Įkraunama...
Įkraunama...

Nešioklės sveikiausios stuburui

QUOTE(Unregistered @ 2011 02 02, 17:32)
Mamučiukai, aš tokias ortopedines užmačiau g.gif , peržiūrėjau aprašymą, bet vistiek nesupratau, kaip ten vaikutis "laikosi" blush2.gif . Ar jis ten kur "pasodinamas", ar ant mamos klubo unsure.gif ? Ta nešynė gal tik mamytės stuburui skirta g.gif ?
Pakonsultuokit, kas turėjot biggrin.gif ...
http://www.ortopedij...x.php/lt/55598/

Vaikutis ten niekur nesilaiko, jį reikia ranka prilaikyti. Ant juosmens tvirtinasi diržas su sėdyne užpakaliukui, dėl to mamai nereikia labiau atkišti klubo, kad būtų patogu vaikutį prilaikyti, dėl to mamos stuburas neiškrypsta.
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2011 02 02, 18:14)
Vaikutis ten niekur nesilaiko, jį reikia ranka prilaikyti. Ant juosmens tvirtinasi diržas su sėdyne užpakaliukui, dėl to mamai nereikia labiau atkišti klubo, kad būtų patogu vaikutį prilaikyti, dėl to mamos stuburas neiškrypsta.

Ačiū. Tai, vistik, sėdynė vaikučiui šiokia tokia yra rolleyes.gif ...
Atsakyti
mes naudojam Mei Tai (pirkom is Kengos), pas vyra vaikas net uzmiega sioje nesiokleje smile.gif
Atsakyti
turiu paprastą womar nešioklę,tik nežinau nuo kada aš į ją galiu leliuką dėti. Parašyta, kad nuo 5 kg iki 13 kg, bet jeigu vaikui tik 2 mėnesiai ar jau galima g.gif Patarkit prašau
Atsakyti
5kg, tai kazkur nuo ~3men. smile.gif aisku kaip koks vaikas.
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
QUOTE(Meškčiukas @ 2010 12 13, 11:45)
Labai issamus ats smile.gif Mes irgi renkames nauja nesyne. Turime babybjorn active. As esu ja be galo patenkinta, bet vienas "bet". Joje mano pupa ilsisi ne "varliuko" poza. O mums issivyste klubo sanario displazija sad.gif Zinoma, nugara pavargsta, nes nesioju ir po 4-6 valandas per diena, daznai ir ilgiau  blink.gif  Mano grazuolyte niekur kitur nemiega, tik kaip ant mano pilvo... Ortopede pasake, kad viskas butu ok, jei ne ta kojyciu padetis... Tad, dabar renkames nauja nesyne. Babybjorn nesyne is ties fantastiska, todel labai bijau kitomis nusivilti sad.gif Labai man patiko babybjorn comfort,nes, kiek maciau, ten vaikutis "varliuku" sedi. Deja, mums kaina neikandama  verysad.gif Tad, dar daromes manduca nesynes. Zinoma, jos dirzai, turbut, nebus tokie patogus... Senaja nesyne dar pasilaikysiu, jei mazajai nepatiktu naujoji. Bandysime tada kaitalioti dienos eigoje.
Beje, Looo, kokia Jusu nuomone apie manduca? Gal esate maciusi, naudojusi?

Mes turime Patapum Baby nesiokle ir labai patenkinti. Tiesa, pirkom ne nesiojimo palengvinimui (nes ir taip nesioju maze), o ''gydymo'' tikslais. Nuo gimimo esame stebimi ortopedo, nes turejome nedidele klubu sanariu displazija. Pirkau, kad vaikiukas dazniau butu varliuko pozoje (ortopedinis itvaras - Freiko pagalve- sukurtas butent kad prilaikyti kojytes tokioje padetyje), pirkau, kai jau gerai sedejo (nes nugarele netvirta sioje nesiokleje, skirta nuo kokiu 6 men), o ir masazuodama nesileido, tai pati priejau isvados, jog per prievarta reikia taip sodinti. Naturaliai i tokia poza nepasodinsi, o nesiokleje puikiai sedi, be to, taip jai gerai joje, net uzmiega. Dabar musu klubiukai idealus (tfu-tfu-tfu). Nezinau, ar nesiokle padejo, ar ir masazai (svarbu netinget 4u.gif ), bet likau patenkinta 100 proc. Dabar tokio poreikio nesioklei kaip ir nera, bet vis tiek nesioju po pora kartu i diena, pripratau, ir vaikas arti mamytes nusiramina, ypac gerai pries miega thumbup.gif
Turim tokia (kojos placiai isskiestos)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Turim HAUCK ji skirta nuo 0-12kg ir ji atitinka, kur nugaryte eina pakietinimas. mums ji patinka
Atsakyti
Patarkit 4u.gif prasau...Turiu LABAI skaudancia nugara. Mazyle 3 men. Kokia nesykle patartumet isigyti? Mums ji labaiu reikalinga keliaujant lektuvu.
Dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
naudojom ir mes nešynę,bet jau kaip nugarą skaudėdavo doh.gif
manau,kad jos pritaikytos tik sveikoms mamyčių nugaroms g.gif arba labai trumpam laikui ideti vaikuti ten ir panešiot smile.gif
Atsakyti
Reikia ziureti is ergonomisku normaliu nesyniu pvz. ergo baby ar kokia manduca, ptapum. O tie visi kenguriukai nei mamai lengva nesiot, nei vaikui sveika ten ant klyno kabot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 06 kovo 2011 - 17:33
QUOTE(gitulia @ 2011 03 06, 17:33)
Reikia ziureti is ergonomisku normaliu nesyniu pvz. ergo baby ar kokia manduca, ptapum. O tie visi kenguriukai nei mamai lengva nesiot, nei vaikui sveika ten ant klyno kabot  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
turiu Patapum, nešioju nuo 6 mėn cool.gif nepamainomas dalykas ligos metu, turguje, miške grybaujant thumbup.gif dabar mažei 1m7mėn, sveria 10 kg, varysim į Kazį su nešyne thumbup.gif
O nugara mano vargana, stuburas iškrypęs, skaudena kone nuolat, o nuo nešiojimo blogiau nebūna rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida2009: 06 kovo 2011 - 17:55