Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(MichGirl @ 2011 09 30, 20:33)
galima. lektuvo su juo neuzgrobsi smile.gif

Na,as ir su pincetu neuzgrobciau,bet va ir tam apribojimai biggrin.gif . Pavojingiausiai tai man atrodo dirbtiniai priklijuoti nagai...
QUOTE(Jofky @ 2011 10 01, 06:34)
Faktiškai gaunasi daugiau nei 55 cm aukščio. Neprisimenu kokia aviakompanija savo puslapyje rašo leidžiami išmatavimai 55 cm, o realybėje orouostuose matuokliai 50 cm  4u.gif

Ryaneiras skelbiasi 55cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasariote: 02 spalio 2011 - 10:37
QUOTE(Pasariote @ 2011 10 02, 11:37)
Na,as ir su pincetu neuzgrobciau,bet va ir tam apribojimai biggrin.gif .  Pavojingiausiai tai man atrodo dirbtiniai priklijuoti nagai...

Kaip be būtų keista, bet su dirbtiniais nagais neimanoma net įbrėžti, ką puikiai daro naturalūs biggrin.gif
Atsakyti
Šią temą perskaičiau nuo pirmo psl., bet šis tas liko neaišku:
1. Ar visas talpas iki 100 mm būtinai reikia sudėti į vieną užspaudžiamą 1 l maišelį? Negali kiekvienas indelis būti atskirame mažesniame maišelyje?
2. Ar naudoti tik tokius indelius, ant kurių yra parašyta jų talpa?

Jei kas nepatingės atsakyti - didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,o aš jums juokingu klausimu daug keliaujantiems,bet man pirmą kartą vykstančiai tik su rankiniu bagažu(su kitu bagažu jokių bėdų nekiltų).Noriu paklausiti ar galiu nuvežti lauktuvių naminių kumpelių,grybų,žodžiu tikrų lietuviškų lauktuvių.Ar jų vežti negalima?Nenorėčiau oro uoste apsijuokti prieš visus biggrin.gif su grybų puslitruku biggrin.gif Ačiū visiem.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2011 10 02, 14:37)
su grybų puslitruku biggrin.gif

negalima. Medaus irgi nevezkit.
Atsakyti
Įsipyliau į 50ml talpos stiklinį buteliuką savo veido prausiklio , ar neatimtų oro uoste vežantis rankiniame bagaže ?
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 10 02, 17:11)
Įsipyliau į 50ml talpos stiklinį buteliuką savo veido prausiklio , ar neatimtų oro uoste vežantis rankiniame bagaže ?

Galima po 100 ml iki 1 litro skyščių, įskaitant kremus, dantų pastą, kvepalus...
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2011 09 30, 10:48)
siuo metu maximoj  wizzair ar ryanair rankinio bagazo ismatavimus atitinkantis lagaminelis (51*36*16,5 )vietoj 70lt dabar kainuoja 40lt 4u.gif

Esu mximoje pirkusi tokių išmatavimų lagaminą. Prieš kelionę visaip jį matavau, tai man daugiau gavosi. Bet viskas buvo gerai. Lietuvoje niekas nekišo į rėmus, o Kose kišo ir jis puiikiai tilpo. Ketinu ir toliau naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2011 10 02, 14:37)
Sveiki,o aš jums juokingu klausimu daug keliaujantiems,bet man pirmą kartą vykstančiai tik su rankiniu bagažu(su kitu bagažu jokių bėdų nekiltų).Noriu paklausiti ar galiu nuvežti lauktuvių naminių kumpelių,grybų,žodžiu tikrų lietuviškų lauktuvių.Ar jų vežti negalima?Nenorėčiau oro uoste apsijuokti prieš visus biggrin.gif su grybų puslitruku biggrin.gif Ačiū visiem.

i joki bagaza mesos detis negalima,bet mes buvom isideje kumpeliu,tai niekas neprisikabino. tik uzkliuvo dideles vaikiskos kreidutes su 3d akinukais biggrin.gif o puslitriukas, manau, kad tikrai nepraeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirena7 @ 2011 10 03, 11:34)
i joki bagaza mesos detis negalima,bet mes buvom isideje kumpeliu,tai niekas neprisikabino. tik uzkliuvo dideles vaikiskos kreidutes su 3d akinukais  biggrin.gif o puslitriukas, manau, kad tikrai nepraeis g.gif

