Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skalbiat naujus daiktus prieš naudojimą?

Aš neskalbiu... nu bent jau iki šiol neskalbiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2006 02 08, 19:53)
Aš neskalbiu... nu bent jau iki šiol neskalbiau  doh.gif

Ne tu viena cia tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2006 02 07, 20:11)
sorry doh.gif
gal ir as pasirodysiu tamsuole,bet ne tik ,kad neskalbiu,bet net ir negirdejau,kad skalbtu g.gif  blink.gif

QUOTE(Night @ 2006 02 08, 18:53)
Aš neskalbiu... nu bent jau iki šiol neskalbiau  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi neskalbiu
Atsakyti
Na jau lazdą merginos su tuo naujų daiktų skalbimu ,tai tikrai perlenkiat blink.gif blink.gif blink.gif neteko girdėti, kad kas nors nusipirktų purviną patalynę, ar kad kas nors nuo to kad naujos neišskalbė, būtų blogo nutikę. Manau kad skalbt reikia tada, jeigu taip nurodyta ant įpakavimo ,o šiaip g.gif Manau, kad įmonėms yra taikomi tam tikri reikalavimai...
O ką pedantės darot su parduotuvių kulinarijoje parduodamu gatavu maistu, juk ten irgi gali patekt mikrobų...?
Šiaip tai kas per daug tas nesveika, švara šiuo atveju neišimtis
Atsakyti
kažkuri rašė, kad skalbia rankšluosčius naujus, kad geriau sugertų vandenį. nu ir tikrai žinokit prieš kelias dienas maniškis panaudojo neskalbtą naują rankšluostį ir buvo labai piktas nes labai blogai vandenį sugėrinėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 02 11, 15:02)
kažkuri rašė, kad skalbia rankšluosčius naujus, kad geriau sugertų vandenį. nu ir tikrai žinokit prieš kelias dienas maniškis panaudojo neskalbtą naują rankšluostį ir buvo labai piktas nes labai blogai vandenį sugėrinėjo schmoll.gif

Su ranksluosciai gal kitokia kalba, bet patalynei tai nereikia vandens sugerineti biggrin.gif , manau nereikia ir skalbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 02 11, 13:58)
Na jau lazdą merginos su tuo naujų daiktų skalbimu ,tai tikrai perlenkiat blink.gif  blink.gif  blink.gif  neteko girdėti, kad kas nors nusipirktų purviną patalynę, ar kad kas nors nuo to kad naujos neišskalbė, būtų blogo nutikę. Manau kad skalbt reikia tada, jeigu taip nurodyta ant įpakavimo ,o šiaip g.gif  Manau, kad įmonėms yra taikomi tam tikri reikalavimai...

O tu bandei kada miegoti naujoje standžioje patalynėje? g.gif Jei būtum bandžius nekalbėtum, kad neteko girdėti, kad kas blogo nutiktų tongue.gif pvz. mane išbėrė verysad.gif Nors šiaip patalynė labai kokybiška (jau 2 metus ją naudojam- net nenusiskalbė ir šiaip jokių problemų vėliau nekilo 4u.gif )

Tiesa, dar prisiminiau- pigi patalynė, prieš naudojimą jos neišskalbus, kartais dažo lotuliukas.gif Studentavimo laikais kambariokė tokią turėjo- kasryt mėlyna atsikeldavo lotuliukas.gif

O dėl rankšluosčių... tiesiog yra tokia rūšis, kuri iškart nesugeria vandens doh.gif
Atsakyti
as ir perskalbiu, bet tik todel, kad negaliu pakest to kvapo, man kazkokiais chemikalais smirda... na nezinau kaip paaiskint, bet man labiau prie sirdies minkstiklio kvapas smile.gif
Atsakyti
visada skalbiu ir rūbus,ir patalynę,ir rankšluoščius smile.gif nes jei nesupakuota,tai negali žinoti,kas tuos daiktus čiupinėjo,matavosi.kažkaip geriau jaučiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 02 11, 16:57)
1.O tu bandei kada miegoti naujoje standžioje patalynėje?
2. pvz. mane išbėrė  verysad.gif
3.O dėl rankšluosčių... tiesiog yra tokia rūšis, kuri iškart nesugeria vandens  doh.gif

1.O gal tu galvoji, kad aš perku padėvėtą lotuliukas.gif žinoma, kad teko miegoti naujoje ir nieko beje ar tau teko girdėti, kad jau ir naudojant patalynę ji yra standinama (kaip sako krakmolinama), kad geriau nešiotūsi, lengviau lygintūsi ?
2.Ar esi įsitikinusi, kad čia nuo patalynės išbėrė? gal sutapimas?o gal esi labai alergiška? tada jau kita kalba g.gif
3. dėl tos rušies rankšluosčių sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 03 25, 09:22)
1.O gal tu galvoji, kad aš perku padėvėtą  lotuliukas.gif  žinoma, kad teko miegoti naujoje ir nieko beje ar tau teko girdėti, kad jau ir naudojant patalynę ji yra standinama (kaip sako krakmolinama), kad geriau nešiotūsi, lengviau lygintūsi ?
2.Ar esi  įsitikinusi, kad čia nuo patalynės išbėrė? gal sutapimas?o gal esi labai alergiška? tada jau kita kalba g.gif

1. Teko. Bet "naminės" priemonės visai kitokį efektą duoda ir patalynė nebūna TOKIA kieta doh.gif
2. Esu įsitikinus, kad nuo patalynės, nes išbėrė jau po pirmos nakties doh.gif Aš nepamenu kada prieš tai paskutinį kartą buva išberta doh.gif Gal vaikystėje g.gif Nei aš, nei mano vyras, kurį tada irgi išbėrė, nesam alergiški 4u.gif
Gal skirgingos firmos skirtingai paruošia patalynę pardavimui, gal tiesiog nepasisekė man perkant unsure.gif Bet nuo to karto kiekvieną patalynę išskalbiu- beje, tai visai nesudėtinga ir ramu, kad tikrai nieko nenutiks tongue.gif
Atsakyti
Nu neskalbiau niekada iki šiol blush2.gif ...bet, kad prigąsdinot doh.gif .Reiks skalbt...
Atsakyti