaujamų ėdikų - tik pradėk domėtis. O ir siuvama ne steriliomis sąlygomis, ypač "trečiame pasaulyje", kur daugiausiai šiandien rūbų produkcija dėl pigios darbo jėgos ir persikėlusi. Kaip jau kažkada minėjau šioje temelėje, pamačius reportažą apie tekstilės pramonės užkulisius, man praėjo noras vilktis neplautą apatinį trikotažą ar šluostytis neplautu rakšluosčiu.
Atsakyti