kadangi ne visos dovanos isdovanotos (o ir ne visos pagamintos..) pasirodau kas dar like dovanu kraitelej muiliukai, pusbombes, du lupu balzamai ir du kremukai
Jau kuri laika domiuosi naturalia kosmetika, tik tam pirmam blynui vis dar nepribrestu Bet manau, menesio begyje atsiras daugiau pinigeliu, isigysiu siokiu tokiu aliejuku ir suksiu ka nors
Man toks klausimas iskilo... Noreciau pasidaryt keleta fitoliu, nes vaistazoliu daug ivairiu turiu, manau, turetu tikti kokybiskas alyvuogiu aliejus tam, tik mastau - ar butina daryti atskirus fotilius, ar galima uzpilti aliejumi iskart atrinktu zoleliu misini?
Man toks klausimas kilo, o glicerinas kuris parduodamas vaistineje tinkamas kremu gamybai? Nes savybes tai tokios pat,kaip ir parduodamu ekologiskose e-krautuvelese,o vat kaina tai zenkliai skiriasi. Papildyta:
QUOTE(sauliuxxx @ 2010 12 28, 15:29)
Sveikos, merginos
Jau kuri laika domiuosi naturalia kosmetika, tik tam pirmam blynui vis dar nepribrestu Bet manau, menesio begyje atsiras daugiau pinigeliu, isigysiu siokiu tokiu aliejuku ir suksiu ka nors
Man toks klausimas iskilo... Noreciau pasidaryt keleta fitoliu, nes vaistazoliu daug ivairiu turiu, manau, turetu tikti kokybiskas alyvuogiu aliejus tam, tik mastau - ar butina daryti atskirus fotilius, ar galima uzpilti aliejumi iskart atrinktu zoleliu misini?
Man toks klausimas kilo, o glicerinas kuris parduodamas vaistineje tinkamas kremu gamybai? Nes savybes tai tokios pat,kaip ir parduodamu ekologiskose e-krautuvelese,o vat kaina tai zenkliai skiriasi.
aišku, kad skiriasi iš esmės, nes vaistinėse glicerinas sintetinis, o eko parduotuvėse - natūralus