Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2011 01 18, 19:55)
ne visi alokholiai paminėti sudėtyse yra blogi  ax.gif denat. alkoholis tikrai dirgina, sausina odą, cetearyl alkohol visai neblogas ax.gif
Chanel Vitalumiere Aqua pudroj 5 vietoj alkoholis, nesibaiminčiau naudot  ax.gif
sudėtis:
user posted image
info iš  čia

Aciu, kad paprotinot smile.gif Labai vengiu alkoholiu kosmetikos priemonese, sunerimau pamacius ir Chanel pudros sudetyje blush-anim-cl.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 18, 21:18)
Kaip supratau alkocholis 3 vietoje g.gif nes man labai pradejo berti veida,kai ja naudojau doh.gif

Nemanau, kad beria butent nuo jo wink.gif
Atsakyti
gal aplamai nuo jos beria,nes niekada su veidu bedu nebuvo,naudojau chanel pudra,isigijus dior veida pradejo berti mazais spuogeliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2011 01 16, 14:48)
gal kas atradote tokia krempudra kuri nedaug arba beveik nemaskuotu?  lotuliukas.gif bet suteiktu lengvai matini veiduka  wub.gif
as su liudesiu atsimenu pudra Chanel double perfection fluide,jos jau senai nebera prekyboje,bet jei kas bandete,tai zinote kokia ji nereali ax.gif

Spicas,
ji taip atrode?

http://www.beautyenc...t=3145891792423
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 19 sausio 2011 - 10:45
QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 19, 08:35)
gal aplamai nuo jos beria,nes niekada su veidu bedu nebuvo,naudojau chanel pudra,isigijus dior veida pradejo berti mazais spuogeliais g.gif

gali būt, kad nuo silikono sudėtyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 01 19, 11:44)

YES bigsmile.gif
Atsakyti
gal metus naudojau clarins truly matte teint eclat- puikiai sulaiko blizgesi mazdaug 5 valandoms, maskuoja vidutiniskai. Isigijau clarins lift foundation- labai patiko. Ji yra oil free, non camedogenic ir suteikia toki matiskuma, bet oda kartu ir svyti. O maskuoja tobulai, daug geriau nei truly matte. Veidas atrodo toks gaivus. wub.gif Neblizga tiek pat valanadu kaip ir truly matte. Zodziu rekomenduoju.. 4u.gif Mano oda riebi, pavirsius issausejes, vis koks spuogelis iskyla kartais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissBraske: 20 sausio 2011 - 09:05
QUOTE(Spicas @ 2011 01 19, 20:15)

O koki Jus Chanel Double Perfection nr turejote? ax.gif
Atsakyti
Merginos, rekomenduokit kokią pudrą vyresnio amžiaus moteriai (40+). Noriu mamai dovanų nupirkti, jos oda sausa. Aišku, jau reikėtų, kad kažkiek ir pamaskuotų raukšleles aplink akis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 01 20, 12:07)
O koki Jus  Chanel Double Perfection nr turejote?  ax.gif

50 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 01 20, 11:15)
Merginos, rekomenduokit kokią pudrą vyresnio amžiaus moteriai (40+). Noriu mamai dovanų nupirkti, jos oda sausa. Aišku, jau reikėtų, kad kažkiek ir pamaskuotų raukšleles aplink akis.. smile.gif

Chanel Vitalumiere mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Clarins pudros. Naturaliai ir lygiai padengia, gerai maskuoja odos trukumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2011 01 20, 18:33)
Man labiausiai patinka Clarins pudros. Naturaliai ir lygiai padengia, gerai maskuoja odos trukumus smile.gif

Gal everlasting naudojot?
Atsakyti