Įkraunama...
Įkraunama...

Liverpulio mamytės

sveikos mergaites,naujokei balionas 4u.gif biggrin.gif sveika prisijungusi,bet rimtai kodel mes cia taip tyliai bendraujame?
turbut visos dirba ,namai,seima uzimtos
sorry alex kad taip greit ishbegau net pakalbeti nespejom biggrin.gif
idesiu tavo sunelio tortuka:)masina jau suvalgyta?biggrin.gif
user posted imageuj as irgi riausias maciau.ant smithdown rd vienoj pusej buvo policija o kitoj kapisokai(as cia taip uos vaikus anglu vadinu:)
del anglu kursu isijunkite televizoriu ziurekite viska anglu kalba bendraukite su anglais ir keli anglu kalbos kursai ir su laiku ishmosite viska,pamenu man irgi sunkiai ejosi pradzioje,net telefonu bijojau kur skambinti,o dabar laisvai smile.gif
o ash su jurga portavau,ir at Alex pirma karta sutikau smile.gif
tikiuosi su laiku visas pamatyti.
Vaidabas nu mes nzn kada nors susitiksime tikrai,ryt su tavo mama is pradziu susipazinsiu smile.gif
Atsakyti
Vaidulyteee, man tavo tortukas thumbup.gif , labai primena meduti biggrin.gif

Dar norejau jusu paklausti, ar daznai lankotes lietuviskoj (gal reiktu sakyt Baltijos, nes ne tik lietuviskos ten prekes) parduotuvej ? Man ji gan tolokai, tad retai ten nuvaziuoju, tik kai labai labai jau pasiilgstasi varskes, sureliu ir kefyro rolleyes.gif .
Gal tik as taip uztaikau, bet kazkaip labai skurdus pasirinkimas g.gif
Atsakyti
Vaidulytee, mes aplink sukames vis, bet nesusitinkam biggrin.gif
bet nieko, manau dar susimatysim 4u.gif
tortukas tai seiles tysta thumbup.gif
Huga, sureliu tai ir mes ten lekiam, o kefyro, jau yra tesco, ir Asdoj,lenkiskam skyriuke, kur gale mesu..., ta tai zinau, nes mano mama del jo pamisus lotuliukas.gif , be to ten ir raugintu kopusto, ir kitokiu gerybiu buna
Atsakyti
sveikutes 4u.gif jau tortukas suvalgytas vaida biggrin.gif ir skanus lb,svarbiausia kad per daug nesaldus, salviukas nuo masinytes ir pradejo biggrin.gif na o kad pabendrauti nespejom nieko tokio jau zinai kur gyvenu gal kada uzsuksi biggrin.gif ir taip labai aciu kad atvezei 4u.gif o kad del lietuvisku prekiu beveik visko galima lenku parduotuvese isigyti skonis beveik tas pats,man ir nera lb arti lt parduotuve, bet kartais nuvarau ko reikia man visada gaunu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes jo varskesir kefyro pas mus asdoi yra .....O i leutuviu parduotuve duonos vis nulekiu koldunu o siaip nelabai daugiau ka perku ten smile.gif

Labai grazus tortas....ir labai grazus vardas berniuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 08 30, 12:47)
... o kefyro, jau yra tesco, ir Asdoj,lenkiskam skyriuke, kur gale mesu..., ta tai zinau, nes mano mama del jo pamisus lotuliukas.gif , be to ten ir raugintu kopusto, ir kitokiu gerybiu buna

blink.gif su kefyru tai nustebinai. Na , ta kur salia manes Asda, tai tikrai negali buti, nes nera lenkisko skyriaus, bet vistiek, pabandysiu geriau apziuret, gal nepastebu g.gif . O vat Morisone tai esu pirkus raugintus lenkiskus kopustus , tai viska ismeciau doh.gif apsivemt galima. Pirkau stiklainiuke, viska ismeciau, kazkoks s... skonis biggrin.gif . Bet kazkada bandziau pati uzsiraugti i puoda, nu ir pavyko thumbup.gif . Siaip tesco arti neturiu, bet lenku skyrius yra Morisone, tik nezinau kaip tas kefyras atrodo. Gal galit parasyt kaip jis vadinasi? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites mirksiukas.gif
na ka tika susipazinau su Vaidos mama,labai faina maloni moteris.
atsieme tortuka,tikiuosi patiks smile.gif
irgi pasake kad eis kefyro pirkti i asda,sake kad jis tokiose kartoninese pakuotese buna,labai gyre,reieks ishbandyti smile.gif
ash tai prie pat ltietuviu parduotuves dirbu,bet uzeinu labai retai ten.kazkaip viksa randu ko man reikia cia vietinese smile.gif
ultraviolet kaip tu laikasi ar atsivezei savo brangenybe?
Atsakyti
aciu uz grazius zodzius ultraviolet,rinkomtoki varda nes kiek turejom sarase visi netiko vis pravarde sugalvodavom lotuliukas.gif i si interi straipsnyje radau ir patiko, buvau du vardus issirinkus mergaitei ir berniukui nes nezinojau kas gims specialiai nesidomejau norejau kad butu staigmena,nors kai pilvukas paaugo visi sake kad berniukas bus, as kai smulkute mazo ugio, tai su pilvu atrodziau kaip arbuza suvalgius, kartais kaip pagalvojau kaip as toki pilva ir panesiau lotuliukas.gif
o vaidabos mama tikrai faina labai jaunatviska is elgiasio, daznai su ja bendrauju, o kopustus tai perku asdos lb skanus, ir dabar verdu sriubyte is ju, o kai patroskini tai niam niam biggrin.gif
Atsakyti
Aleks23, ar tu perki slovikeliuose , ar plasmasiniuose kibiriukuose? (raugintus kopustus)
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 08 30, 14:32)
Aleks23, ar tu perki slovikeliuose , ar plasmasiniuose kibiriukuose? (raugintus kopustus)

sluonikeliouse perku, 1l talpos, na man skanus viena karta papuole sausesnis bet vistiek skanus
Atsakyti
Nu reiks man Asda sukuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 08 30, 10:47)
Vaidulytee, mes aplink sukames vis, bet nesusitinkam biggrin.gif
bet nieko, manau dar susimatysim 4u.gif
tortukas tai seiles tysta thumbup.gif
Huga, sureliu tai ir mes ten lekiam, o kefyro, jau yra tesco, ir Asdoj,lenkiskam skyriuke, kur gale mesu..., ta tai zinau, nes mano mama del jo pamisus lotuliukas.gif , be to ten ir raugintu kopusto, ir kitokiu gerybiu buna

vaida, norejau paslaugos paprasyti merginos prase salviuko nuotrauka ikelt bet as nemoku, tu turi jo foto gal gali cia ikelti butu labai ACIU 4u.gif
Atsakyti