Skalbdavau tik iš "antrų rankų" pirktus rūbus ir rankšluosčius, reiks ir patalynę pradėt skalbti
taip
visada ir butinai
Visada plaunu ir rubus ir pataline.
sveikutes
pirma karta girdziu kad zmones nusipirke rubus ar siaip skalbiamus daigtus neskalbia... nereikia cia kinieciu apkalbet, bet kurios siuvejos galit paklaust ar apsilankyt siuvykloje, iskart suprasit kodel betkoki ruba reik plaut, nesvarbu tai vaikui ar suaugusiam...
del sventos ramybes ir saviskiu sveikatos nepatingekit issiskalbt ir prasilygint... nieko nera geriau uz sava kvapa
del sventos ramybes ir saviskiu sveikatos nepatingekit issiskalbt ir prasilygint... nieko nera geriau uz sava kvapa
Visuomet skalbiu ir patalynę ir drabužius. Ypač drabužius. Kažkas rašė anksčiau apie tai kad siuvyklose nėra švaros, bet kai pagalvoji kiek žmonių tai pasimatavo tai hrrrr...
QUOTE(Sidii @ 2012 11 17, 13:31)
Visuomet skalbiu ir patalynę ir drabužius. Ypač drabužius. Kažkas rašė anksčiau apie tai kad siuvyklose nėra švaros, bet kai pagalvoji kiek žmonių tai pasimatavo tai hrrrr... 
Nu geras, aš niekada apie tai nepagalvodavau, bet tiksliai, mes gi nežinom, kokioj aplinkoj ir ant kokių grindų ta patalynė (ar kad ir drabužiai) buvo siūta, kokios rankos tuos daiktus lietė. Nuo šiol aš irgi skalbsiu. Ačiū autorei už temą
Visada skalbiu, nesvarbu kam: sau, mažyliui ar katei
Taip pat ir lyginu viską..Kaip ir rašė merginos, neaišku kur tas drabužis buvo, kas jį lietė, matavosi
QUOTE(Elvitute @ 2012 12 07, 15:25)
Nu geras, aš niekada apie tai nepagalvodavau, bet tiksliai, mes gi nežinom, kokioj aplinkoj ir ant kokių grindų ta patalynė (ar kad ir drabužiai) buvo siūta, kokios rankos tuos daiktus lietė. Nuo šiol aš irgi skalbsiu. Ačiū autorei už temą 
Ir ne vien del to reikia skalbt.Net paprasciausia medvilne yra apdirbta chemija,kuri gali alergizuot.Ypac linas.As ji nauja vien paemus i rankas iskart pradedu veida kasytis