Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

QUOTE(Sirena7 @ 2011 10 03, 11:33)
Atvykstantiems į ES iš kitų šalių mėsos...

bet jus suvokiat, kad ES ir Sengeno valstybes yra visuma ?! blink.gif kitos salys - tai nepriklausancios ES. Neklaidinkite zmoniu sao neismanyma rodydama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 10 02, 18:21)
Esu mximoje pirkusi tokių išmatavimų lagaminą. Prieš kelionę visaip jį matavau, tai man daugiau gavosi. Bet viskas buvo gerai. Lietuvoje niekas nekišo į rėmus, o Kose kišo ir jis puiikiai tilpo. Ketinu ir toliau naudoti  smile.gif

Aš irgi su trupučiu didesniu Airbaltice praslydau, bet nervų kainavo doh.gif Ir abejoju ar dar kartą bandysiu. Mano šefas gryžo iš Italijos, sakė visur liepė rankinį bagažą kišti į matuoklius, tiesa nepaklausiau su kokiom aviakompanijom skrido ir per kokius orouostus. Taip kad kelis kart praslydus, viena kart gali ir nepasisekt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 10 03, 13:18)
bet jus suvokiat, kad ES ir Sengeno valstybes yra visuma ?!  blink.gif  kitos salys - tai nepriklausancios ES. Neklaidinkite zmoniu sao neismanyma rodydama  doh.gif

o tai apie ka as citavau lotuliukas.gif bigsmile.gif cia paimta citata is ES dokumentu, net ne mano zodziai, tai kur problemos ir kieno cia neismanymas g.gif beje kalbu apie skrydzius is Lietuvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirena7: 03 spalio 2011 - 14:17
QUOTE(Sirena7 @ 2011 10 03, 12:33)
smile.gif pradziai

Na, patikėkite, kas yra ES ir Šengeno zona aš tikrai žinau, apie tai mokiausi 6 metus. Bet va Jūsų citatos nesupratau. Ką Jūs norėjote pasakyti, kad Grenlandijos gyventojai negali bagaže gabentis mėsos, skrendantys į ES valstybę, tik su tam tikromis išimtimis, ar ką? g.gif nes daugiau aš Jūsų posto esmės nesupratau, kitaip tariant iš ES reglamentų nukopijavote tą patį, ką ir aš pasakiau savo pirmuoju postu, bet tai pateikėte kaip kažkokį prieštaravimą mano pasisakymui biggrin.gif . Kiek suprantu Noir skris iš Lietuvos, ji yra Lietuvos pilietė, ne Farerų, Grenalandijos, Kroatijos ir t.t, todėl savo bagaže ji gali vežtis kumpelius, dešreles, sardeles, kotletus ir kitus mėsos gaminius. Taip, kad prieš cituodama, paskaitykite ir įsigilinante, ar suprantate, ką cituojate mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 03 spalio 2011 - 16:03
QUOTE(Sirena7 @ 2011 10 03, 14:10)

turite teksto suvokimo problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2011 10 02, 15:58)
1. Ar visas talpas iki 100 mm būtinai reikia sudėti į vieną užspaudžiamą 1 l maišelį? Negali kiekvienas indelis būti atskirame mažesniame maišelyje?
2. Ar naudoti tik tokius indelius, ant kurių yra parašyta jų talpa?

1. Viską į vieną maišelį. O kam į atskirus, dėl papildomos apsaugos, kad neišsipiltų? Tai galima gi su kokia lipnia juosta užklijuoti kamštukus arba imti tik tikrai sandariai užsisukančius indelius.
2. Dėl šventos ramybės gal būtų geriau imti tokius, ant kurių užrašyta, bet jei iš akies matyti, kad talpa tikrai mažesnė nei 100 ml, tai imčiau ir tokius, ant kurių neužrašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 03 spalio 2011 - 20:21
QUOTE(Ayaan @ 2011 10 03, 21:20)
1. Viską į vieną maišelį. O kam į atskirus, dėl papildomos apsaugos, kad neišsipiltų? Tai galima  gi su kokia lipnia juosta užklijuoti kamštukus arba imti tik tikrai sandariai užsisukančius indelius.
2. Dėl šventos ramybės gal būtų geriau imti tokius, ant kurių užrašyta, bet jei iš akies matyti, kad talpa tikrai mažesnė nei 100 ml, tai imčiau ir tokius, ant kurių neužrašyta.

