Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(Beta1 @ 2010 12 15, 15:12)
Net silta pasidare  wub.gif  Aciu  4u.gif  Tokiais momentais taip norisi pamatyti gyva pavyzdi....

o mano snaigute jau vaikscioti ismoko mirksiukas.gif
Atsakyti
Rikrai Beta,Tikekim,nes ka gyd sako ar kiti kad nelabai pasiseka,bet geru pavyzdziu tikrai yra,mtikiuosi si karta Mums Tikrai pavyks ir sausis bua tau man ir keberiokst pats vaisingiausias smile.gif Na zinoma ir kitoms kam startas nusimato 4u.gif Tikiu kad si karta pakelsim snaiguciu % visu 100% bigsmile.gif thumbup.gif

Dangutex,sveikinimai tau didziausi 4u.gif Po 14metu blink.gif nu tikrai po tokiu graziu ilgai lauktu istoriju gyventi norisi!!!!
Atsakyti
Iride, sveika prisijungus, tikiuosi, kad ilgai pas mus neužsibūsi 4u.gif
Atsakyti
Viktoriuk, pagal ka tu priskiri, koki menesi kas darys IVF'a? Nes as vaistus pradedu vartoti si menesi, bet kadangi schema ilga, tai punkcija ir isodinimas turetu buti sausio men...
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 15, 20:38)
o vaikelis IVF'o pagalba? (jei nenori, gal gali i az parasyt)  blush2.gif

taip, IVF(ICSI), kitos ir išeities nebūna tokiu atvėju
kiaušintakius pašalinus, pašalinamos ir kai kurios nepasisekimo priežastys,aišku nevisos, bet labai svarbios beto nebelieka galimybės būti negimdiniui, kas dėja dažnai pasitaiko net po IVF
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 12 16, 13:20)
taip, IVF(ICSI), kitos ir išeities nebūna tokiu atvėju
kiaušintakius pašalinus, pašalinamos ir kai kurios nepasisekimo priežastys,aišku nevisos, bet labai svarbios beto nebelieka galimybės būti negimdiniui, kas dėja dažnai pasitaiko net po IVF

o kokie planai dabar? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vakar pakalbėjom su izraeliečiu ekspertu ir savo gine, tai planas toks: pabaigti šitą ciklą (neužkalnų kažkur ovuliacija), tada kitą ciklą apie 20 d nueiti kad pažiūrėtų nes reikės kažkokius vaistus gerti (ciklo ilgis nelabai prognozuojamas), o va dar sekantį jau veiksim bigsmile.gif Tikiuosi čia bus vasario galas - kovo pradžia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2010 12 16, 00:21)
o mano snaigute jau vaikscioti ismoko mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 16, 12:22)
o kokie planai dabar? smile.gif

"gaminti" antrą lelių 4u.gif rugsėjį ICSI LV nepasisekė,vieną įdėjo, bet liko dar snaigutės 5, pasidariau histeroskopiją prieš mėnesį ir laukiu normalaus ciklo, nes viskas išsibalamūtijo ir jei finansinė padėtis leis ir bus ką pasiimti, pasiimsiu snaigutes
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 16, 00:55)
Rikrai Beta,Tikekim,nes ka gyd sako ar kiti kad nelabai pasiseka,bet geru pavyzdziu tikrai yra,mtikiuosi si karta Mums Tikrai pavyks ir sausis bua tau man ir keberiokst pats vaisingiausias smile.gif Na zinoma ir kitoms kam startas nusimato  4u.gif Tikiu kad si karta pakelsim snaiguciu % visu 100%  bigsmile.gif  thumbup.gif

Dangutex,sveikinimai tau didziausi  4u.gif Po 14metu  blink.gif  nu tikrai po tokiu graziu ilgai lauktu istoriju gyventi norisi!!!!

Sveikos merginos,

Atsiprašau, bet turiu nuvilti visas, patikėjusias mano stebuklu. Šiandien mano HCG nukrito iki 52. Nežinau net ir ka galvoti... kas vyksta???? Plyšta širdis.... o jau buvome patikėję
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2010 12 16, 12:12)
Sveikos merginos,

Atsiprašau, bet turiu nuvilti visas, patikėjusias mano stebuklu. Šiandien mano HCG nukrito iki 52. Nežinau net ir ka galvoti... kas vyksta???? Plyšta širdis.... o jau buvome patikėję

Baisu verysad.gif
Kaip as nemegstu tokias naujienas skaityti.Laikykis Dangutex console.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2010 12 16, 13:12)
Sveikos merginos,

Labai labai užjaučiu sad.gif
Atsakyti