Įkraunama...
Įkraunama...

Liverpulio mamytės

QUOTE(leja077 @ 2012 02 27, 14:41)
Sveikos 4u.gif  esu pas jus naujioke,tikiuosi kad priimsit i savo gretas,man 18 turbut busiu jauniausia pas jus blush2.gif  esu 30 savaiciu nescia,gyvename su darugu liverpulyje blush2.gif  Gal atsirastu kokiu mamyciu is liverpulio ir ne tik norinciu pabendrauti? mirksiukas.gif  O gal net ir susitikti  cool.gif

labukas 4u.gif sveikinu prisidejus prie musu smile.gif
o kurioje vietoje tu gyveni?
Atsakyti
QUOTE(aleks23 @ 2012 02 27, 12:30)
labukas 4u.gif sveikinu prisidejus prie musu smile.gif
o kurioje vietoje tu gyveni?

Na mes gyvenam prie pat evertono stadijono L4:) o tiu gal kur netoli?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leja077 @ 2012 02 27, 23:07)
Na mes gyvenam prie pat evertono stadijono L4:) o tiu gal kur netoli?smile.gif

as gyvenu l8, prie sefton parko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks23 @ 2012 02 28, 08:27)
as gyvenu l8, prie sefton parko smile.gif

O tai nelabai ir toli nuo musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leja077 @ 2012 02 29, 19:14)
O tai nelabai ir toli nuo musu  4u.gif

na nelabai toli bet tolokai smile.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Planuoju studijuoti Liverpulyje nuo 2013 rudens, tad šią vasarą norėčiau pagyventi ten. Kaip manot, ar realu susirasti darbą? Gal yra koks Liverpulio lietuvių forumas, ar kas ieško auklės? Padėėėkit, man neviltis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Testify @ 2012 03 06, 17:01)
Sveikos. 4u.gif

Planuoju studijuoti Liverpulyje nuo 2013 rudens, tad šią vasarą norėčiau pagyventi ten. Kaip manot, ar realu susirasti darbą? Gal yra koks Liverpulio lietuvių forumas, ar kas ieško auklės? Padėėėkit, man neviltis. unsure.gif

labukas, gali liverpulio lietuvius feisbuke surasti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal rekomenduotumėte kokį kinų restoranėlį ar kavinukę, kur skaniai už padorią kainą galėtume papietauti
Atsakyti
Uždekim pačios sau žvakes ir prisipilkim taurę vyno ir nuo pat ryto imkim švęst, kad vakare mus atsimintų vyrai.
Su moters diena mielos moterys ir merginos 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios po Liverpoolį keliaujate autobusais, sakykite, jei aš nusiperku Day saver ticket skirtą North West Area, ar galiu ramiai autobusu važiuoti iš Liverpulio į Česterį?
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2012 03 11, 11:29)
Merginos, kurios po Liverpoolį keliaujate autobusais, sakykite, jei aš nusiperku Day saver ticket skirtą North West Area, ar galiu ramiai autobusu važiuoti iš Liverpulio į Česterį?

Negaliu garantuotai atsakyti, nes vaziavau tik iki Widneso, bet irgi pirkau North West Area, bet pagal si http://www.arrivabus.....0Area Map.pdf zemelapi atrodo kad gali.
Atsakyti
Sveikutes, norėčiau prie Jūsų prisijungti, ieškome draugų Liverpulyje .Dukra 17 metų pradės mokintis "Liverpool Community College" Būtų malonu pabendrauti 4u.gif
Atsakyti