Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skalbiat naujus daiktus prieš naudojimą?

QUOTE(mama_gulbe @ 2011 01 21, 23:44)
neskalbiu tik virsutiniu, o visus kitus skalbiu...
patikekit geriau skalbkit, nesvarbu kad super firminiai apatiniai,
kadangi esu susidurus su masine drabuziu gamyba tai zinau kaip vyksta visas procesas  cool.gif

Kas ten tokio baisaus vyksta masinėj gamyboj? smile.gif
Atsakyti
neskalbiu virsutiniu nauju. ranksluosciai, patalynes visad. tarkim patalyne kad ir supakuota, man nepatinka tas kvapas jos is pakuotes istrauktos doh.gif
Atsakyti
anksciau visada skalbdavau ir visokias sukneles, kelnes, bliuzeles... O dabar nevisada ax.gif Neskalbiu jei itariu, kad bus snipstas po skalbimo smile.gif Po to kai ar cia taip man tik atrodo bet kazkaip suprastejusi labai yra parduotuvese parduodamu rubu kokybe ir yra teke ismesti rubus po pirmo skalbimo, tai jau bent siek tiek panesioti norisi smile.gif
Na o kas liecia visokius ranksluoscius, apatinius rubus ir panasiai, tai manau butinai reikia skalbti. Net buna raso, kad reikia skalbti. O kudikiukams tai dar ir islyginti.
Atsakyti
Skalbiu naują patalynę, rankšluosčius mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskalbiu viską, išskyrus striukes ir paltus, na, gal dar kojines kartais ne. Nepatinka man tas cheminis gamyklinis kvapas, be to ir rekomenduojama prieš naudojimą drabužius išskalbti, kad kažkiek pasišalintų dažų likučiai ir kiti "priedai". Skalbdama matau, kiek intensyviai dažo kažkuris drabužis, į tai atsižvelgiu vėliau skalbdama su kitais rūbais. 4u.gif
Atsakyti
Stengiuosi skalbti, ypač apatinius rūbus.
Atsakyti
QUOTE(Gil @ 2011 01 30, 19:33)
Kas ten tokio baisaus vyksta masinėj gamyboj? smile.gif

Galiu pasakyti, kas ten vyksta visi siunami rubai, patalai, ranksluosciai pereina per n.... ranku, pereina per n.... pavirsiu kuri nera labai daznai valomi, nukrenta tie siuviniai ir ant zemes ir t.t. Patarimas plaukit moteris naujus daiktus, as visada viska plaunu tik virsutiniu rubu neplaunu.
Atsakyti
Virsutiniu rubu niekad neplaunu blush2.gif
Atsakyti
Patalyne ir apatinius visada perskalbiu
Atsakyti
nors lengvai perskalbiu viska, man nemalonu, kad kazkas jau ta daikta ciupino ax.gif
Atsakyti
neskalbiau anksciau kol neuzsikreciau grybeliu, dbara viska skalbiu smile.gif
Atsakyti
Kai neturėjom vaikulių lyg ir neskalbėm, pravėdindavom tą fabrikinį patalynės kvapą.. blush2.gif Atsirado mažyliai - skalbiau viską iš eilės...o dabar po krizės ne viską skalbiam ir po skalbimo ne viską lyginam tongue.gif
Atsakyti