Įkraunama...
Įkraunama...

Liverpulio mamytės

Sveikutes
Gal zinot kas galetu paziuret mano vaikiuka penktadieni nuo 4 iki 19.30 val. ? nera su kuo palikti doh.gif O gal yra darzeliu kurie dirba iki kokiu astuoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilija1979 @ 2011 04 13, 00:37)
Sveikutes
Gal zinot kas galetu paziuret mano vaikiuka penktadieni nuo 4 iki 19.30 val. ?  nera su kuo palikti doh.gif  O gal yra darzeliu kurie dirba iki kokiu astuoniu biggrin.gif

Sveika, as tau ji galeciau paziureti, bet manau, kad as tau per toli gyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balandine @ 2011 04 13, 15:49)
Sveika, as tau ji galeciau paziureti, bet manau, kad as tau per toli gyvenu smile.gif

Na truputi tolokai verysad.gif blyn kaip tokiom dienom truksta mociuciu, promociuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilija1979 @ 2011 04 14, 10:35)
Na truputi tolokai verysad.gif  blyn kaip tokiom dienom truksta mociuciu, promociuciu  smile.gif

Bet as tau nerasiau kur gyvenu smile.gif As Widnese, jei ne per toli, tai gali atvesti smile.gif Jooo cia labai padetu mociutes smile.gif
Atsakyti
Sveikos liverpulietes wink.gif, keliu tema i virsu smile.gif , kazko visai sis puslapis numire g.gif . Tai ka beveikiat? Kuom taip uzimtos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 05 13, 23:50)
Sveikos liverpulietes wink.gif, keliu tema i virsu  smile.gif , kazko visai sis puslapis numire  g.gif . Tai ka beveikiat? Kuom taip uzimtos?  biggrin.gif

visos laukia butkutes koncerto smile.gif ar daug einanciu bus? g.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu smile.gif
Atsakyti
Lyg ir norejom pora merginu eit, bet kazkaip nebesusiorganizavom tongue.gif. Tai jau liksim be koncerto ax.gif . Parasysit jus ispudzius bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif , kur visos dingusios!!! Tai kaip tas koncertas (Butkutes), ar patiko? bigsmile.gif . Papasakokit kas buvot, pasidalinkit ispudziais mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 05 20, 19:59)
Sveikos  smile.gif , kur visos dingusios!!! Tai kaip tas koncertas (Butkutes), ar patiko?  bigsmile.gif . Papasakokit kas buvot, pasidalinkit ispudziais  mirksiukas.gif .

as buvau, man labai patiko thumbup.gif gal tik trumpokai, noretusi ilgiau, bet siaip smagu buvo, kur kas geriau nei namie kiurksoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Liverpulio mamytes.
Va as irgi jau maza lelka turiu 1menesio. Dabar motinystes atostogu isejus iki vasaros pabaigos, tai nuobodziauju namie...
Gal yra liverpulyje mamyciu su mazais vaikuciais, kurios noretu susitikt kur nors pasneket, ir siaip su vezimeliais pasivaiksciot, kad linksmiau butu?

As siaip gyvenu Kirkby, bet galiu kitur atvaziuot, jei liverpulio ribose.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif jau senai buvau uzsukus via kazkaip vis laiko nebera blush2.gif darbas, vaikas kazkaip labai isvarkstu labai daug miegoti pradejau kazkaip nemormaliai. po turgaus isvarau prasiblaskyti ar siaip koiu promogu susigalvojam, truksta silto oro biggrin.gif
Atsakyti