Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skalbiat naujus daiktus prieš naudojimą?

Aš galima pavadinti ''britki'',todėl viską perskalbiu,tai kas kad daiktas naujas,velnias žino kas jį čiupinėjo ir t.t. cool.gif
Atsakyti
as niekad neskalbus nauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rut @ 2007 04 06, 11:49)
as niekad neskalbus nauju ax.gif

Man irgi tokia mintis nebuvo šovus į galvą gun_bandana.gif O tekstilės gaminius, kokie jie bebūtų, stengiuosi pirkt tik supakuotus ax.gif
Atsakyti
neskalbiu schmoll.gif
Atsakyti
niekada neskalbiu, bet neseniai pati supratau, kad nauja patalyne geriau isskalbt.. Padovanojo draugai irgi Jyske pirkat patalyne. Grazi, ale kieta kaip velnias. Galvoju, po nakties kitos suminkstes, bet vyras ta viena kita nakti pamiegojes grieztai atsisake tokioje patalyneje miegot - teko nuvilkt ir svaria skalbti smile.gif Dabar jau gerai - isskalbus suminkstejo ax.gif Nors, manau (bet tuo dar neisitikinau), kad patalyne, pirkta is kokios 1000 ir viena naktis ar kt. spec. parduotuviu, yra normalios kokybes ir naujos skalbti nereikia. Manau, kad dar ir nuo medziagos labai daug kas priklauso.. Bandysiu nulekt i 1000 ir viena nakti smile.gif
Atsakyti
Tikrai ne, net tokia mintis nesove, jei daiktas supakuotas
Atsakyti
ir aš niekada neskalbiu.. Bet manau, kad patalynę ir rankšluosčius vistik vertėtų išskalbti, ne tik dėl higienos (įsivaizduoju, kiek rankų kokiam prekybcentry juos nučiupinėja doh.gif ), bet dėl to, kad minkštesni būtų ir skaniai kvepėtų smile.gif
Turbūt nuo šiol jau skalbsiu ax.gif
Atsakyti
Na o aš skalbiu. Todėl, kad pati dirbu artimoje su draužiais srityje, tai žinau kaip su jais elgiamasi. lotuliukas.gif assa.gif
Oj nedaug kam patiktų...
Atsakyti
Na net minties tokios neturejau, kad nauja daikta reiktu skalbti. Jei suglamzintas, islyginti suprantu, bet ne saklbti.
Atsakyti
Siaip tai reikia skalbti vien jau todel,kad daziai nealergizuotu odos.Juk patalyne,ranksluosciai yra dazomi,o tie dazai nera jau tokie jau nekalti.As tai visada skalbiu.
Atsakyti
niekada net tokia mintis nesove i galva
Atsakyti
Ant patalynės etiketės skaičiau kad prieš naudojimą - 2 kartus išskalbti..
Pati skalbiau tik 1 kartą ax.gif
Atsakyti