QUOTE(Meškčiukas @ 2010 12 13, 11:45)
Labai issamus ats

Mes irgi renkames nauja nesyne. Turime babybjorn active. As esu ja be galo patenkinta, bet vienas "bet". Joje mano pupa ilsisi ne "varliuko" poza. O mums issivyste klubo sanario displazija

Zinoma, nugara pavargsta, nes nesioju ir po 4-6 valandas per diena, daznai ir ilgiau

Mano grazuolyte niekur kitur nemiega, tik kaip ant mano pilvo... Ortopede pasake, kad viskas butu ok, jei ne ta kojyciu padetis... Tad, dabar renkames nauja nesyne. Babybjorn nesyne is ties fantastiska, todel labai bijau kitomis nusivilti

Labai man patiko babybjorn comfort,nes, kiek maciau, ten vaikutis "varliuku" sedi. Deja, mums kaina neikandama

Tad, dar daromes manduca nesynes. Zinoma, jos dirzai, turbut, nebus tokie patogus... Senaja nesyne dar pasilaikysiu, jei mazajai nepatiktu naujoji. Bandysime tada kaitalioti dienos eigoje.
Beje, Looo, kokia Jusu nuomone apie manduca? Gal esate maciusi, naudojusi?
Mes turime Patapum Baby nesiokle ir labai patenkinti. Tiesa, pirkom ne nesiojimo palengvinimui (nes ir taip nesioju maze), o ''gydymo'' tikslais. Nuo gimimo esame stebimi ortopedo, nes turejome nedidele klubu sanariu displazija. Pirkau, kad vaikiukas dazniau butu varliuko pozoje (ortopedinis itvaras - Freiko pagalve- sukurtas butent kad prilaikyti kojytes tokioje padetyje), pirkau, kai jau gerai sedejo (nes nugarele netvirta sioje nesiokleje, skirta nuo kokiu 6 men), o ir masazuodama nesileido, tai pati priejau isvados, jog per prievarta reikia taip sodinti. Naturaliai i tokia poza nepasodinsi, o nesiokleje puikiai sedi, be to, taip jai gerai joje, net uzmiega. Dabar musu klubiukai idealus (tfu-tfu-tfu). Nezinau, ar nesiokle padejo, ar ir masazai (svarbu netinget

), bet likau patenkinta 100 proc. Dabar tokio poreikio nesioklei kaip ir nera, bet vis tiek nesioju po pora kartu i diena, pripratau, ir vaikas arti mamytes nusiramina, ypac gerai pries miega
Turim tokia (kojos placiai isskiestos)