Visada o visada skalbiu, nebent apsipilu darbe kuo nors ir reikai mygom nusipirkti nauja ruba..
Kaip galima miegoti patalyneje neskalbtoje? Juk kvapas jose visose buna..na ne smirda..bet popieriaus, dulejimo tokio..fee..o kelnaites, liemenle irgi dedates? Kur bepirkta butu, ciupineje buna ne vienos ir ne dvi rankos..Niu nzn as taip negaleciau.
Visada!
Skalbiu viska, iskyrus ziemines striukes, paltu ir kostiumu taip pat pries apsirengima pirma karta, nenesu i chemini valyma...
Seip tai reikia skalbti, nes gali buti dar chemikalu like medziaga dazant (kazkada del to oho kokia alergija gavau), ir juk neaisku, kas tuos daiktus ciupinejo ir dar kada paskutini karta rankas plove...
Seip tai reikia skalbti, nes gali buti dar chemikalu like medziaga dazant (kazkada del to oho kokia alergija gavau), ir juk neaisku, kas tuos daiktus ciupinejo ir dar kada paskutini karta rankas plove...
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 06 04, 14:03)
ir juk neaisku, kas tuos daiktus ciupinejo ir dar kada paskutini karta rankas plove...
Neskalbiu
TInginė esu
As irgi visada skalbiu ir patalyne, ir ranksluoscius, irdrabuzius zinoma tiktuos kurios galima skalbti.
Karta per "Kas seimos galva" maciau kaip vyras keite patalne isvykus zmonai, o ta patalyne nupirko parduotuvej ir ispakaves namie iskarto apvilko, nu kaip slykstu pasidare pagalvojus, kaip reiketu gultis i neplauta patalyne, kai nezine kokiom rankom kinai siuvo
P.S. as ir riesutus gliaudytus ir kitus maisto produktus prie kuriu kas nors galejo liestis plaunu (isskyrus bandeles ir panasius gaminius)
P.S. as ir riesutus gliaudytus ir kitus maisto produktus prie kuriu kas nors galejo liestis plaunu (isskyrus bandeles ir panasius gaminius)
QUOTE(agules @ 2007 06 22, 19:54)
As irgi visada skalbiu ir patalyne, ir ranksluoscius, irdrabuzius zinoma tiktuos kurios galima skalbti.
Karta per "Kas seimos galva" maciau kaip vyras keite patalne isvykus zmonai, o ta patalyne nupirko parduotuvej ir ispakaves namie iskarto apvilko, nu kaip slykstu pasidare pagalvojus, kaip reiketu gultis i neplauta patalyne, kai nezine kokiom rankom kinai siuvo
Aš džiovintus vaisius tai plaunu, bet riešutus tai ne
Neskalbiu nauju rubu ir patalines
Na neskalbiu,bet galvoju gal reiktų
mano draugė perskalbe beveik viska ka nusiperka naujo ypač vaikams rūbelius.
iš tikro niekad nesumasčiau, kad reiktų. jei matau kad koks rūbas nučiupinėtas matuojantis, plaunu, jei ne, gražiai įpakuotas, tai neplaunu
Aš rūbų, patalynės neperskalbiu, nebent jie turi specifinį, man nemalonų kvapą ir dėl to nė kiek nepergyvenu.Beje, ir lygint nelyginu, jei to nereikalauja rūbo išvaizda.Kelios pažįstamos ir triusikėlius, ir kojines lygina, o jūs?