QUOTE(Nightingale @ 2006 02 08, 19:53)
Ne tu viena cia tokia
QUOTE(Pusaite @ 2006 02 07, 20:11)
sorry
gal ir as pasirodysiu tamsuole,bet ne tik ,kad neskalbiu,bet net ir negirdejau,kad skalbtu

gal ir as pasirodysiu tamsuole,bet ne tik ,kad neskalbiu,bet net ir negirdejau,kad skalbtu
QUOTE(Night @ 2006 02 08, 18:53)
Na jau lazdą merginos su tuo naujų daiktų skalbimu ,tai tikrai perlenkiat
neteko girdėti, kad kas nors nusipirktų purviną patalynę, ar kad kas nors nuo to kad naujos neišskalbė, būtų blogo nutikę. Manau kad skalbt reikia tada, jeigu taip nurodyta ant įpakavimo ,o šiaip
Manau, kad įmonėms yra taikomi tam tikri reikalavimai...
O ką pedantės darot su parduotuvių kulinarijoje parduodamu gatavu maistu, juk ten irgi gali patekt mikrobų...?
Šiaip tai kas per daug tas nesveika, švara šiuo atveju neišimtis
O ką pedantės darot su parduotuvių kulinarijoje parduodamu gatavu maistu, juk ten irgi gali patekt mikrobų...?
Šiaip tai kas per daug tas nesveika, švara šiuo atveju neišimtis
kažkuri rašė, kad skalbia rankšluosčius naujus, kad geriau sugertų vandenį. nu ir tikrai žinokit prieš kelias dienas maniškis panaudojo neskalbtą naują rankšluostį ir buvo labai piktas nes labai blogai vandenį sugėrinėjo
QUOTE(egliosha @ 2006 02 11, 15:02)
kažkuri rašė, kad skalbia rankšluosčius naujus, kad geriau sugertų vandenį. nu ir tikrai žinokit prieš kelias dienas maniškis panaudojo neskalbtą naują rankšluostį ir buvo labai piktas nes labai blogai vandenį sugėrinėjo 
Su ranksluosciai gal kitokia kalba, bet patalynei tai nereikia vandens sugerineti
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 02 11, 13:58)
Na jau lazdą merginos su tuo naujų daiktų skalbimu ,tai tikrai perlenkiat
neteko girdėti, kad kas nors nusipirktų purviną patalynę, ar kad kas nors nuo to kad naujos neišskalbė, būtų blogo nutikę. Manau kad skalbt reikia tada, jeigu taip nurodyta ant įpakavimo ,o šiaip
Manau, kad įmonėms yra taikomi tam tikri reikalavimai...
O tu bandei kada miegoti naujoje standžioje patalynėje?
Tiesa, dar prisiminiau- pigi patalynė, prieš naudojimą jos neišskalbus, kartais dažo
O dėl rankšluosčių... tiesiog yra tokia rūšis, kuri iškart nesugeria vandens
visada skalbiu ir rūbus,ir patalynę,ir rankšluoščius
nes jei nesupakuota,tai negali žinoti,kas tuos daiktus čiupinėjo,matavosi.kažkaip geriau jaučiuosi.
QUOTE(Will @ 2006 02 11, 16:57)
1.O tu bandei kada miegoti naujoje standžioje patalynėje?
2. pvz. mane išbėrė
3.O dėl rankšluosčių... tiesiog yra tokia rūšis, kuri iškart nesugeria vandens
2. pvz. mane išbėrė
3.O dėl rankšluosčių... tiesiog yra tokia rūšis, kuri iškart nesugeria vandens
1.O gal tu galvoji, kad aš perku padėvėtą
2.Ar esi įsitikinusi, kad čia nuo patalynės išbėrė? gal sutapimas?o gal esi labai alergiška? tada jau kita kalba
3. dėl tos rušies rankšluosčių sutinku
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 03 25, 09:22)
1.O gal tu galvoji, kad aš perku padėvėtą
žinoma, kad teko miegoti naujoje ir nieko beje ar tau teko girdėti, kad jau ir naudojant patalynę ji yra standinama (kaip sako krakmolinama), kad geriau nešiotūsi, lengviau lygintūsi ?
2.Ar esi įsitikinusi, kad čia nuo patalynės išbėrė? gal sutapimas?o gal esi labai alergiška? tada jau kita kalba
1. Teko. Bet "naminės" priemonės visai kitokį efektą duoda ir patalynė nebūna TOKIA kieta
2. Esu įsitikinus, kad nuo patalynės, nes išbėrė jau po pirmos nakties
Gal skirgingos firmos skirtingai paruošia patalynę pardavimui, gal tiesiog nepasisekė man perkant