Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 11, 18:40)
Tai kad vieną kartą kai viršuje keitė lanką, 200 palikau. Tai nenustebčiau, jei viršų ir apačią keis ir vėl tokia kosminė suma bus  biggrin.gif

Oho uz lanka 200 litu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 11, 16:40)
Man atrodo, kad ju nemaiso schmoll.gif

Kiek zinau tai ju nemaiso kaip pvz noretum detis ant priekiniu skaidrius. Bet kazin ar nemaisymas skaitosi jei skirtingos zandikauliu sistemos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 11, 17:42)
Oho uz lanka 200 litu doh.gif

Tik tiek, kad paskui kitą kartą eidama 20 ar 30 tik mokėjau rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kai pagalvoju, gal ir gerai uk del breketu mokejimo sistemos. Sesuo sumokejo 3,5 tukst svaru ir viskas ramu. Uz nieka daugiau papildomai moket nereikia. Aisku cia pie 14 000 iseina, bet ramybe ir savo kaina turi smile.gif Gali metyt tuos breketus kairen desinen, slifuot kiek nori- viskas itraukta
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 11, 17:37)
Bet kai pagalvoju, gal ir gerai uk del breketu mokejimo sistemos. Sesuo sumokejo 3,5 tukst svaru ir viskas ramu. Uz nieka daugiau papildomai moket nereikia. Aisku cia pie 14 000 iseina, bet ramybe ir savo kaina turi smile.gif Gali metyt tuos breketus kairen desinen, slifuot kiek nori- viskas itraukta

Tai KMU ortodontijos klinikoj sumoki 4700Lt ir cia viskas itraukta, nukritimai, gydymas ir pan, bet gaila kad tik paprastus metalius deda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 11, 18:39)
Tai KMU ortodontijos klinikoj sumoki 4700Lt ir cia viskas itraukta, nukritimai, gydymas ir pan, bet gaila kad tik paprastus metalius deda  smile.gif

Oho kaip fainai...
As istikruju ir ketinau detis paprastus metalinius, bet mane gydytoja perkalbejo. Tiksiau itikino, kad beligaturiniai visom prasmem geriau.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 11, 17:44)
Oho kaip fainai...
As istikruju ir ketinau detis paprastus metalinius, bet mane gydytoja perkalbejo. Tiksiau itikino, kad beligaturiniai visom prasmem geriau.

Aš tai ožka esu, nes susidėčiau metalinius, sutaupyčiau pinigų ir viskas, bet ne, užsispyriau kad noriu beligatūrinių (mažiau skausmo, mažesni už metalinius, greitesnis gydymas, retesni vizitai) ir dar dabar užsiskiedžiau kad noriu viršutiniam žandikauliui clarity sl ar kokie ten.. nu žodžiu skaidrių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 11, 17:57)
Aš tai ožka esu, nes susidėčiau metalinius, sutaupyčiau pinigų ir viskas, bet ne, užsispyriau kad noriu beligatūrinių (mažiau skausmo, mažesni už metalinius, greitesnis gydymas, retesni vizitai) ir dar dabar užsiskiedžiau kad noriu viršutiniam žandikauliui clarity sl ar kokie ten.. nu žodžiu skaidrių  doh.gif

As tai tavo vietoj gerai pagalvociau smile.gif Tikrai netikiu, kad maziau skausmo, nes man tai tikrai skauda. Jie mazesni, bet labiau atsikise, tad vis tiek matosi. Del to gydymo greitumo, tai nezinau. Gal keli menesiai ir susitaupo. Vizitai gal ir retesni, bet as vis tiek kas 4-6 savaites einu. Kitos ir su metaliniais taip pat eina. Na, nebent gydytoja patartu, kad tavo atveju jie labiau tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 11, 16:24)
O tik man vienai nerodo visų temos foto ir sąrašo?  unsure.gif
Ai rodo.

Taip bijau, kad antradienį nuėjusi pas gydytoją 400 kokius paliksiu  lotuliukas.gif

as irgi antradieni einu pas gydytoja ir bijau, kad 400lt gali neuztekt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2010 12 11, 18:03)
As tai tavo vietoj gerai pagalvociau smile.gif Tikrai netikiu, kad maziau skausmo, nes man tai tikrai skauda. Jie mazesni, bet labiau atsikise, tad vis tiek matosi. Del to gydymo greitumo, tai nezinau. Gal keli menesiai ir susitaupo. Vizitai gal ir retesni, bet as vis tiek kas 4-6 savaites einu. Kitos ir su metaliniais taip pat eina. Na, nebent gydytoja patartu, kad tavo atveju jie labiau tinka smile.gif

arba variantą dar neatmetu ant priekinių 10 dėtis keramika o visur kitur metalą, bet dar tos gumytės.... doh.gif Kaip man jos nepatinka.. Nebent šviesiai rožinės būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 11, 17:40)
Tai kad vieną kartą kai viršuje keitė lanką, 200 palikau. Tai nenustebčiau, jei viršų ir apačią keis ir vėl tokia kosminė suma bus  biggrin.gif

Oho, nu ir kainelė... Man už abiejų lankų keitimą 220lt buvo, o paprasto vizito dar neturėjau, tai net nežinau kiek už tokį imtų biggrin.gif

QUOTE(pantera negra @ 2010 12 11, 19:04)
Papildyta:
as irgi antradieni einu pas gydytoja ir bijau, kad 400lt gali neuztekt  biggrin.gif

Aš irgi taip galvojau, kad su beligatūriniais rečiau reikėtų, bet pagal jūsų pasakojimus, tai aš su metaliniais būdama kaip su beligatūriniais vaikštau, dabar tik po 7 savaičių reikės važiuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 12 11, 18:14)
Oho, nu ir kainelė... Man už abiejų lankų keitimą 220lt buvo, o paprasto vizito dar neturėjau, tai net nežinau kiek už tokį imtų biggrin.gif
Aš irgi taip galvojau, kad su beligatūriniais rečiau reikėtų, bet pagal jūsų pasakojimus, tai aš su metaliniais būdama kaip su beligatūriniais vaikštau, dabar tik po 7 savaičių reikės važiuot thumbup.gif

O tu pas ką dediesi? Kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2010 12 11, 19:04)
Vizitai gal ir retesni, bet as vis tiek kas 4-6 savaites einu. Kitos ir su metaliniais taip pat eina. Na, nebent gydytoja patartu, kad tavo atveju jie labiau tinka smile.gif
Papildyta:
as irgi antradieni einu pas gydytoja ir bijau, kad 400lt gali neuztekt  biggrin.gif

O ką tau irgi yra tekę kosminę sumą kada palikti?
Man su metaliniais vizitai ir taip rečiau nei tau matyt smile.gif
Atsakyti