Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 12 20, 16:55)
O tu pas ką lankaisi? Klausiu, nes ir pati esu BAK'o pacientė.

na blush2.gif neturiu nieko pikto ant savo daktares bet va su pinigeliais tai skaudziai gaunasi uz vaistukus sake va paduos sesutei -isminusuos bet taip ir neisminusavo.mano daktare O
tai noriu paklausti merginos ar esate grazinusios vaistukus ir atgaudavot pinigelius, ar vertetu pasiklausti dar karteli man jos kaip cia nutiko, o gal negrazina as gal ne taip supratau kad isminusuos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2010 12 20, 15:04)
na  blush2.gif  neturiu nieko pikto ant savo daktares bet va su pinigeliais tai skaudziai gaunasi uz vaistukus sake va paduos sesutei -isminusuos bet taip ir neisminusavo.mano daktare O
tai noriu paklausti merginos ar esate grazinusios vaistukus ir atgaudavot pinigelius, ar vertetu pasiklausti dar karteli man jos kaip cia nutiko, o gal negrazina as gal ne taip supratau kad isminusuos  verysad.gif

Aš irgi pas ją lankausi. Ir penktadienį man už Crinone grąžino, nes jo nebereikėjo dėl nesivystančio verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 12 20, 16:55)
blink.gif  Na ir sukasi jie ten. doh.gif Aš tokiu atveju būčiau tikrai pinigų už vaistus paprašius.

na bent jau man vizitu metu kai vaistukus leisdavo vietoje tai leisdavo is praimtu piestuku taip supratau likuciu .uz kuriuos as gi mokejau. tai suprantu ir manieji vaistukai i likucius nuejo na tas likutis tai likuciu nepavadinciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2010 12 20, 15:09)
na bent jau man vizitu metu kai vaistukus leisdavo vietoje tai leisdavo is praimtu piestuku taip supratau likuciu .uz kuriuos as gi mokejau. tai suprantu ir manieji vaistukai i likucius nuejo na tas likutis tai likuciu nepavadinciau  schmoll.gif

Aš kažkaip už visą pakuotę niekada ir nemokėjau, mokėdavau tik už sunaudotą kiekį. O tavo tai tikrai ne likutis buvo, reikėjo netylėti ir sesutei pasakyti, kad neišminusavo.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 12 20, 17:09)
Aš irgi pas ją lankausi. Ir penktadienį man už Crinone grąžino, nes jo nebereikėjo dėl nesivystančio verysad.gif .

neliudek...mes stiprios....stipri ir as.....po nesekmiu asareles nusivaliusi atsipeikejau kad permokejau tai galvoju ka cia daryti gal uzsukti ir pasiklausti ? tik va ieskau praktiniu patarimu ax.gif ar uz gonali kam grazino ir uz neislaikyta saldyma ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marlyn: 20 gruodžio 2010 - 15:16
QUOTE(Marlyn @ 2010 12 20, 15:14)
neliudek...mes stiprios....stipri ir as.....po nesekmiu asareles nusivaliusi atsipeikejau kad permokejau tai galvoju ka cia daryti gal uzsukti ir pasiklausti ? tik va ieskau praktiniu patarimu  ax.gif  ar uz gonali kam grazino ir uz neislaikyta saldyma ?

Aš manau, kad tikrai užsuk ir pasiklausk. Manau, kad tikrai grąžins.
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2010 12 20, 16:04)
na  blush2.gif  neturiu nieko pikto ant savo daktares bet va su pinigeliais tai skaudziai gaunasi uz vaistukus sake va paduos sesutei -isminusuos bet taip ir neisminusavo.mano daktare O
tai noriu paklausti merginos ar esate grazinusios vaistukus ir atgaudavot pinigelius, ar vertetu pasiklausti dar karteli man jos kaip cia nutiko, o gal negrazina as gal ne taip supratau kad isminusuos  verysad.gif

as tai paklausciau ir paprasyciau grazinti... Juk mokam didelius pinigelius ax.gif
Atsakyti
sukaupsiu drasa ir su cekiukais ciuosiu pasiklausti kaip cia kas gal kaledom ant baranku gausiu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.Is totalaus neturejimo kuom uzimti savo mintis prisigalvojau visokiu sau diagnoziu (zmogui budinga savybe, kai negauna atsakymu i kokius nors klausimus).Tai vedina savo paranoju nulekiau i viena privacia klinika pasiaiskinti savo mintis.Zodziu sumokejau daug, bet suzinojau, kad net neturedama kiausintakiu galiu ir naturaliai pastoti, todel nera reikalo jokiu cia IVF darytis, nes dar jauna esu doh.gif Ir is kur ta begaline kompetencija kai kuriu daktaru.....Net liudna pasidare unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 20, 15:26)
Tai vedina savo paranoju nulekiau i viena privacia klinika pasiaiskinti savo mintis.Zodziu sumokejau daug, bet suzinojau, kad net neturedama kiausintakiu galiu ir naturaliai pastoti, todel nera reikalo jokiu cia IVF darytis, nes dar jauna esu  doh.gif 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 20 gruodžio 2010 - 15:43
QUOTE(Beta1 @ 2010 12 20, 16:26)
Sveikos mergaites.Is totalaus neturejimo kuom uzimti savo mintis prisigalvojau visokiu sau diagnoziu (zmogui budinga savybe, kai negauna atsakymu i kokius nors klausimus).Tai vedina savo paranoju nulekiau i viena privacia klinika pasiaiskinti savo mintis.Zodziu sumokejau daug, bet suzinojau, kad net neturedama kiausintakiu galiu ir naturaliai pastoti, todel nera reikalo jokiu cia IVF darytis, nes dar jauna esu  doh.gif  Ir is kur ta begaline kompetencija kai kuriu daktaru.....Net liudna pasidare  unsure.gif

lotuliukas.gif vat tau pamoka, kad nereikia prisigalvoti diagnoziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 12 20, 16:30)
Dienos anekdotas.  biggrin.gif  doh.gif Taip taip, visos čia galim kad ir iš šventosios dvasios pastoti, reikia tik atsipalaiduoti.  lotuliukas.gif

Nesupykit, nenorėjau įžeisti.  blush2.gif

Uuussaaaaaa....... lotuliukas.gif Is mano placios sypsenos tikriausiai supratusi, kad manes neitikino, pasigyre, kad netgi tokia sekmingai pastojusia paciente turejo bigsmile.gif Iki dabar tyliai sau darbe krizenu, tik pagalvojus, kiek sumokejau uz sita juoko terapija siek tiek surimteju hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 20, 16:45)
lotuliukas.gif vat tau pamoka, kad nereikia prisigalvoti diagnoziu smile.gif

Baik tu, net minciu nebekyla apie jokias papildomas diagnozes lotuliukas.gif
Atsakyti