Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(juroszuvedra @ 2010 12 16, 23:22)
Isivaizduoju,koki nerima jauti,bet tikrai visko buna. Man kokia 4-5 dpi iskrito gabalas Crinone,kuris buvo pusiau rozinis,pusiau zalias  doh.gif -tai taip pat maniau,kad viskas. O kraujas ryskiai raudonos spalvos?

nu kol kas ne ryskiai raudonas,bet toks kaip buna pries pradedant menesinem verysad.gif ir pilvas skauda verysad.gif turbut jau ateina tos nelabosios verysad.gif neisivaizduoju is kur semti stipribes vel ta viska iskesti....
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2010 12 16, 22:26)
nu kol kas ne ryskiai raudonas,bet toks kaip buna pries pradedant menesinem verysad.gif ir pilvas skauda verysad.gif turbut jau ateina tos nelabosios verysad.gif neisivaizduoju is kur semti stipribes vel ta viska iskesti....

pasistenk susikaupti, ir apie tai galvoti kitaip - galbut tik 1 blastocista pabego, o su kita viskas gerai? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2010 12 16, 22:26)

console.gif O gal tikrai viskas taip,kaip MonaJ parase smile.gif Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 12 16, 23:31)
pasistenk susikaupti, ir apie tai galvoti kitaip - galbut tik 1 blastocista pabego, o su kita viskas gerai?  thumbup.gif

aciu Tau uz padrasinimus,pasistengsiu taip ir galvot,rytojus viska sustatis i savo
vietas.bus kai turi buti ir nieko jau nepakeisi doh.gif
aciu jum mergaites uz palaikima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenkaK: 16 gruodžio 2010 - 22:39
QUOTE(dangutex @ 2010 12 16, 11:12)
Sveikos merginos,

Atsiprašau, bet turiu nuvilti visas, patikėjusias mano stebuklu. Šiandien mano HCG nukrito iki 52. Nežinau net ir ka galvoti... kas vyksta???? Plyšta širdis.... o jau buvome patikėję

Oi kaip baisu..uzjauciu sad.gif Nu bet tu dar nenusimink gal visdelto viskas bus gerai 4u.gif

LenkaK,nu dar niekas nebaigta raminkis ir lauk kitos dieneles ziurek kas bus toliau! Jeigu dar nepradejai kraujuot kaip reikiant tai dar ne pabaiga! ramybes ir stiprybes tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 16 gruodžio 2010 - 22:43
lenkaK būtinai rytoj pasidaryk HCG, 8 DPI įsodinus blastocistas tikrai jau rodys, nes jos anksčiau implantuojasi. O gydytojas šiuo atveju nieko negalės patarti kol nėra HCG atsakymo, tai manau iki Latvijos važiuoti tikrai nebūtina, turėsi atsakymą tada pasiskambinsi kaip elgtis toliau. Ir pasistenk ramiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2010 12 15, 23:20)
Man pirmas IVF, taiko ilgą schemą, šiandien pradėjau leistis gonalį. Na, ir besileisdama pradėjau mąstyt ar aš žiopla, ar seselė  g.gif Gydytojas paskyrė 7 dienas leistis po 150 gonalio, o man seselė įdavė dvi dėžutes Gonal-300. Ar teisingai mąstau, kad šių vaistų man užteks tik 4 dienoms? Gal probelmų nebūtų, jei daryčiausi IVF Lietuvoje, bet gi lankausi pas Treisą Rygoj ir jei iš tikrųjų per mažai man tų vaistų įdavė tai jau nelabai juokinga..be to, man atrodo, kad sumokėjau už visus paskirtus vaistus (apie 270 latų). Ryt skambinsiu į kliniką pasiaiškinti, įdomu, ar patikės mano pasakom smile.gif

Iride, ar išsiaiškinot?

QUOTE(dangutex @ 2010 12 16, 16:13)
Gydytoja vėl pripažino biochemini neštumą, bet dar liepė toliau vartoti visus vaistus: estrofemą, prednizoloną ir crinoną. Šeštadienį vėl reikės pasidaryti HCG.

