Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

QUOTE(Leita @ 2011 11 01, 21:13)
Manau puikus dalykas tiems, kuriems amžinai trūksta laiko išgerti šiltą arbatą ar kavą
http://cdstyle.lt/ap...-previewbig.jpg

siaip gal ir fainas daikciukas, bet as esu toki gavusi, tai kazkaip niekad ir nepanaudojau... smile.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Kaip manote ar gera ir naudinga dovana būtų moteriai, kuri kovą turėtų gimdyti žurnalo "Tavo vaikas" Ar "Mažylis" metinė prenumerata? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KamiDan @ 2011 11 02, 12:01)
Sveikos wink.gif
Kaip manote ar gera ir naudinga dovana būtų moteriai, kuri kovą turėtų gimdyti žurnalo "Tavo vaikas" Ar "Mažylis" metinė prenumerata? wink.gif

manau gera, mano mama buvo gavusi "Mamos zurnalo" prenumerata smile.gif tikrai smagu kai kas menesi gauni ir nereikia pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KamiDan @ 2011 11 02, 12:01)
Sveikos wink.gif

Manau tikrai gera 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif turiu viena ideja ka dovanoti darbo kolektyvui smile.gif siemet nusprendziau pagaminti tingini, kiekviena gabaliuka ivinioti i persvieciama popieriuka,uzristi galuose po kaspineli ir salia koki palinkejima parasyti. Viska sudeti i kaledine dezute ir padeti ant stalo poilsio kambariuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobudriuna @ 2011 11 02, 14:49)
Sveikos smile.gif turiu viena ideja ka dovanoti darbo kolektyvui smile.gif siemet nusprendziau pagaminti tingini, kiekviena gabaliuka ivinioti i persvieciama popieriuka,uzristi galuose po kaspineli ir salia koki palinkejima parasyti. Viska sudeti i kaledine dezute ir padeti ant stalo poilsio kambariuke smile.gif

gali eglutes forma ispjaustyt, krastus pati suvalgysi lotuliukas.gif
Atsakyti
oi, kaip laukiu Kaledu ir 000054.gif
vis zadu padovanot savo siuvinetu kryzeliu paveiksliuku, bet pritruksta laiko, tai esu suspejus tik maiselius papuosalams ideti issiuvinet. Issiuvinejau su kalediniais piesinukais, tai labai patiko. Cia toms, kurios megsta rankdarbius dovanot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tobudriuna @ 2011 11 02, 15:49)
siemet nusprendziau pagaminti tingini
puiki, skani idėja smile.gif

mama pamačiusi vienos šeimos fotografijų koliažą tokio pačio užsinorėjo, ką gi - bus dovana smile.gif
Atsakyti
Nors pati nei uz ka gyvenime nenoreciau gauti dovanu pinigu, bet mintis visai patiko biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KamiDan @ 2011 11 02, 01:01)
Sveikos wink.gif

O as manau,kad nereiketu taip sveikinti, juk maziuko tai dar nera blink.gif Ir deja is skaudzios draugu patirties zinau,kad viskas gali susiklostyti ne taip kaip svajoji unsure.gif
tad gal tokias dovanas geriausia dovanoti,kai maziuka jau supuos ant ranku rolleyes.gif
Atsakyti
Man patiko šeimos kalendoriaus idėja. Padarai kalendorių su šeimos nuotraukomis.

O mačiau ieškot kažkuri dovanėlės būsimai mamytei.. aš galvoju, kad jai reikėtų padovanoti kažką skirto būtent jai. Nes manau ir taip viskas sukasi apie vaikutį,tad malonu pasilepinti pačiai. Aš siūlyčiau padovanoti pvz: masažą nėštukei arba apsilankymą nėščiųjų baseine. Manau, kad puiki dovana būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tobudriuna @ 2011 11 02, 16:49)

Superinė dovana thumbup.gif . Gal reikės kopijuoti blush2.gif smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(Leita @ 2011 11 01, 22:13)
Manau puikus tiems, kuriems amžinai trūksta laiko išgerti šiltą arbatą ar kavą

Čia priedo prie puodelių:

http://cdstyle.lt/ma...pID/1384/lang/1
http://cdstyle.lt/ma.../pID/316/lang/1
http://cdstyle.lt/ma...pID/1131/lang/1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 05 lapkričio 2011 - 17:35