Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skalbiat naujus daiktus prieš naudojimą?

Neskalbiu 4u.gif
Atsakyti
Neskalbiu.
Atsakyti

skalbiu 4u.gif
Atsakyti
patalyne ir ranksluoscius butinai skelbiu vos nusiprikus, nes zinokit, nesvarus jie. Kas, kad nenaudoti, bet medziaga, is kuriu ji siuvama, metoma kur ir kaip papuole, ir tikrai nebutinai vien svariom rankom. Apatinius rubus irgi skalbiu. Staltiesiu, kostiumeliu ar kokiu megztiniu neskalbiu.
Atsakyti
Viršutinių drabužių neskalbiu.
Atsakyti
rankšluoščius irgi skalbiu, bet dabar ir apatinius reikės skalbt, kažkaip ankščiau nepagalvojau
Atsakyti
neskalbiu.
Atsakyti
visad skalbiu.
Atsakyti
Visada viską nusipirkusi perskalbiu cool.gif Esu dirbusi studijuodama geros drabužių firmos sandėly, tai patikėkite, tie drabužiai per tiek rankų pereina, ir ant žemės paguli netyčiom, viską pamačiusi pasibaisėjau ir viską plaunu.
Atsakyti
Skalbti ar neskalbti! Tai nuo daug ko priklauso. Niekada neteko apsipirkinėti turguje, tikriausiai ten pirktus ir skalbčiau. O parduotuvėje pirktus daiktus -jeigu apatiniai supakuoti nematau reikalo skalbti, taip pat patalynės aš net neperku nesupakuotos, taigi - dar skalbusi naujos neesu, ir neteko susidurti su tuo kad būtų nemaloni kūnui ar dažytų. Drabužių irgi niekada neskalbiu, tuo labiau, kad dauguma jie tik cheminiu būdu gali būti valomi. O štai naujus džinsus rekomenduoja išskalbti prieš nešiojant, žinoma jei jie nėra jau perplauti pries pardavimą.
Viskas yra rankomis liečiama, ir drabužiai, ir aksesuarai, ir net maistas. Taigi negalime mes pabėgti nuo mikrobų, tad aš net ir nebandau.... Skalbia tie/tos kurios jaučiasi geriau nešiodamos išskalbtus drabužėlius, taigi čia kiekvienas savaip...

Atsakyti
skalbiu tik apatinius , visgi prie odos liečiasi , o ir šiaip reiketu perskalbti rubus , nes pagalvojus juk juos gal būt prieš nuperkant ne vienas žmogus matavosi
Atsakyti
Skalbiu iš turgaus pirktus rūbus (megztukus,maikutes,kelnes)
Nu kažkaip tokia masė žmonių perkilnoja, matuojasi...
Atsakyti