Įkraunama...
Įkraunama...

IVF Merginos..

QUOTE(puikutte @ 2010 12 20, 13:42)
As jau kaip  ir po visko, dabar tas ilagasis laukimassssss.. Punkcija turejau 12.12d, isodinimas 15.12. Ispunktavo  12 labai geros kokybes, kiek maziuku dar buvo nezinau, apsivaisino 9, isodino 2.  Darausi Ispanijoj, IVI klinikoj.

ramaus tau to laukimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 20, 13:03)
ramaus tau to laukimo  mirksiukas.gif

aciukas smile.gif , linkiu visoms mergaitems stiprybes ir labiausiai kantrybes, newyear.gif juk stebuklu metas,linkiu, kad visas tas stebuklas aplankytu
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2010 12 20, 10:42)
As jau kaip  ir po visko, dabar tas ilagasis laukimassssss.. Punkcija turejau 12.12d, isodinimas 15.12. Ispunktavo  12 labai geros kokybes, kiek maziuku dar buvo nezinau, apsivaisino 9, isodino 2.  Darausi Ispanijoj, IVI klinikoj.

Oi, tai gero tau laukimo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labutis merginos graziu kalediniu nuotaikyciujums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ax.gif atsiprasau bet isiterpsiu su tokiu klausimeliu merginoms kurios gydosi Baltijo Amerikos klinikoje... gal kuri susiduret su tuo klausimu pvz kaip yra ten su embrionu saldymu.del kainytes uzsaldymas 800 lt, vieno menesio laikymas 150 lt, bet yra ir kita kaina uzaldymas ir laikymas 6 men. 2000 lt, bet sumuojant saldyma ir laikyma sesis men po 150 lt gaunasi 1700 man cia kaskas nesusiveda tai pats renkiesi kaina ar uz tave nusprendia kuria taikys 6 men.
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 12 20, 14:26)
Veli jau susekiau, vis laukiu žinių iš Sellos wub.gif  wub.gif

Tyliai snabzdu, kad planinis CP 12.22 laukia ir vita31 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2010 12 20, 15:24)
Labutis merginos graziu kalediniu nuotaikyciujums  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

ax.gif  atsiprasau bet isiterpsiu su tokiu klausimeliu merginoms kurios gydosi Baltijo Amerikos klinikoje... gal kuri susiduret su tuo klausimu pvz kaip yra ten su embrionu saldymu.del kainytes uzsaldymas 800 lt, vieno menesio laikymas 150 lt, bet yra ir kita kaina uzaldymas ir laikymas 6 men.  2000 lt, bet sumuojant saldyma ir laikyma sesis men po 150 lt gaunasi 1700 man cia kaskas nesusiveda tai pats renkiesi kaina ar uz tave nusprendia kuria taikys 6 men.

saldymas + saugojimas 6 menesius = 2000 lt, gal paskui nuolaida uz saugojima taiko? smile.gif as uz pirmus 6 menesius su saldymu mokejau 2000 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 20 gruodžio 2010 - 14:28
QUOTE(Marlyn @ 2010 12 20, 14:24)
del kainytes uzsaldymas 800 lt, vieno menesio laikymas 150 lt, bet yra ir kita kaina uzaldymas ir laikymas 6 men.  2000 lt, bet sumuojant saldyma ir laikyma sesis men po 150 lt gaunasi 1700 man cia kaskas nesusiveda tai pats renkiesi kaina ar uz tave nusprendia kuria taikys 6 men.

Neberandu kur jų kainos surašytos, bet manau šaldymas čia turėta omeny tas brangesnis vitrifikacijos būdu kainuodavo ar tai 1200 Lt, todėl su 6 mėn saugojimu taip ir gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 12 20, 16:26)
saldymas + saugojimas 6 menesius = 2000 lt, gal paskui nuolaida uz saugojima taiko? smile.gif as uz pirmus 6 menesius su saldymu mokejau 2000 lt

na klausiu todekad man nelabai siule rinktis nusprende uz mane, ir israse saskaitele, nors neketinome ilgai laukti jei pirmas bandymas nepavyktu, po keturiu menesiu pasiemem snaigutes o kainyte laikymo gavosi kaip uz sesis , tu pinigeliu taip truksta o proceduros brangios ir vaistukai . mums butu buve daug pigiau jei skaiciuoti saldyma ir laikyma uz men po 150 tai butu 1400 lt
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2010 12 20, 14:41)
na klausiu todekad man nelabai siule rinktis nusprende uz mane, ir israse saskaitele, nors neketinome ilgai laukti jei pirmas bandymas nepavyktu, po keturiu menesiu pasiemem snaigutes o kainyte laikymo gavosi kaip uz sesis.

O neprašėte, kad perskaičiuotų ir grąžintų ką permokėjot ? Nes šiaip tai labai nesąžininga gaunasi iš jų pusės.
Atsakyti
tai va ir galvoju kaip cia elgtis, gal cia taip turi buti ar cia kaip, tai ir klausiu sakau gal kuri gydesi BAKe ir susidure su siuo klausimu. nes ir del vaistuku apturejau nesusipratima, dave daktare gonalio piestuka 900 stimuliacijos gale ryskiai per daug, nepanaudotus pasake grazinti 700 grazinau bet pinigeliu man negrazino- kai vaistukai kainuoja 1400 lt doh.gif , tuos vaistukus panaudojo kitai merginai o ji matyt uz juos vel susimokejo unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2010 12 20, 14:53)
nesusipratima, dave daktare gonalio piestuka 900 stimuliacijos gale ryskiai per daug, nepanaudotus pasake grazinti 700 grazinau bet pinigeliu man negrazino- kai vaistukai kainuoja 1400 lt  doh.gif , tuos vaistukus panaudojo kitai merginai o ji matyt uz juos vel susimokejo  unsure.gif ?

blink.gif Na ir sukasi jie ten. doh.gif Aš tokiu atveju būčiau tikrai pinigų už vaistus paprašius.
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2010 12 20, 14:53)
tai va ir galvoju kaip cia elgtis, gal cia taip turi buti ar cia kaip, tai ir klausiu sakau gal kuri gydesi BAKe ir susidure su siuo klausimu. nes ir del vaistuku apturejau nesusipratima, dave daktare gonalio piestuka 900 stimuliacijos gale ryskiai per daug, nepanaudotus pasake grazinti 700 grazinau bet pinigeliu man negrazino- kai vaistukai kainuoja 1400 lt  doh.gif , tuos vaistukus panaudojo kitai merginai o ji matyt uz juos vel susimokejo  unsure.gif ?

O tu pas ką lankaisi? Klausiu, nes ir pati esu BAK'o pacientė.
Papildyta:
QUOTE(Singerita @ 2010 12 20, 14:55)
blink.gif  Na ir sukasi jie ten. doh.gif Aš tokiu atveju būčiau tikrai pinigų už vaistus paprašius.

Aš irgi tikrai būčiau paprašiusi.
Atsakyti