Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (33 tema)

QUOTE(blondie* @ 2010 12 31, 12:10)
Man irgi taip buvo.. Sakau, nei kalbėt, nei valgyt, nei išsižiot, nieko neįmanoma, bet aš iškenčiau..  biggrin.gif  Po kokių poros savaičių priprato ir nieko nebedraskė....  smile.gif

as irgi kentejau doh.gif o D.L. sake kad veltui, tipo reikejo ateiti ir kentet neverta smile.gif
Panos, visom geru ir laimingu metu 4u.gif kad visom 2011 metais breketus nuimtu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 31, 17:49)
as irgi kentejau  doh.gif o D.L. sake kad veltui, tipo reikejo ateiti ir kentet neverta smile.gif
Panos, visom geru ir laimingu metu  4u.gif kad visom 2011 metais breketus nuimtu  bigsmile.gif

Gerai butu biggrin.gif blush2.gif Man tikriausiai tik 2012 nuims verysad.gif
As taip pat linkiu visoms laimingu naujuju wub.gif Kad visoms greitai dantukai tiesintusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 31, 15:49)
as irgi kentejau  doh.gif o D.L. sake kad veltui, tipo reikejo ateiti ir kentet neverta smile.gif
Panos, visom geru ir laimingu metu  4u.gif kad visom 2011 metais breketus nuimtu  bigsmile.gif

Na, man iš Norvegijos toloka iki jos eiti buvo.. lotuliukas.gif Tai teko kentėt, neturėjau kur dėtis.. unsure.gif O rizikuoti pati pakirpti irgi negalėjau, o jei išsinertų poto..

Prisidedu ir aš prie sveikininų! Gražiai palydėkit Senuosius ir smagiai pasitikit Naujuosius! user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondie*: 31 gruodžio 2010 - 16:02
QUOTE(blondie* @ 2010 12 31, 11:01)

O dėl užsienio, neviena mergina čia tokia kaip tu.. Aš irgi važinėju, ir tfu tfu tfu per 8 mėnesius dar neturėjau avarijos.. Aišku, saugau kiek galiu, jokio kieto maisto, nieko nekandu ir pan..  4u.gif

O as nesaugau blush2.gif Ypatingai,jei neuzilgo i LT skrendu tai bet ka valgau,nes zinau,kad greit vizitas biggrin.gif

O as nenesiosiu tikriausiai elastiku unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2010 12 31, 18:25)
O as nesaugau  blush2.gif  Ypatingai,jei neuzilgo i LT skrendu tai bet ka valgau,nes zinau,kad greit vizitas biggrin.gif

O as nenesiosiu tikriausiai elastiku  unsure.gif .

Kodel nenesiosi elastiku? ax.gif
Atsakyti
Nes gydytojas nieko neuzsimine ir jau beveik metus nesioju (be 11 dienu),tai nemanau,kad teks.
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 12 31, 08:49)
Ar galetumet paaiskinti siuos du zodelius, ka tai reiskia?  blush2.gif

Gerai kai dar esat vietoje, jei kas nutiktu galit pas gydytoja nulekti, o man uzsides breketukus ir as isskrysiu, paskui tik lankysiuosi kada paskirs, na tikiuosi viskas bus gerai  unsure.gif

As ir esu viena is tu kurios vietoj negyvena,gyvenu ne LT. Tad kiekvienam apsilankymui tenka parskristi. Aisku visa tai turejau omeny kai pasirinkau susideti breketus LT,tad skustis negaliu...
Papildyta:
Ir as sveikinu visas mergytes su Naujaisiais!!! Grazios Naujuju nakties ir laimingu Naujuju metu! wink.gif
Atsakyti
Mergaites, su Naujaisiais!!!!!!! drinks_cheers.gif bigsmile.gif thumbup.gif assa.gif ploja.gif
Atsakyti
Taip taip,visas breketuotas mergytes su 2O11,Naujaisiais metais!!! Linkiu,kad greiciau dantykai tiesintusi ir,kad turetumet tokia sypsena ---> biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ir as uzerjau pasveikinti jus su Naujaisiais smile.gif Ir aisku palinketi tai kas aktualiausia- greitai ir neskausmingai tiesejanciu dantuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! thumbup.gif Ir aš noriu pasveikint su naujais meteliais ir kad jūsų dantukai tvarkytusi kuo greičiau ax.gif Taip pat noriu pasigirti kas man įvyko buvo nuotrauku konkursėlis išrinkti gražiausia eglute ir aš nufotkinau kaip mano katinas tupi eglutėj ir laimėjau mėnėsiui lęšius!!! clap.gif Taigi seni metai pasibaigė laimingai dabar žiūrėsim kokie šie bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2011 01 01, 16:31)
Sveikos!  thumbup.gif  Ir aš noriu pasveikint su naujais meteliais ir kad jūsų dantukai tvarkytusi kuo greičiau  ax.gif  Taip pat noriu pasigirti kas man įvyko buvo nuotrauku konkursėlis išrinkti gražiausia eglute ir aš nufotkinau kaip mano katinas tupi eglutėj ir  laimėjau mėnėsiui lęšius!!!  clap.gif Taigi seni metai pasibaigė laimingai dabar žiūrėsim kokie šie bus  rolleyes.gif

thumbup.gif Tai prasom viesai pasigirti garsiaja nuotrauka blush2.gif
Atsakyti