Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

Kadangi pakankamai aktuali tema tai tesiam.. 4u.gif

man dabar iskilo klausimas..o stikla ar leidzia rankiniame begaze? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2010 12 13, 15:26)
o stikla ar leidzia rankiniame begaze? rolleyes.gif

Be problemu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 14, 02:17)
Be problemu.

Tai jau negarantuokit. Mano rankiniame bagaže ne kartą buvo visokio stiklo ( suvenyrai, kosmetika ir pan), niekada neturėjau jokių problemų. Bet pati mačiau, kaip Vilniaus oro uoste iš vyriškio atėmė stiklainį su kažkuo įdėtu ( ne skysčiu) pareikšdami, kad stiklinėje taroje negalima vežti, tik plastmasinėje.
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2010 12 14, 10:37)
Tai jau negarantuokit. Mano rankiniame bagaže ne kartą buvo visokio stiklo ( suvenyrai, kosmetika ir pan), niekada neturėjau jokių problemų. Bet pati mačiau, kaip Vilniaus oro uoste iš vyriškio  atėmė stiklainį su kažkuo įdėtu ( ne skysčiu) pareikšdami, kad stiklinėje taroje negalima vežti, tik plastmasinėje.

as tik stikline elgute galvoju vesti smile.gif tai manau bedu buti neturetu tada rolleyes.gif
aciu uz info biggrin.gif
Atsakyti
vis del to nusipirkau nauja tase rankiniam bagazui. Pagalvojau, kad svenciu metas, ziures priekabiai ir tikrins, tai tase pigiau kainuos, negu atiduoti paskui i bagazo skyriu ir susimoketi 40 euru.
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2010 12 14, 04:37)
Tai jau negarantuokit. Mano rankiniame bagaže ne kartą buvo visokio stiklo ( suvenyrai, kosmetika ir pan), niekada neturėjau jokių problemų. Bet pati mačiau, kaip Vilniaus oro uoste iš vyriškio  atėmė stiklainį su kažkuo įdėtu ( ne skysčiu) pareikšdami, kad stiklinėje taroje negalima vežti, tik plastmasinėje.

butent "kazkuo" idetu - tiksliai nezinot kaip kas ir pasakojat rolleyes.gif Siuo metu stiklui apribojimu tikrai jokiu nera...
Atsakyti
O kur dazniausiai sveriates savo rankini bagaza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(forever_strange @ 2011 01 08, 21:30)
O kur dazniausiai sveriates savo rankini bagaza?  g.gif

Maximoj, darzoviu skyriuje
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 01 08, 21:45)
Maximoj, darzoviu skyriuje

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(forever_strange @ 2011 01 08, 21:30)

ant savo svarstykliu, kur ir pati save sveriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(forever_strange @ 2011 01 08, 22:30)

Nuvykus i oro uosta pasisveriu ant svarstyklius, kur sveriamas registruotas bagazas smile.gif
O namie tai siaip, pakilnoju, ir bandau ivertinti: sveriau daugiau ar maziau uz kibira vandens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2011 01 10, 12:54)
Nuvykus i oro uosta pasisveriu ant svarstyklius, kur sveriamas registruotas bagazas smile.gif
O namie tai siaip, pakilnoju, ir bandau ivertinti: sveriau daugiau ar maziau uz kibira vandens smile.gif

as kazkaip nepasitikiu savo galva..kad sverti lagamina jau oro uoste ax.gif
Atsakyti