Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga,

Apklausa: Artėja Kalėdos, visi sukame galvas, kokiomis dovanomis pradžiuginti artimuosius. Žinoma, kad pati dovanų norėtum gauti... mylimą aktorių (-ę)! O ką jam (jai) dovanotum tu? (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 11, 00:32)
As skaityt nespeju...dar taip nebuvo lotuliukas.gif

As irgi jau nebespeju... Bet Style pavarai tu cia... As irgi tokia su vaikystes sindromu, maniskiai jau prarado vilti, kad kada nors suaugsiu, o dabar dar ant vampyrisku knygu pasinesiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 12 11, 00:22)
Nagi ten su Twilight tekstu! Tokios gaila... O mokykliniu tai nea lotuliukas.gif

Printinti lotuliukas.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 11, 00:23)
Ne tik jūs Kristen subiniuku grožitės bigsmile.gif

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 11, 00:30)
TYLOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

Jackson Rathbone  1984 12 21
Daivos dukra        1984 12 21

thumbup.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif super biggrin.gif
Atsakyti
uuuuuhu gera muzikikė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš pradėjau Virpėjimą

negaliu kausytis garsiai.... diedulis sako - nu viršūūūnėėėė. sako, dar paskambink tam savo vampyrui lotuliukas.gif

tipo apnaglėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 10 gruodžio 2010 - 23:40
Aš irgi su šeima ta žvaigžde pasidalinčiau 4u.gif

QUOTE(Žanė @ 2010 12 10, 23:24)
ot buvo bajeris. priėjo vyras prie mano kompo, pasilenkė paskaityt.....

O dievuliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Užsidegčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Jau ir taip kartais mikčioju, kai pamato, kas čia dedasi.. Kartais pasikrapšto smilkinį.. Nieko nesako lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet Žanei tai nuskilo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 10, 23:30)
Jackson Rathbone  1984 12 21
Daivos dukra        1984 12 21

Kai ką 4u.gif

Vsio aš out. Mažasis šaukia verysad.gif
Mano vaikas inkščia kaip šunytis.. Taip greitai susuko jam gerklę verysad.gif Jetau kaip gaila vaiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 10 gruodžio 2010 - 23:43
prisiminiau dar viena savo gabala - ACHUJENAS
CATATONIA
as uz didzeju siandien... Na pas mane ne disco klubas... Siaip skyle... Saziningai klausyk muzikos kuria dedu, tuoj geruliai gabalai bus... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 10, 23:40)
prisiminiau dar viena savo gabala - ACHUJENAS
CATATONIA
as uz didzeju siandien... Na pas mane ne disco klubas... Siaip skyle... Saziningai klausyk muzikos kuria dedu, tuoj geruliai gabalai bus...  bigsmile.gif

AFIGIENAS

stop doing IT TO ME

this could be the case of mulder and scully... hello...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 11, 00:39)
uuuuuhu gera muzikikė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif aš pradėjau Virpėjimą

negaliu kausytis garsiai.... diedulis sako - nu viršūūūnėėėė. sako, dar paskambink tam savo vampyrui  lotuliukas.gif

tipo apnaglėjau biggrin.gif

Ir kaip knyga? Man pradzioje letai ejosi. Galvojau, ko ta Egliosha del jos svaigsta, o po to pati uzsikabinau ir LAUKIMA prarijau nekramciusi doh.gif
Atsakyti
Issileidziam visos kasas, duodam viena kitai rankas ir ---pirmyn... Linguojam... sokinejam... good shit...

pasisokam
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 12 10, 23:44)
Ir kaip knyga? Man pradzioje letai ejosi. Galvojau, ko ta Egliosha del jos svaigsta, o po to pati uzsikabinau ir LAUKIMA prarijau nekramciusi doh.gif

kol kas tik porą lapų, kol maitinai praverčiau, iškart lengvai skaitėsi. greit suvalgysiu.
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 10, 23:31)
Man taip jau yra porakart buve. Blyn bet ka jiems galvot???  unsure.gif  unsure.gif  As tai saviskiui ataskaitas kasmenesines pravedu - ka dabar esu isimylejusu (aisku po jo), kad jis zinotu kokius filmus siustis. Bet siaip tai jis sita  mano zavejimasi Holivudinukais vadina dar vienu uzsilikusios vaikystes sindromu, pasak jo tik mazos mergaites gali zavetis, o as jam va ka atsakau: user posted imageuser posted imageuser posted image

kaip as kartais dziaugiuosi, kad mano vyras nemoka lietuviskai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
siaip jis galvoja kad SM tai tik fotografai sedi biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(petrike @ 2010 12 10, 23:32)
Vajetau, persiprasau desimt kartu, bet  man jis cia taip patinka... blush2.gif  ax.gif

man ir patinka ax.gif
Atsakyti