Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 11, 19:12)
Gumytes silpniau verzia negu vielutes, beto vielutes tvirciau laiko viela, jos nenutruks. Man kolkas vielutes uzdetos, gal per kita vizita gumytes uzdes, bet man patogiau su vielutem, zinau, kad nenutruks ir jos nenuzidazo smile.gif

nerandu kaip gumytės atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2010 12 11, 21:20)
nerandu kaip gumytės atrodo  doh.gif

Prasom:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 11, 19:12)
Gumytes silpniau verzia negu vielutes, beto vielutes tvirciau laiko viela, jos nenutruks. Man kolkas vielutes uzdetos, gal per kita vizita gumytes uzdes, bet man patogiau su vielutem, zinau, kad nenutruks ir jos nenuzidazo smile.gif

Drįsčiau paprieštarauti.. smile.gif Ir vielutės gali nutrūkti, man nutrūko.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 11, 21:32)
Drįsčiau paprieštarauti..  smile.gif  Ir vielutės gali nutrūkti, man nutrūko..  smile.gif

Atsiprasau, tada blogai informavau blush2.gif
Atsakyti
ir dar man atrodo gumytės nebraižo, vielutės gali braižytis, ypač jei blogai nukirptos. Bet man vielutės gražiau nei gumytės. Pas mane dabar baltos, bet daktarė minėjo, kad kai dės storesnę vielą, tai baltos nebesižiūrės taip gerai, todėl rekomenduoja sidabrines dėtis. Na bus matyt, man buvo ant vieno danties uždėję sidabrinę, ant kito baltą, taip ir išsirinkau. Tai kai vielą keis, tai prašysiu vėl, kad uždėtų abi.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 11, 22:31)
ir dar man atrodo gumytės nebraižo, vielutės gali braižytis, ypač jei blogai nukirptos. Bet man vielutės gražiau nei gumytės. Pas mane dabar baltos, bet daktarė minėjo, kad kai dės storesnę vielą, tai baltos nebesižiūrės taip gerai, todėl rekomenduoja sidabrines dėtis. Na bus matyt, man buvo ant vieno danties uždėję sidabrinę, ant kito baltą, taip ir išsirinkau. Tai kai vielą keis, tai prašysiu vėl, kad uždėtų abi.

O pas mane ant 5 keramikiniu baltos vielutes, o ant likusio vieno sidabrine biggrin.gif
Atsakyti
Man tai gydytoja pati nusprendė, kad dėt visus keramikinius, nes matė kokia esu, sako paskui būsi nepatenkinta, kad matosi, užsimanysi keisti.
Pirmadienį reikės skambintis, mane labai neramina, kad jaučiu su liežuviu kampą atsikišusį to pirmuko.. Jei man priekiniai visi išsikraipys, tai nežinau nežinau.. Grynai toks jausmas, kad ilčiai nėra vietos, ir ji krapo visus dantis bandydama įsibrauti. g.gif Bet gal gydytoja išmano savo darbą, dar užklausiau dėl spyruoklės tos, kur platina tarpą, sako nereikia, pakanka to tarpo. Bet va prieš tai kur buvau pas ortodonta, tai būtų rovęs man du viršutinius, nes jo nuomone vietos nėra.. Ir susigaudyk kad nori. Neramu man.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 11, 21:43)
Man tai gydytoja pati nusprendė, kad dėt visus keramikinius, nes matė kokia esu, sako paskui būsi nepatenkinta, kad matosi, užsimanysi keisti.
Pirmadienį reikės skambintis, mane labai neramina, kad jaučiu su liežuviu kampą atsikišusį to pirmuko..

manau, kad neverta panikuoti. Vėliau sustos jie į vietas kaip reikia. Man pamenu vienas dantis tai vienaip pasisuka, tai kitaip, dabar normaliai stovi. Pati net nematydavau to pasisukimo, tik su liežuviu ir jaučiau.
Atsakyti
Na ka, teisos jus buvote del uzeinanciu dantu skausmu. Skaudejo skaudejo viena danti, praejo, dabar pradejo kitoj pusej skaudeti. Ir taip nevaikiskai.
As save guodziu, kad jus iskentete, iskesiu ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 11, 23:14)
Na ka, teisos jus buvote del uzeinanciu dantu skausmu. Skaudejo skaudejo viena danti, praejo, dabar pradejo kitoj pusej skaudeti. Ir taip nevaikiskai.
As save guodziu, kad jus iskentete, iskesiu ir as biggrin.gif

Man irgi buna, kad tarpais paskauda viena kita dantuka doh.gif
Atsakyti
Nu va, atnaujinau savo albumiuką. 4u.gif nežinau, aš jau pripratau per tiek laiko, nieko nematau ten pasikeitusio.. nors jei lyginant su pirmąją nuotrauka, tai matos, matos, kad tarpai dabar dideli. 4u.gif
Papildyta:
ai, ir susikandu dabar jau pakankamai normaliai, nes taip tai tarpas koks buvo iš pradžių. g.gif pamiršus net buvau. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinga: 11 gruodžio 2010 - 22:04
QUOTE(Džinga @ 2010 12 12, 00:04)
Nu va, atnaujinau savo albumiuką.  4u.gif nežinau, aš jau pripratau per tiek laiko, nieko nematau ten pasikeitusio..  nors jei lyginant su pirmąją nuotrauka, tai matos, matos, kad tarpai dabar dideli. 4u.gif
Papildyta:
ai, ir susikandu dabar jau pakankamai normaliai, nes taip tai tarpas koks buvo iš pradžių.  g.gif  pamiršus net buvau. blink.gif

O kada tau zada deti breketukus ant visu dantu? smile.gif
Atsakyti