Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skalbiat naujus daiktus prieš naudojimą?

Visada o visada skalbiu, nebent apsipilu darbe kuo nors ir reikai mygom nusipirkti nauja ruba..

Kaip galima miegoti patalyneje neskalbtoje? Juk kvapas jose visose buna..na ne smirda..bet popieriaus, dulejimo tokio..fee..o kelnaites, liemenle irgi dedates? Kur bepirkta butu, ciupineje buna ne vienos ir ne dvi rankos..Niu nzn as taip negaleciau.
Atsakyti
Anksciau neskalbdavau, bet kai namie atsirado vaikai tai taip.Asmeniskai sau perskalbiu tik apatinius
Atsakyti
Visada!
Atsakyti
Skalbiu viska, iskyrus ziemines striukes, paltu ir kostiumu taip pat pries apsirengima pirma karta, nenesu i chemini valyma...
Seip tai reikia skalbti, nes gali buti dar chemikalu like medziaga dazant (kazkada del to oho kokia alergija gavau), ir juk neaisku, kas tuos daiktus ciupinejo ir dar kada paskutini karta rankas plove...
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 06 04, 14:03)
ir juk neaisku, kas tuos daiktus ciupinejo ir dar kada paskutini karta rankas plove...

drinks_cheers.gif ,juk isties-rinkdamiesi rubus juos ciupinejam...as visad nauja ruba issiplaunu o tik po to nesioju ax.gif
Atsakyti
Neskalbiu blush2.gif TInginė esu blush2.gif
Atsakyti
As irgi visada skalbiu ir patalyne, ir ranksluoscius, irdrabuzius zinoma tiktuos kurios galima skalbti. ax.gif Karta per "Kas seimos galva" maciau kaip vyras keite patalne isvykus zmonai, o ta patalyne nupirko parduotuvej ir ispakaves namie iskarto apvilko, nu kaip slykstu pasidare pagalvojus, kaip reiketu gultis i neplauta patalyne, kai nezine kokiom rankom kinai siuvo schmoll.gif
P.S. as ir riesutus gliaudytus ir kitus maisto produktus prie kuriu kas nors galejo liestis plaunu (isskyrus bandeles ir panasius gaminius) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agules @ 2007 06 22, 19:54)
As irgi visada skalbiu ir patalyne, ir ranksluoscius, irdrabuzius zinoma tiktuos kurios galima skalbti. ax.gif  Karta per "Kas seimos galva" maciau kaip vyras keite patalne isvykus zmonai, o ta patalyne nupirko parduotuvej ir ispakaves namie iskarto apvilko, nu kaip slykstu pasidare pagalvojus, kaip reiketu gultis i neplauta patalyne, kai nezine kokiom rankom kinai siuvo schmoll.gif
P.S. as ir riesutus gliaudytus ir kitus maisto produktus prie kuriu kas nors galejo liestis plaunu (isskyrus bandeles ir panasius gaminius) ax.gif

Aš džiovintus vaisius tai plaunu, bet riešutus tai ne blink.gif o ką galima ir juos plauti blink.gif nebandžiau. O skonis nepasikeičia?
Atsakyti
Neskalbiu nauju rubu ir patalines ax.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Na neskalbiu,bet galvoju gal reiktų g.gif mano draugė perskalbe beveik viska ka nusiperka naujo ypač vaikams rūbelius.
Atsakyti
iš tikro niekad nesumasčiau, kad reiktų. jei matau kad koks rūbas nučiupinėtas matuojantis, plaunu, jei ne, gražiai įpakuotas, tai neplaunu
Atsakyti
cool.gif Gera temelė. thumbup.gif Niekada nebūčiau sumąsčius plauti riešutų. rolleyes.gif
Aš rūbų, patalynės neperskalbiu, nebent jie turi specifinį, man nemalonų kvapą ir dėl to nė kiek nepergyvenu.Beje, ir lygint nelyginu, jei to nereikalauja rūbo išvaizda.Kelios pažįstamos ir triusikėlius, ir kojines lygina, o jūs? ax.gif
Atsakyti