Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skalbiat naujus daiktus prieš naudojimą?

QUOTE(ingridyte @ 2010 11 12, 14:09)
Vaikiskus naujus ar devetus, drabuzius ar patalyne BUTINAI skalbiu ir lyginu, minkstus zaislus taip pat skalbiu, kietus zaislus plaunu su muilu, dezinfekuoju spiritu, jei reikia. Nauja patalyne, ranksluoscius suaugusiems skalbiu, nes mieliau skalbtoj miegoti, naujus drabuzius ne visada skalbiu  blush2.gif

OHO schmoll.gif , juk nuo per didelio sterilumo visi mikrobai dar labiau kimba smile.gif Aš tik apatinius skalbiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukė @ 2010 11 12, 15:50)
OHO schmoll.gif , juk nuo per didelio sterilumo visi mikrobai dar labiau kimba smile.gif Aš tik apatinius skalbiu ax.gif

svetimas "bacilas" isskalbiu, neaisku kas su kokiom "rotavirusuotom" ir is kur istrauktom rankom ciupinejo, nes ir savu bacilu uztenka sociai, jei nukrenta zaisliukas ant zemes, nepuolu skalbt biggrin.gif
Atsakyti
Aš skalbiu tik vaikiškus rūbelius, suaugusiems kažkaip neskalbiu... na bet ir secondhanduose neperku.
Atsakyti
schmoll.gif neturiu laiko lyginimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nauju neskalbiu
Atsakyti
Neskalbiu naujų nei apatinių nei viršutinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa1 @ 2010 11 21, 20:56)

drinks_cheers.gif

Būtinai skalbiu tik tai, kas pirkta dėvėtų prekių parduotuvėse (secondhanduose) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa1 @ 2010 11 21, 21:56)

Aš ir naujai pirktų rūbų neskalbiu, nematau tam prasmės
Atsakyti
nauju neskalbiu nei savo nei vaiko
Atsakyti
QUOTE(ingridyte @ 2010 11 12, 14:09)
Vaikiskus naujus ar devetus, drabuzius ar patalyne BUTINAI skalbiu ir lyginu, minkstus zaislus taip pat skalbiu, kietus zaislus plaunu su muilu, dezinfekuoju spiritu, jei reikia. Nauja patalyne, ranksluoscius suaugusiems skalbiu, nes mieliau skalbtoj miegoti, naujus drabuzius ne visada skalbiu  blush2.gif

pasirasau po kiekvienu zodziu,isskyrus tu,kurie apie zaislus - neturiu kam pirkt kolkas wink.gif
bet kas liecia apatinius ,ranksluoscius ir patalyne- BUTINAI, butinaii skalbiu ir lyginu;)
nei vieno naujo palto dar nesu tik skalbus lotuliukas.gif
Atsakyti
Neskalbiu.
Esu tik vieną patalynę skalbusi, nes smirdėjo kažkodėl... g.gif
Atsakyti
Niekada, o kam?
Atsakyti