Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skalbiat naujus daiktus prieš naudojimą?

g.gif Oi, kaip nejauku pasidarė perskaičius g.gif . Tikrai, rūbų, išskyrus vaikiškus apatinius niekada neskalbdavau. Dar kartais kai kuriuos rankšluosčius, bet dabar g.gif . Kažkaip padėvėtų daiktų niekada neperkau. Turguose irgi neapsipirkinėju. Tai net nekildavo mintis juos skalbti. man malonu dėvėti naują daiktą. Visada kai perku, tai prašau, kad duotų naują, t.y niekieno nesimatuotą, žinoma jei yra ir tik tada perku. Bet dabar, jau kažką nusipirkusi galvosiu g.gif skalbti ar ne???
Atsakyti
o jein neplausi nieko baisaus jau tokio manau neatsitiks biggrin.gif
Atsakyti
buvau karta lino fabrike. Ten gamina ivairius lino gaminius (patalyne, ranksluoscius, rubus ir t.t.). Gamyba eina nuo pat pradziu: nuo pacio lino patiekimo iki gatavu gaminiu. Sutinku, kad jau isausti audiniai tikrai nera patys svariausi- juk atveztame line visokiu erkiu buna... Bet pries ka nors siunant visi audiniai buna isskalbti. Ir tik po to juos gabena i kitas patalpas (zymiai svaresnes, be dulkiu ir erkiu) ir kazka is ju siuna. Siaip ar taip, pati vistiek isskalbciau kad ir supakuota patalyne pries naudojima.
Del virsutiniu drabuziu taip stipriai nesijaudinu, nors tie patys Wrangler dzinsai neaisku, kur siuti- ar siuveja nesirgo kokia liga...
Atsakyti
kaip tik stengiuos kuo ilgiau neskalbt,ypac savo rubu,nes isskalbus rubai kazkaip netokie pasidaro,dazniausiai isskalbto drabuzio jau nebenoriu... cool.gif

kas kita jei zmogus ar vaikas elergiskas...bet siaip skalbt nauja daikta mastau.gif

del ranksluosciu sutinku...ypac tie turkiski pukuoti,tik po keliu skalbimu sugeria.. rolleyes.gif
Atsakyti
o as skalbt viska pradejau susilaikusi dukrytes... wub.gif pirmiausiai jos drabuzelius, o po to ir musu viska-tik nupirkus tiesiai i skalbmo masina...gal svaruole pasidariau kokia, bet man dabar tai atrodo labai normalu ir higieniska. megstu patalyne, kai ji buna musu namu, musu svaros ir miteliu kvapo ax.gif o ir drabuzeliai-vis tik bet kas ten juos 100min kartu apciupineja, kol mes juos nusiperkam, gi kiek daug tokiu vaikstanciu po pardes ir glamzanciu viska, kas papuola... blush2.gif
Atsakyti
UPS doh.gif niekad nesusimasciau apie tai, blush2.gif niekad neskalbdavau naujai pirktu dalikeliu 4u.gif

Rimtai, va nuo siandien, reiks skalbti, kai pamastai,kas ir kiek juos galejo ciupineti blink.gif
Atsakyti
Jei nauji daiktai, tai neskalbiu. Visvien jie supakuoti ir pan.
Atsakyti
Man anksciau net minties nekildavo, kad reik naujus skalbti. Bet kai susidejau su savo vyru- jis ka tik nupirktus daiktus (ypac tuos, kur tiesiogiai glaudziasi prie kuno) pries nesiojant butinai i skalbianke imeta.
Taip ir as ipratau.
Na, o kudikeliu drabuzius tai, manau, kad butina isskalbti. Gi kad ir nauji- kol iki to vaikiuko atkeliauja- kiek visokiu vieteliu jie pabuvoja, o kiek ranku juos paciupineja.
Tai va smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peer: 24 sausio 2007 - 19:02

kazkaip niekada neploviau naujo daikto dar blush2.gif
Atsakyti
Kūdikiui viską plaudavau, o mums tai imi naują supakuotą taip nešiojau 35 metus nieko neatsitiko nemanau kad atsitiks blush2.gif
Atsakyti
esu plovusi tik ranksluoscius, kai juos pirkai uzsienyje nesupakuotus. Dar skalbiu frotines apvelkamas paklodes, nes jos budamos naujos gan smarkiai pukuoja.
Atsakyti
As tai apatinius rubus pries nesiodama isskalbiu ir patalyne. kai siuna tai zmones kiti rankomis laiko, o ir turguj megsta istempti kelnaites rankomis kai rodo... O tai man nepatinka schmoll.gif
Atsakyti