Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(natale @ 2010 12 29, 18:35)
tai va ir as to bijau  doh.gif  todel zadu sazininigai nesiot plokstele.  smile.gif

As irgi nesiosiu kiek galesiu, kad tik viskas gerai butu ax.gif
Atsakyti
O sakykit kaip gydote (plombuojate) dantukus kai esat su breketukais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 12 29, 18:37)
O sakykit kaip gydote (plombuojate) dantukus kai esat su breketukais?  unsure.gif

Man asmeniškai neteko dar to daryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 29, 20:51)
Man asmeniškai neteko dar to daryt  rolleyes.gif

Man teko.. smile.gif Bet papuolė tokie dantukai, kur breketas netrugdė tvarkyt.. Tai viskas taip pat, kaip ir be breketų buvo tvarkoma.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos..!
Su sventemis praejusiomis ir artejanciomis...!

Kaip dantukai laikosi?smile.gif

Mano jau nebeskauda..bet turiu tarpa apacioje gan nemaza po breketuko uzdarymo.. doh.gif
pamenat kai sakiau kad buvo atsidares ir nebelaike vielutes..nu va ..o db turiu tarpuka..ant paciu nauju sventes:D
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 29, 17:51)
As irgi nesiosiu kiek galesiu, kad tik viskas gerai butu  ax.gif

As ir labai bijau kad negriztu atgal,todel jauciu nesiosiu amziams ja lotuliukas.gif drauge turejo breketus tai klausiau ar dar nesioja ta plokstele? sako ne ismeciau ja, o praejo kokia 2metai nuo nueimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 12 29, 18:37)
O sakykit kaip gydote (plombuojate) dantukus kai esat su breketukais?  unsure.gif

Ojoj,man teko.Nors neblogai priziuriu dantukus,bet vis tiek genda. Jau gal 5 kartus teko skylutes taisyt. Viskas ok. Buvo ir sunkiau prieinamu vietu,bet gal odontologe kruopsti pasitaike,ilgiau pasikrapste ir viskas thumbup.gif
Jei budavo sudetingesne situacija esant su breketais,tai visad perspedavo,kad sunku prieit ir,kad gal teks nusiemus breketus pertvarkyt,bet paskui kazkaip gaudavos viskas super ir liuks sutaisydavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 30, 01:48)
As ir labai bijau kad negriztu atgal,todel jauciu nesiosiu amziams ja  lotuliukas.gif  drauge turejo breketus tai klausiau ar dar nesioja ta plokstele? sako ne ismeciau ja, o praejo kokia 2metai nuo nueimo  lotuliukas.gif

Drasi drauge lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 12 29, 16:37)

man irgi viena taise, bet pati paskutini, ant kurio nebuvo breketuko ax.gif tai sutvarke normaliai kaip paprastai.

odontologe dar primygtinai siule susitvarkyti sestuka apacioj,neisivaizduoju kaip ten viska darytu, reiketu tada breketa nuimti ir po to ant karuneles lipdyti? dar ir dabar tas dantukas neliestas, turbut tvarkysiu kai i Lt grisiu, nes cia labai labai brangu tokie reikalai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 30, 00:48)
As ir labai bijau kad negriztu atgal,todel jauciu nesiosiu amziams ja  lotuliukas.gif  drauge turejo breketus tai klausiau ar dar nesioja ta plokstele? sako ne ismeciau ja, o praejo kokia 2metai nuo nueimo  lotuliukas.gif

O paskui tokios ir skundžiasi, kad dantys sugrįžo atgal fool.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 12 30, 06:55)
Ojoj,man teko.Nors neblogai priziuriu dantukus,bet vis tiek genda. Jau gal 5 kartus teko skylutes taisyt. Viskas ok. Buvo ir sunkiau prieinamu vietu,bet gal odontologe kruopsti pasitaike,ilgiau pasikrapste ir viskas  thumbup.gif
Jei budavo sudetingesne situacija esant su breketais,tai visad perspedavo,kad sunku prieit ir,kad gal teks nusiemus breketus pertvarkyt,bet paskui kazkaip gaudavos viskas super ir liuks sutaisydavo  smile.gif

Turiu gera odontologe, labai kruopsti, tikiuosi nekils dideliu problemu tvarkyti dantukus ir su breketais, nes taip isivaizduoju, jei juos teks nesioti 2-2,5m kaip man pasake ortodontas, skyluciu tikrai atsiras smile.gif

Dabar sekanti karta man des metalinius ziedelius ant kruminiu dantuku, tai prie ju tvirtinasi breketukai? g.gif
Atsakyti
Braize man jau dvi dienas ta vielute islindus paciam gale, tai nuvaziavau siandien ir nukirpo, pagaliau rolleyes.gif
QUOTE(Jelerny @ 2010 12 30, 15:51)

Dabar sekanti karta man des metalinius ziedelius ant kruminiu dantuku, tai prie ju tvirtinasi breketukai?  g.gif

Taip, tie ziedeliai viela prilaiko smile.gif Pas mane nera ziedu, tai jaigu blogai parasiau, pataisykit ax.gif
Atsakyti