patalyne visad. ka cia dar...buna kas nors jeigu supakuota ir istraukus toks gamyjklinis dazu kvapas buna, tai visad perplaunu, kad nesmirdetu
Neisivaizduoju kaip galima neskalbti nauju ranksluosciu,patalynes
Siaip kartais nusipirkus koki svarka pranesioju ir neskalbta,tas pats ir su kailiniais ar zieminemis striukemis,o toliau viskas pirma skalbiama,po to devima,man tai savaime suprantamas dalykas
Mano darbas siejasi su drabuziu gamyba, prekyba, vien pamacius is kokio azijos kampelio gaunami siuntiniai ir kaip jie kartais sandeliuose laikomi, ne minties nekyla deveti kazka neisskalbus. Viena is mano buvusiu darbuotoju issitaise tokias zaizdas ant ranku,kad galejo dirbti tik su pirstinemis,kadangi kasdien dirbo su textile, po to jai teko dirbti ir kitoje parduotuveje. Rezultatas toks pat- vel alergija,berimai,atviros zaizdos ant ranku...
Nesvarbu ar tai butu H&M, Mango, Zara, Primark,G-Star ar turguje pirkta maikute,visada patariu pries tai jas isskalbti
Mano darbas siejasi su drabuziu gamyba, prekyba, vien pamacius is kokio azijos kampelio gaunami siuntiniai ir kaip jie kartais sandeliuose laikomi, ne minties nekyla deveti kazka neisskalbus. Viena is mano buvusiu darbuotoju issitaise tokias zaizdas ant ranku,kad galejo dirbti tik su pirstinemis,kadangi kasdien dirbo su textile, po to jai teko dirbti ir kitoje parduotuveje. Rezultatas toks pat- vel alergija,berimai,atviros zaizdos ant ranku...
Nesvarbu ar tai butu H&M, Mango, Zara, Primark,G-Star ar turguje pirkta maikute,visada patariu pries tai jas isskalbti
Neskalbiu.
Pradėsiu skalbt.
Perskalbiu viską, išskyrus savo pėdkelnes.
jeigu rubas neturi jokio kvapo tada neskalbiu nebent jeigu uzsisakau kazka internetu irn ateina su gamyklu kvapu tada zinoma
patalyne taip pat skalbiu
aš beveik visada skalbiu tiek naujus rubus, patayne, rankšluoscius, jei užuodžiu bent menkiausią kvapą visada naujas daiktas būna išskalbtas
Visada skalbiu
ne vien dėl kvapo, ir dėl higienos.
Aš taip pat visada skalbiu.
neskalbiu, nors cia prisiskaicius turbut pradesiu
Patalyne, dzinsus, bliuskutes, marskinius ypac vyro visada perskalbiu.