Labai liūdna skaityti tokias žinias. Bet aš dar tikėsiu, kad šeštadienį viskas pasikeis 4u.gif Stiprybės tau

QUOTE(lenkaK @ 2010 12 16, 22:36)
labas vakaras,labai atsiprasau kad taip isiverziu,bet esu nevilti verysad.gif labai reikia jusu visu nuomoniu.man praeita ketvirtadieni isodino 2blastocistas,o siandien iskrapstant crinono kamsti jis yra su krauju verysad.gif nevisai svezias kraujaus bet jo yra ir nemazai doh.gif tai jau reiskia kad ateina memes unsure.gif bet nejaugi taip greitai tik savaite po isodinimo praejo doh.gif nezinau nei ka daryt nei ka galvot.esu pasimetus cray.gif nejaugi vel zlugo visos svajones ir viltis doh.gif ir pradejo skaudet pilvas ,o ir pagal paskaiciavimus tai kaip tik rytoj memiu atsivilkimo diena verysad.gif

Aš tavo vietoje šiandien daryčiau hCG. Gal viskas pas tave gerai tai nusiraminsi ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 17, 09:51)
Iride, ar išsiaiškinot?

Taip, viską išsiaiškinome smile.gif Gerai, kad kaip tik šiandien vyrui darbo reikalais prireikė važiuoti į Rygą, todėl gali užsukti į kliniką. Seselė jau buvo pradėjusi strateguoti, kaip įduos lauknešėlį į Vilnių važiuojančiam autobusui smile.gif
Tavo reikalai, suprantu, irgi geri - pradėjai leistis vaistukus. Kada dabar numatytas vizitas?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 16, 14:56)
airijoje kiek zinau ju nesalina.pas juos uzspaudineja.kai jie perskaite mano pirmos laparaskopijos istorija,kuri buvo daryta Lietuvoje,jiem buvo keista kodel pasalino o ne uzspaude man kiausintaki.as ir galvojau,kad bet kada ji gali atspausti,bet kazkuri mergina parase,kad cia jau visam gyvenimui.kas padaryta tas padaryta.o tu ziurek spresk ka tau su savaisiais daryti smile.gif

aciu uz info..., kazkaip pasiskaiciusi linkstu link salinimo..., ech dar turiu truputio laiko..., dar pagalvosiu...

QUOTE(dangutex @ 2010 12 16, 16:13)
Gydytoja vėl pripažino biochemini neštumą, bet dar liepė toliau vartoti visus vaistus: estrofemą, prednizoloną ir crinoną. Šeštadienį vėl reikės pasidaryti HCG.
Baisiausia, kad mano vyras šiandien Rygoje pas Bykovą, darė kraujo kūnelius ir dabar veža man susileisti. Net nežinau ką daryti.... čia, Lietuvoje, gydytoja atsisakė man tą dozę suleisti

labai liudna sad.gif Tikekimes geriausio...
O kas tas biocheminis nestumas?

QUOTE(lenkaK @ 2010 12 16, 23:38)
aciu Tau uz padrasinimus,pasistengsiu taip ir galvot,rytojus viska sustatis i savo
vietas.bus kai turi buti ir nieko jau nepakeisi doh.gif
aciu jum mergaites uz palaikima 4u.gif

laukiam tavo graziu skaiciuku..., papasakok greiciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iride @ 2010 12 17, 11:03)
Taip, viską išsiaiškinome smile.gif Gerai, kad kaip tik šiandien vyrui darbo reikalais prireikė važiuoti į Rygą, todėl gali užsukti į kliniką. Seselė jau buvo pradėjusi strateguoti, kaip įduos lauknešėlį į Vilnių važiuojančiam autobusui smile.gif
Tavo reikalai, suprantu, irgi geri - pradėjai leistis vaistukus. Kada dabar numatytas vizitas?

tai vis delto per mazai buvo iduota?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2010 12 17, 11:03)

Gerai kas gerai baigiasi 4u.gif
Aš dabar važiuosiu ateinantį ketvirtadienį. O tu?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 12 17, 11:20)
Gerai kas gerai baigiasi 4u.gif
Aš dabar važiuosiu ateinantį ketvirtadienį. O tu?

labai labai linkiu, kad sis kartas butu paskutinis... 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms mergaitems uz palaikima 4u.gif bet niekur nevaziavau nes nakti atejo memes visu grazumu verysad.gif tai jau tikrai nera prasmes darit HCG,nes neturiu jegu vel isgirst ta kad jusu HCG maziau vieno verysad.gif jau tikrai neteplioja,o
normalus svezias kraujas......

visom lasukiancioms ir startuojancioms linkiu kuo dideliausios sekmes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenkaK: 17 gruodžio 2010 - 10:36