Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skalbiat naujus daiktus prieš naudojimą?

Skalbdavau tik iš "antrų rankų" pirktus rūbus ir rankšluosčius, reiks ir patalynę pradėt skalbti g.gif
Atsakyti
taip 4u.gif visada ir butinai 4u.gif
Atsakyti
Tik vaikiskus daiktus skalbiu visuomet
Atsakyti
Net minties nekilo skalbti naujus daiktus, reiks pradėt ax.gif
Atsakyti
Visada plaunu ir rubus ir pataline.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pirma karta girdziu kad zmones nusipirke rubus ar siaip skalbiamus daigtus neskalbia... nereikia cia kinieciu apkalbet, bet kurios siuvejos galit paklaust ar apsilankyt siuvykloje, iskart suprasit kodel betkoki ruba reik plaut, nesvarbu tai vaikui ar suaugusiam... mirksiukas.gif
del sventos ramybes ir saviskiu sveikatos nepatingekit issiskalbt ir prasilygint... nieko nera geriau uz sava kvapa lotuliukas.gif
Atsakyti
Visuomet skalbiu ir patalynę ir drabužius. Ypač drabužius. Kažkas rašė anksčiau apie tai kad siuvyklose nėra švaros, bet kai pagalvoji kiek žmonių tai pasimatavo tai hrrrr... blink.gif
Atsakyti
Ne, niekada.
Atsakyti
QUOTE(Sidii @ 2012 11 17, 13:31)
Visuomet skalbiu ir patalynę ir drabužius. Ypač drabužius. Kažkas rašė anksčiau apie tai kad siuvyklose nėra švaros, bet kai pagalvoji kiek žmonių tai pasimatavo tai hrrrr... blink.gif

drinks_cheers.gif bet dar kiek per grindis pervaro parduotuvese tie daiktai doh.gif
Atsakyti
Nu geras, aš niekada apie tai nepagalvodavau, bet tiksliai, mes gi nežinom, kokioj aplinkoj ir ant kokių grindų ta patalynė (ar kad ir drabužiai) buvo siūta, kokios rankos tuos daiktus lietė. Nuo šiol aš irgi skalbsiu. Ačiū autorei už temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvitute: 07 gruodžio 2012 - 15:27
Visada skalbiu, nesvarbu kam: sau, mažyliui ar katei wink.gif Taip pat ir lyginu viską..Kaip ir rašė merginos, neaišku kur tas drabužis buvo, kas jį lietė, matavosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvitute @ 2012 12 07, 15:25)
Nu geras, aš niekada apie tai nepagalvodavau, bet tiksliai, mes gi nežinom, kokioj aplinkoj ir ant kokių grindų ta patalynė (ar kad ir drabužiai) buvo siūta, kokios rankos tuos daiktus lietė. Nuo šiol aš irgi skalbsiu. Ačiū autorei už temą 4u.gif

Ir ne vien del to reikia skalbt.Net paprasciausia medvilne yra apdirbta chemija,kuri gali alergizuot.Ypac linas.As ji nauja vien paemus i rankas iskart pradedu veida kasytis doh.gif
Atsakyti