Įkraunama...
Įkraunama...

Liverpulio mamytės

QUOTE(aleks23 @ 2011 07 22, 11:22)
labas  4u.gif  ne viena tu cia kalbos as taip pat lotuliukas.gif atiusk savo skaipa pabendrausim

Mano skype : rimaskenas , nepagalvokit cia mano ir vyro smile.gif
Atsakyti
Laba,siuo metu mano sunus su drauge liverpulyje.Isvaziavo jie per klaipedos firma jevra,pazadeto darbo nera,jau antra savaite eina kaip jie ten,bet snd pazadejo ir veze i darbeli,sako prades pirmadieni dirbt,tik kazkaip labai ten man viskas atrodo.Jie abu studentai,mergaite labai nuosirdi gera, sakau gal kuriai reiktu vaikeli kad priziuretu.
Atsakyti
Sveikos mamos,noreciau prisijungti prie jusu saunios kompanijos,bet labai jau cia tylu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aple @ 2011 08 24, 11:38)
Sveikos mamos,noreciau prisijungti prie jusu saunios kompanijos,bet labai jau cia tylu.. g.gif

Sveika, junkis drasiau mirksiukas.gif , gal nebebus ir tylu 4u.gif . Parasyk apie save (jeigu gali) kur gyveni... biggrin.gif >Paso duomenu nereikia biggrin.gif .
Atsakyti
Mano dosje.... biggrin.gif Man 33, gimiau ir uzaugau LT.Liverpulyje metai.Esu 2 vaiku mama. Gyvename tuebrook blink.gif Labai jau norisi komunikuoti biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
blush2.gif nelabai gaudausi kur ta vieta. As labiau zinau Liverpulio krasta, arciau oro uosto. Nezinau ten tu pavadinimu rajonu, zinau centre parduotuves Liverpool one(kartais ten su autiku nuvarau) Siaip as pati gyvenu salia Liverpulio ir metai panasus (nu gal kiek as vyresne ) ax.gif . Cia gyvenu taip pat metai laiko rolleyes.gif . O tavo vaiku amzius koks? Cia pagrinde mamytes su mazais vaikuciais , o gal tu vyresniu turi ? smile.gif

Ir tikrai, kur visos prapuole g.gif .
Atsakyti
QUOTE(aple @ 2011 08 24, 09:38)

Sveika prisijungus!!!
Smagu, kad musu vis daugeja ir daugeja, tik gaila, kad kuo toliau tuo tyliau cia darosi g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As ir vis ilendu tylu cia ir nerasau nieko...matyt visos taip biggrin.gif nu gal su nauju nariu biski ir isjudesim visos biggrin.gif
Atsakyti
Vaidabas, maciau , kad skaitinejei blush2.gif , kur esi dingus, cia pas mus ar LT? smile.gif Ir vaidulyte prapuolus... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dijanaaa @ 2011 07 22, 15:00)
... kaip nemoki kalbos labai jau sunku verysad.gif

QUOTE(aleks23 @ 2011 07 22, 15:22)
labas  4u.gif  ne viena tu cia kalbos as taip pat lotuliukas.gif atiusk savo skaipa pabendrausim

Nepergyvenkit, tokiu cia daugiau biggrin.gif . As irgi nemoku, ir ka, gyvenu biggrin.gif. Jeigu rimtai, o ar einat kur nors mokintis? As atvykus pradejau i savaite po viena vakara i koledza (Runcorn) vazinetis, o siemet nuo rugsejo 19 eisiu i Riverside College (Widnes) tokiems kaip mes biggrin.gif kursai anglu kalbos nemokami mirksiukas.gif . Pasiziurekit , turetu Liverpuly irgi buti kazkur ESOL kursai. Visiems is UK ir EU jie nemokami wink.gif.
Atsakyti
Sveikos, uzsuku cia, nes vasarojom Liverpulyje, su dukra, dabar jau savaitele kaip namuose, spali vel atskrisiu..
kazkaip anksciau daugiau laiko laisvo lyg turedavom, o dabar, ir ta miesto svente alberdokuose, ir gimtadieniai, tai mazai su kuo susitikau, va su Aleksandra nebent ejom riausiu ziuret lotuliukas.gif .man isvis nereikejo niekur eit, musu gatvej..
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 08 25, 19:07)
... ejom riausiu ziuret lotuliukas.gif .man isvis nereikejo niekur eit, musu gatvej..

blink.gif drasumas moteriskiu! O mes kaip tik sveciavomes LT ir ruosemes jau kelionei, biskuti kazkaip neramu buvo kas cia daresi. LT televizija tai taip kraupiai parode ax.gif . O kaip tavo akim tai atrode? Ar tikrai cia taip gatvese zmones apiplesinejo ir t.t.
Kai atvaziuosi spaly , tai nebandyk neparasyti cia mums biggrin.gif gal kada nors pavyks mums mytuka padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as vis paskaitau cia bet kazko nieko nerasau, net pati nezinau blush2.gif o apie riauses tai nieko daug as nemaciau, vaidabas mate, o pas mus gatvej buvo tylu prabego keli ir viskas tik policija budejo iki ryto, juokingai atrode stovi lyg ibesti ir nejuda biggrin.gif ryt eisiu pas vaida torto atsiimti tai susipazinsiu zmogum akis i aki o ne virtualioj aplinkoj lotuliukas.gif
Atsakyti