Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(Atiloja @ 2010 12 17, 11:22)
labai labai linkiu, kad sis kartas butu paskutinis...  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(lenkaK @ 2010 12 17, 11:34)
aciu visoms mergaitems uz palaikima 4u.gif bet niekur nevaziavau nes nakti atejo memes visu grazumu verysad.gif tai jau tikrai nera prasmes darit HCG,nes neturiu jegu vel isgirst ta kad jusu HCG maziau vieno verysad.gif jau tikrai neteplioja,o
normalus svezias kraujas......

visom lasukiancioms ir startuojancioms linkiu kuo dideliausios sekmes 4u.gif  4u.gif

Laikykis 4u.gif
O tau gyd neliepė vistiek pasidaryti hCG? Būna visokių dalykų, o kad pasidarytum blogiau jau nebebus, o gal duos kokios informacijos.

QUOTE(Iride @ 2010 12 17, 12:01)
O aš trečiadienį ir po to pirmą arba antrą Kalėdų dieną (suprantu, kad jau punkcijai). Gal tomis dienomis, žiūrėk, ir susitiksime smile.gif Linkiu tau kalėdinio stebukliuko 4u.gif

Gal ir susitiksime 4u.gif Aš turėčiau kažkur apie antrą Kalėdų dieną važiuoti, nebent nutemps į pirmadienį.
Aš tau irgi inkiu kalėdinio stebukliuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 17 gruodžio 2010 - 13:04
Virusuoju, virusuoju, virusuoju wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2010 12 17, 14:05)
Virusuoju, virusuoju, virusuoju  wub.gif  wub.gif  wub.gif

griebiu griebiu griebiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2010 12 17, 15:05)

Griebiu ir as smile.gif
Atsakyti
Ir as imu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2010 12 17, 14:05)

čiumpu ir aš biggrin.gif
Atsakyti
merginos, auu, kurioms taikyta ilga schema. 4u.gif ar laiku atsirado jums mmm po diferelino susileidimo ?
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2010 12 17, 13:14)
merginos, auu, kurioms taikyta ilga schema.  4u.gif  ar laiku atsirado jums mmm po diferelino susileidimo ?

Gali užvėluot net iki savaitės 4u.gif
Atsakyti
rimtai, net iki savaites, oi kokia paguoda blush2.gif ....

ka as be jusu daryciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2010 12 17, 00:34)
nakti atejo memes visu grazumu

QUOTE(lenkaK @ 2010 12 17, 01:49)
tai teks viska pradiet nuo nulio

Kaip gaila kaip gaila.... console.gif Laikykis!!! 4u.gif

QUOTE(kukulka @ 2010 12 17, 03:05)

As irgi griebiu! ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos noriu jūsų patarimo gal yra kam taip atsitike. Vakar nuleidau kraujuka, ir po pietu susirgau menesinemis verysad.gif . Ir dabar tebesergu gan stipriai. O HCG vakar 14,7. Ka cia reiskia? g.gif gal vaistų likučiai? HCG dariausi 10 dpi.
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 12 17, 19:30)
Merginos noriu jūsų patarimo gal yra kam taip atsitike. Vakar nuleidau kraujuka, ir po pietu susirgau menesinemis verysad.gif . Ir dabar tebesergu gan stipriai. O HCG vakar 14,7. Ka cia reiskia? g.gif  gal vaistų likučiai? HCG dariausi 10 dpi.

jei tikrai gausiai sergi, tai gali būti, kad kabinosi, bet...pabėgo
jei nelabai gausiai, tai gal dar neviskas prarasta, labai linkiu, kad taip ir būtų wub.gif wub.gif
pakartok pirmadienį HCG 4u.gif kaip bebūtų, nebent jau ten gabalais sirgsi visas dienas
Atsakyti