Na jau... skrendant į Šengeno šalis tikrai galima, kitur būna tam tikri apribojimai, bet negalima sakyti, kad į jokį bagažą mėsos dėt negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirena7 @ 2011 10 03, 10:34)
i joki bagaza mesos detis negalima,bet mes buvom isideje kumpeliu,tai niekas neprisikabino. tik uzkliuvo dideles vaikiskos kreidutes su 3d akinukais  biggrin.gif o puslitriukas, manau, kad tikrai nepraeis g.gif

as skrisdama i norvegija visada vezuosi mesos gaminiu. nieks neprisikabina
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 03, 10:52)
Na jau... skrendant į Šengeno šalis tikrai galima, kitur būna tam tikri apribojimai, bet negalima sakyti, kad į jokį bagažą mėsos dėt negalima smile.gif

smile.gif pradziai: Šengenas arba Šengeno erdvė – tai valstybių, pasirašiusių Šengeno sutartį, teritorijos. Ši erdvė ypatinga tuo, kad jos išorinės sienos akylai saugomos, o erdvės vidaus sienų kontrolė panaikinta.

Saugumą Šengeno erdvėje užtikrina sustiprinta išorinių sienų kontrolė, intensyvėjantis Šengeno šalių sienos apsaugos tarnybų, policijos ir teisinis bendradarbiavimas, bendros Šengeno šalių vizų politikos vykdymas ir Šengeno informacinės sistemos funkcionavimas.

ŠENGENO PLĖTRA

Europos Sąjungos (ES) teisingumo ir vidaus reikalų ministrų taryba 2007 m. gruodžio 6 d. sprendimu pritarė 9 ES valstybių - Lietuvos, Latvijos, Čekijos, Estijos, Lenkijos, Maltos, Slovakijos, Vengrijos, Slovėnijos prisijungimui prie Šengeno erdvės. Šios 9 valstybės 2007 m. gruodžio 21 d. panaikino Šengeno erdvės vidaus sausumos sienų, o 2008 m. kovo 30 d. - oro sienų kontrolę.

Dabar Šengeno erdvei priklauso 25 valstybės:

- 22 ES narės: Austrija, Belgija, Danija, Graikija, Ispanija, Italija, Liuksemburgas, Nyderlandai, Portugalija, Prancūzija, Suomija, Švedija ir Vokietija, Lietuva, Latvija, Čekija, Estija, Lenkija, Malta, Slovakija, Vengrija, Slovėnija;

- 3 ne ES valstybės: Islandija, Norvegija ir Šveicarija.

25 valstybių erdvei priklausančių šalių piliečiai turi vienodas teises keliauti be vizų ir pasienio kontrolės.

ES valstybės Airija, Bulgarija, Jungtinė Karalystė, Kipras ir Rumunija nėra Šengeno narės. Jungtinė Karalystė ir Airija tebevykdo pasienio su kitomis ES valstybėmis narėmis kontrolę (tačiau jos yra įgaliotos taikyti tam tikras priemones dėl policijos ir teisinio bendradarbiavimo baudžiamosiose bylose)

4u.gif o cia citata is ES: Atvykstantiems į ES iš kitų šalių mėsos, pieno ar jų produktų be oficialių veterinarinių dokumentų įsivežti negalima. Taip ES siekiama išvengti pavojingų gyvūnų ligų. Tačiau su tam tikromis sąlygomis leidžiama įsivežti pieno miltelių kūdikiams, vaikų maisto ir specialaus medicininėms reikmėms skirto maisto. Be to, galite įsivežti ribotą kiekį asmeniniam vartojimui skirtų kitų gyvūninių produktų: žuvininkystės produktų, sraigių, medaus ir kt. Iš Farerų salų, Grenlandijos, Islandijos ir Kroatijos atvykstantiems keliautojams leidžiama įsivežti nedidelį kiekį asmeniniam vartojimui skirtų mėsos ir pieno produktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirena7: 03 spalio 2011 - 11:34