Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga,

Apklausa: Artėja Kalėdos, visi sukame galvas, kokiomis dovanomis pradžiuginti artimuosius. Žinoma, kad pati dovanų norėtum gauti... mylimą aktorių (-ę)! O ką jam (jai) dovanotum tu? (41 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(style @ 2010 12 10, 23:52)
Gerai, kad Uzsispyrele toosinasi su kitais, bo jau dabar matau kaip dvi musu damos kimba i atlapus viena kitai... Ai gali pabut su Xavieru, mes niekam nesakysim  unsure.gif  unsure.gif

as pirmesne si karta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
nerealus gabalas.... bet as klipo neziuriu, nes verkt tuoj pradesiu... cry.gif

va cia va mano muzonas.... ou jeeee...
beautiful people

Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 10, 23:27)
Jap, tas pats drinks_cheers.gif

Jooooooo as ir sita ziejau bigsmile.gif man cia berniukas labai grazus buvo biggrin.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 10, 23:30)
TYLOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

Jackson Rathbone  1984 12 21
Daivos dukra        1984 12 21

thumbup.gif  lotuliukas.gif

Wow thumbup.gif 4u.gif bet gerulis sutapimas smile.gif

QUOTE(style @ 2010 12 10, 23:31)

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip man patiko tas ****'as lotuliukas.gif

QUOTE(style @ 2010 12 10, 23:48)
wub.gif
tobula

Na ko sedit - sokam... Baltas sokis... Kviecia damos... As Jamie kvieciu.... Ula la.... Kuri pirma Robke pakvies kazin...  bigsmile.gif

Nespeeeeeeeeeeeeeeeeejau doh.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 11, 00:56)
=Pirmojiiiiiiii... Tai jauciu soksit ilgai...

Nu Nika apsiruke, tai niekas kol kas nesikesina atimt... Jau uzsokau ant jo visam vakarui! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir padal Don't cry sukames ir sukames... Jazau, kaip noreciau sito realybej... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 10, 23:58)
va cia va mano muzonas.... ou jeeee...
beautiful people

patinka man tavo muzika! biggrin.gif viena net Fb pasiviesinau biggrin.gif
Atsakyti
viskas, aš šoku su Jacksonu biggrin.gif VISOMS AIŠKU???? : gun_smilie.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 12 10, 23:53)
Nesupratau  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

oi lūžtu. nu einu pas vyrą. savo mylimiausia patį gražiausią brangiausią visokį kokį. ką aš čia girsiu, kitos užsimanys biggrin.gif jei skaitysi kada, tai žinok, kad esi mano mylimiausias biggrin.gif
Atsakyti
Uzsispyrele27 4u.gif
Kai taviski pajudino, tai pasirodei mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 11, 00:56)
Aaaaaaaa. UZSISPYRELE ATSIRADOOOOO !!!!  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif As nieko nerasiau... Cia pas mane gi mama i svecius atvare (Daiva) ir ji netycia su mano nick'u uz save parase... Ot *****  doh.gif

Aha... mama Daiva...

Style mama, kaip suprast? g.gif Ka ten isdarineji prie vaiko kompo?

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 11, 00:57)
Norint prisišaukt užsispyrėlę, tereikia Xavierą griebt bigsmile.gif Ir išdygs užsislaptinusi užsispyrėlė bigsmile.gif

Tavo Kellana kuri pagriebtu, tai toki triuksma sukeltum... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip suprantu aš dabar, jokių naujienų nebus, Daiva sukvietė visas gert tik tam, kad praneštų, jog jos dukra ir Jackson yra kartu gimę bigsmile.gif

Ot sukta lapė ta mūsų Daiva lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 11, 00:59)
oi lūžtu. nu einu pas vyrą. savo mylimiausia patį gražiausią brangiausią visokį kokį. ką aš čia girsiu, kitos užsimanys biggrin.gif jei skaitysi kada, tai žinok, kad esi mano mylimiausias biggrin.gif

Netikek, jei skaitysi kada, tai zinok, kad ji cia su savo brangakmeniu travi vali tirli pirli biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lietuviska

Mano meiles, gaila, kad su jais teko susipazinti jau zenotai ir per savo vyra ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 12 10, 23:59)
Nu Nika apsiruke, tai niekas kol kas nesikesina atimt... Jau uzsokau ant jo visam vakarui! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir padal Don't cry sukames ir sukames... Jazau, kaip noreciau sito realybej... lotuliukas.gif

Ramiai huh.gif DAvai man greit viena Robkes ranka new_russian.gif biggrin.gif
Atsakyti