Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(vovera @ 2010 12 15, 11:54)
Nors as tik ''kandidatas'' i sia temele, bet mielai atlekciau kavos gerti  biggrin.gif labai idomu suzinoti kaip UK IVF vyksta. Tik turbut dauguma jusu Londone?  g.gif
labai blaskausi dabar, gavom 3 IUI, bet nuojauta sako geriau IVF darytis, kadangi pas mane endo isbujojusi, o MB grikiuku kokybe prastoka, nemanau, kad IUI pades. Taigi kasdien pas jus ''tyliai'' lankausi ir bandau planus susidelioti.

Ok,tai gal dar palaukiam dar norinciu prisijungti prie musu ir ieskom datos ir vietos ax.gif
Tik sita gal nukeliam i Uk temute,kad nesimaisytu per kelias temas,anos merginos cia tikriausiai neuzeina.Eina parasysiu.
As Londone,vakaruose (netoli heathrow aero) jei tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 15, 13:53)
kristiana1, pagaliau thumbup.gif

tikrai kad pagaliau.jau pernai metais buvau Rositos irasyta i gruodi,bet pasirodo nieko nesigavo,nes reikejo uzspaust kiausintaki.viskas nusikele,bet jau siemet nors ir paskutine diena siu metu,bet va vistiek siemet jau startuosim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 15, 14:12)
tikrai kad pagaliau.jau pernai metais buvau Rositos irasyta i gruodi,bet pasirodo nieko nesigavo,nes reikejo uzspaust kiausintaki.viskas nusikele,bet jau siemet nors ir paskutine diena siu metu,bet va vistiek siemet jau startuosim. biggrin.gif

Oi, jauciu, kad geras sausis nusimato tongue.gif Daug dalyviu 4u.gif Gal kas su snaigutemis.... ? Taaaip noretusi pasisemti is kazkur nors trupineli tikejimo....
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 15, 14:12)

man labai aktuali sita tema (del kiausintakio uspaudimo) gali papsakoti placiau, kodel uzspaude, kodel buvo priimtas toks sprendimas... blush2.gif

QUOTE(Beta1 @ 2010 12 15, 14:31)
Oi, jauciu, kad geras sausis nusimato  tongue.gif  Daug dalyviu  4u.gif  Gal kas su snaigutemis.... ? Taaaip noretusi pasisemti is kazkur nors trupineli tikejimo....

na jei man su LP viskas bus gerai, tai labai noreciau ir as dar sausio pabaigoj prisijungti prie snaiguciu augintoju smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, gruodžio 1 įkėlė dvi snaigutes, deja rezultatai 0 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2010 12 15, 14:40)
Sveikutės, gruodžio 1 įkėlė dvi snaigutes, deja rezultatai 0  unsure.gif

ai kaip negerai... unsure.gif As jau net nebezinau ka ir rasyti kai kam nors nepasiseka.....Bet as tavovietoj kelciau galva ir tikeciau geresniu rytojum wub.gif

Atiloja, keliam snaigutes i gyvenima...Nera tos geros statistikos su jomis, bet as tai dabar uzsispyreliskai tikesiu, kad ir su jomis galima susilaukti vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 15, 14:51)
Atiloja, keliam snaigutes i gyvenima...Nera tos geros statistikos su jomis, bet as tai dabar uzsispyreliskai tikesiu, kad ir su jomis galima susilaukti vaiku.

tikrai galima mirksiukas.gif
vienas ledinukas mano pilvelyje gyvena jau daugiau nei 30 savaiciu wub.gif
taip kad daugiau tikejimo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 15, 14:51)

as tikiu, kad susilauksiu su jomis vaiku..., vat tik klausimas sausi ar vasari smile.gif

QUOTE(Ariwom @ 2010 12 15, 14:57)
tikrai galima  mirksiukas.gif
vienas ledinukas mano pilvelyje gyvena jau daugiau nei 30 savaiciu  wub.gif
taip kad daugiau tikejimo!  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dainienie @ 2010 12 15, 14:40)

laikykis 4u.gif labai liudna kai nepasiseka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 12 15, 14:57)
tikrai galima  mirksiukas.gif
vienas ledinukas mano pilvelyje gyvena jau daugiau nei 30 savaiciu  wub.gif
taip kad daugiau tikejimo!  4u.gif

Net silta pasidare wub.gif Aciu 4u.gif Tokiais momentais taip norisi pamatyti gyva pavyzdi....
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 15, 15:05)
as tikiu, kad susilauksiu su jomis vaiku..., vat tik klausimas sausi ar vasari smile.gif
drinks_cheers.gif
Papildyta:

Aij koks skirtumas sausi ar vasari, bele tik butu mirksiukas.gif
Ziuriu renkuosi kompanija cia nauju metu pradziai, tai gal dar kas nors, a ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 15 gruodžio 2010 - 14:13
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 15, 10:44)
Santuriai sveikinu  wub.gif  Darykis dabar HCG kas antra diena, kad ramiau butu  biggrin.gif

Dariausi BAKe pas O. Taip pat Bykova mane gydo. Vienu žodžiu dirbame dviem frontais.
Oi, Šaruniukei atsakinejau į klausimą kur dariausi IVF

ir labai labai ačiū visoms už palaikyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangutex: 15 gruodžio 2010 - 14:23
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 15, 15:12)
Net silta pasidare  wub.gif  Aciu  4u.gif  Tokiais momentais taip norisi pamatyti gyva pavyzdi....

nestukiu skyrelyje yra mergaite, kuri net dvi snaigutes nesioja 4u.gif
taip kad geru pavyzdziu su snaigiukais tikrai yra wub.gif
sekmes tau dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainienie @ 2010 12 15, 11:40)

Gaila verysad.gif

QUOTE(dangutex @ 2010 12 15, 12:16)
Dariausi BAKe pas O. Taip pat Bykova mane gydo. Vienu žodžiu dirbame dviem frontais.

Pas Bykovą LIT dareis? ax.gif
Atsakyti