Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikos ! Kokia pudra rekomenduotumet misriai odai, kuri stipriai maskuotu ir butu sviesesniu atspalviu ir kaina butu ikandama, iki 70lt kokiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 15, 18:40)
išbandžiau Estee Lauder Nutritious Vita-Mineral. Mano oda mišri, bet į sausumą. Nežinau kodėl ši pudra sausai odai  g.gif tepiaus jau dukart, bet vis dėl to ji man nelabai patinka. Pati pudra, jos konsistencija sausa, o man noris iš pudros drėgnumo. Dukart tepiau ir dukart ant viršaus papildomai tepiau Lancome Miracle. Veidas iškart švytintis, pailsėjęs, gaivus, to man lyg trūktų iš EL g.gif
maskuoja panašiai kaip Lancome Miracle.
apskritai nenoriai tepas ant odos kažkaip

o kokį kremą tepat po ja? jūsų oda matyt labai išsausėjus nes man tai visas veidas švytėjo kai panaudojau ją, net per daug sakyčiau, o oda tikrai nėra riebi, iš sausesnių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2011 01 15, 17:50)
Sveikos ! Kokia pudra rekomenduotumet misriai odai, kuri stipriai maskuotu ir butu sviesesniu atspalviu ir kaina butu ikandama, iki 70lt kokiu  4u.gif

pabandykit Gosh X-Ceptional Wear smile.gif

QUOTE(Estela_ @ 2011 01 15, 17:51)
o kokį kremą tepat po ja?  jūsų oda matyt labai išsausėjus nes man tai visas veidas švytėjo kai panaudojau ją, net per daug sakyčiau, o oda tikrai nėra riebi, iš sausesnių  g.gif

iš ryto tepiau Sebamed gelį ir tik po pietų tepiau pudrą. Jau buvo natūrali odos būsena, tokia paprastai būna, nei riebi, nei labai sausa.
Oda išsitepus neblizga visai, gražiai atrodo nieko nesakau, bet aš jau pastebėjau, kad man reikia pudros, kuri pati iš savęs drėgna ax.gif Ant veido ji man labai natūraliai atrodo, ypač ant kaktos, ant žandų jau tepas sunkiai ir link ausų jau ji matos doh.gif
Atsakyti
gal kas atradote tokia krempudra kuri nedaug arba beveik nemaskuotu? lotuliukas.gif bet suteiktu lengvai matini veiduka wub.gif
as su liudesiu atsimenu pudra Chanel double perfection fluide,jos jau senai nebera prekyboje,bet jei kas bandete,tai zinote kokia ji nereali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 01 14, 18:48)
Mergaites, o kokia pudryte tiktu misriai odai ( i dienos pabaiga gali susiriebalot T zona, problemu dideliu nera)? Noretusi,kad butu lengvesnes konsistencijos, taciau ne per skysta, ir kad veido tona islygintu. Tam butu ir naudojama. Gal vakariniam makiazui siek tiek tirsciau sluoksnis butu.

gal ka patartumete man  ax.gif  Aciu labai!

paneles, prasau, parekomenduokit ka nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 01 14, 17:48)
Mergaites, o kokia pudryte tiktu misriai odai ( i dienos pabaiga gali susiriebalot T zona, problemu dideliu nera)? Noretusi,kad butu lengvesnes konsistencijos, taciau ne per skysta, ir kad veido tona islygintu. Tam butu ir naudojama. Gal vakariniam makiazui siek tiek tirsciau sluoksnis butu.

gal ka patartumete man  ax.gif  Aciu labai!

sukonkretinkit, ko norit iš pudros: matiškumo, skaistumo. Maskavimo kaip suprantu nereik.
maždaug, kiek esat pasiruošus išleist, atspalvio kokio reiktų, nes jei labai šviesaus pasirinkimas susiaurėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 17, 00:59)
sukonkretinkit, ko norit iš pudros: matiškumo, skaistumo. Maskavimo kaip suprantu nereik.
maždaug, kiek esat pasiruošus išleist, atspalvio kokio reiktų, nes jei labai šviesaus pasirinkimas susiaurėja  ax.gif

Man labiau noretusi skaistumo, bet kad ir pudryte nesidengtu riebiu sluoksniu.kazkas tokio,kaip semi-matt. Tiesiog,nesinoretu,kad T-zona dienos pabaigoj susiriebalavus butu..
kaina iki 150lt. Noretusi isbandyti kazka is brangesniu brand'u, nes loreal'iu visokiu atsikandus jau esu smile.gif
nors galima ir is massmarket'o siulyti.
as niekad nebunu labai sviesi,ir renkuos vidutinio tamsumo spalvytes.

gal paaiskinau jau...nors is ryto mintys nelabai formuluojasi blush2.gif

ACIU!
Atsakyti
nera laiko dabar skaityt tema nuo pradziu, bet gal sis tiktu misriai odai :
Chanel Vitalumiere Aqua
ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 17 sausio 2011 - 12:07
Vakar vėl išnaujo atradau Dior Nude. Kurį laiką jos nenaudojau, nes žiemą šiek tiek sausino ji man skruostus, bet dabar oda atsigavus, tai pasidengė puikiai, ir kaip veidas gražiai su ja atrodo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 01 17, 13:06)
nera laiko dabar skaityt tema nuo pradziu, bet gal sis tiktu misriai odai :
Chanel Vitalumiere Aqua
ax.gif

user posted image

tiktų šita jinai pusiau matinė tokia, dar pamėginkit Dior Nude, Chanel Mat Lumiere, Dior Forever siūlyčiau (matiškesnė nei Nude).
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 17, 13:33)
tiktų šita jinai pusiau matinė tokia, dar pamėginkit Dior Nude, Chanel Mat Lumiere, Dior Forever siūlyčiau (matiškesnė nei Nude).

aciu!
as apie chanel paskaiciau.ir pagal aprasyma ji tinka, liko nueiti ir paziureti ir palyginti bigsmile.gif
o kuri daugiausia issilaiko ant veido? dar labai domintu maskavimo lygis, nes realiai man reikia tik veido tona islygint, na ir paslepti tiesiog kazkokias pigmentines demeles neryskias..
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 01 17, 13:40)
aciu!
as apie chanel paskaiciau.ir pagal aprasyma ji tinka, liko nueiti ir paziureti ir palyginti  bigsmile.gif
o kuri daugiausia issilaiko ant veido? dar labai domintu maskavimo lygis, nes realiai man reikia tik veido tona islygint, na ir paslepti tiesiog kazkokias pigmentines demeles neryskias..

naujoji Vitalumiere Aqua gal labiau tada jums tiktų, ji lengvesnė nei Mat Lumiere. O Dior mano minėtos abi neblogai maskuoja, bet jei plonai tepsit, tai manau nebūtų problemų, Forever skystesnė, o Nude tirštoka tokia, maskuoja abi panašiai, negaliu išskirti, man abi patinka.. Nude labiau blizga ant odos (bent jau ant mano), nes yra smarkiai drėkinanti.
Šiaip abiejų maskavimas vidutiniškas, jei norit visai lengvutės kur praktiškai nieko memaskuoja, tada negaliu padėt, nenaudoju tokių, gal kas kitas patars smile.gif
Atsakyti