1. Tiesiog todėl, kad didelių maišelių neturiu, o mažesnių - daug smile.gif. Supratau - teks ieškoti didelių.
2. Jau bandau susiorganizuoti ir su užrašais. Beje, bandysiu įsimest ir plaukų laką su užrašu 4 fl oz (118 ml). Atims tai atims... ax.gif
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 03 spalio 2011 - 22:36
QUOTE(kavasucitrina @ 2011 10 03, 23:33)
1. Tiesiog todėl, kad didelių maišelių neturiu, o mažesnių - daug smile.gif. Supratau - teks ieškoti didelių.
2. Jau bandau susiorganizuoti ir su užrašais. Beje, bandysiu įsimest ir plaukų laką su užrašu 4 fl oz (118 ml). Atims tai atims... ax.gif
AČIŪ 4u.gif

Yra tam reikalui specialūs užspaudžiami maišeliai. Jų yra pirkti PC arba orouostuose, tik negaliu garantuoti kad visuose. O parduotuvėje ta maišeli atkirsite nuo kitų pagal lėktuvo paveikslėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 10 04, 09:17)
Yra tam reikalui specialūs užspaudžiami maišeliai. Jų yra pirkti PC arba orouostuose, tik negaliu garantuoti kad visuose. O parduotuvėje ta maišeli atkirsite nuo kitų pagal lėktuvo paveikslėlį  4u.gif

O kur jie būna padėti parduotuvėje? po kelis vienetus? 4u.gif aš vakar didelėj IKI ieškojau, bet neradau.. Lyg pamenu, kažkas rašė, kad būna tam skyriuje kur folijos, maišai ir t.t

Ir dar toks klausimas, kas keliaujate tik su rankiniu bagažu, kaip yra geriau/patogiau/daugiau telpa - paprastoje tašėje ar lagamine? Nes mažiuko lagamino neturim, gero ir užtinkamą kainą kol kas nerandam, tai galvoju, gal ir vėl su sportinėm tašėm prasiversim... Nes žiūrėjau tuos maksiminius su akcija, tai tragedija jie, kokybės ten nerasta...
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 04, 09:40)
O kur jie būna padėti parduotuvėje? po kelis vienetus? 4u.gif  aš vakar didelėj IKI ieškojau, bet neradau.. Lyg pamenu, kažkas rašė, kad būna tam skyriuje kur folijos, maišai ir t.t

Ir dar toks klausimas, kas keliaujate tik su rankiniu bagažu, kaip yra geriau/patogiau/daugiau telpa - paprastoje tašėje ar lagamine? Nes mažiuko lagamino neturim, gero ir užtinkamą kainą kol kas nerandam, tai galvoju, gal ir vėl su sportinėm tašėm prasiversim... Nes žiūrėjau tuos maksiminius su akcija, tai tragedija jie, kokybės ten nerasta...

Aš tuos maišelius pirkau Akropolio Maximoj, parsiduoda po vieną.
Nesvarbu su kuo važiuosit, svarbu svoris ir išmatavimai. Lėktuve virš sėdynių yra bagažo skyrius į kurį turi tilpti 3 žmonių bagažas, ervė ribota todėl matmenys yra svarbu ir jie ne iš piršto laužti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 10 04, 10:33)
Aš tuos maišelius pirkau Akropolio Maximoj, parsiduoda po vieną.
Nesvarbu su kuo važiuosit, svarbu svoris ir išmatavimai. Lėktuve virš sėdynių yra bagažo skyrius į kurį turi tilpti 3 žmonių bagažas, ervė ribota todėl matmenys yra svarbu ir jie ne iš piršto laužti  4u.gif

Na reikės paieškoti Maximoj smile.gif
Aš suprantu dėl bagažo išmatavimų, tiesiog gal neaiškiai paklausiau, man įdomu su kuo yra patogiau/daugiau telpa daiktų: lagaminu, kuris yra sunkesnis už tašę, ar vis tik tašėje, kuri yra lengvesnė, bet į ją ne taip patogu susidėti daiktus smile.gif Va radau Makaliaus straipsnį tema rankinė vs lagaminas
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 10 04, 10:47)
Na reikės paieškoti Maximoj smile.gif
Aš suprantu dėl bagažo išmatavimų, tiesiog gal neaiškiai paklausiau, man įdomu su kuo yra patogiau/daugiau telpa daiktų: lagaminu, kuris yra sunkesnis už tašę, ar vis tik tašėje, kuri yra lengvesnė, bet į ją ne taip patogu susidėti daiktus smile.gif Va radau Makaliaus straipsnį tema rankinė vs lagaminas

Beabejo, kad patogiau ir tvarkingiau daigtai susidelioja lagamine ir surasti jame daug lengviau, bet tašė lengvesnė, vadinasi daugiau galima idėt, bet joje jau bus sunkiau kažko ieškot ir ji kuo daugiau dėsit tuo labiau plėsis ir išei iš matmenų. Grūsti į matuoklį negalima. Rinktis jums 4u.gif
Atsakyti