Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

QUOTE(luika @ 2011 11 07, 15:52)
o mes prieš 2 metus nupirkome turguje maišą lazdyno riešutų (apie 10 kg). Norfoje buvo tokie tikroviški seno maišo medžiagos maišeliai su seniu šalčiu. tai į juos pilėm nemažai riešutų( priklausomai nuo šeimos dydžio) ir po naują česnakų grūstuvą ,kuris labai liuks gliaudo ir riešutus. Tai gavosi geros ir naudingos dovanėlės..visiems patiko.. smile.gif

As vyrui kazkuriais metais tokia dovana po egle padejau, nes vis jam nieko nereikia, o riesutus kaip voveriukas megsta biggrin.gif Tai nupirkau didziuli maisa lazdyno ir graikiniu riesutu, idejau riesutu gliaudykle, ir dar maise tarp riesutu kvepalus paslepiau smile.gif

Euforija, patiko ideja del saldainiu. Reikes ir man pradet galvot ka dovanot, vis gi malonumas man ruosti dovanas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(r.r @ 2011 11 09, 12:35)
Krikštodukrytei (3 m) - vandens piešimo kilimėlis

sveika, esu beveik kaip tundra  4u.gif , bet kas cia per daikatas ir kiek kainuoja?
tuo paciu parasau savo sarasa:
vaiko kriksto tevams - meskuciai su marskineliais ant kuriu sunaus foto (1 vnt 18 Lt)
vyrui-ant drobes abieju vaiku foto
uosvieniai-nusiziurejau is cia krepseli gerybiu(vynas, riesutai, sokoladas)
krikstadukrai- knygele-pilis (23 lt)
krikstasuniui- traktorius -vartytuvas (pts uzsiprase)
sesei- lupu blizgi (30 lt)

nezinau ka dovanoti savo tevams...

vandens piešimo kilimėlis
tai yra toks kilimelis ir flomasteris ar kaip ten jis vadinasi i kuri ipili vandieni ir piesi ant to kilimelio,po kokiu 10 min dingsta visa piesiba iszdiuna vanduo,tie biski brangesni tai jie geresni va filmukas geriau gal suprast bus negu paaiskinsiu http://www.youtube.c...h?v=lCLSlw_thoo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimmuske: 09 lapkričio 2011 - 17:16
QUOTE(Fatela @ 2011 11 09, 11:35)

O kas čia per daiktas? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Šiandien man atvežė užsakytas himalajų druskos žvakides. Tai bus maloni, šilta ir naudinga dovanėlė draugams. Dabar internete yra akcijos žvakidė kainuoja 9.99 mugėse ji kainuoja 16.00 lt Tai nusipirkau 5 vnt tai su atvežimu man viena kainavo 11.59lt vistiek pigiau ax.gif
Laukiu nesulaukiu Kalėdų newyear.gif
Atsakyti
Sveikos laukiančios Šv. Kalėdų 4u.gif
Aš užsisakiau himalajų druskos žvakides bus super dovanėlės draugams.
newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2011 11 07, 00:55)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

NEREALU!!!

Kur tokias gauti?

Va, lietuvaitė pardavinėja Etsy:
http://www.etsy.com/...-baa-lamb-women

Kaina, aišku, atitinkama, bet kaip lietuvei, manau, parduotų pigiau. Aš pati nemažai perku iš lietuvių per Etsy, ir išsideru nemenkas nuolaidas mainais į labai gerą Feedback'ą ir pagerintą pardavimų statistiką.

Šiais metais artimiesiems priedas prie dovanų arba ir visa dovana ne tokiems artimiems giminėms bus "naminiai" prieskoniai. Rudenį nusipirkom džiovyklę ir prisidžiovinom daug įvairių prieskonių - krapų, salierų (lapų, kotų ir šaknų), mairūno, kalendros, porų (džiovinom tiek baltąją dalį, tiek lapus), paprikos, aitriųjų pipirų, morkų, česnako ir t.t., ir pan. Sau prisidarėm įvairių mišinių, tiek maltų, mėsai ar salotoms, tiek nesmulkintų, sriubai. Dalį prieskonių palikom nesumaišytus - išėjo net 16 indelių atskirų rūšių prieskonių/daržovių. Dar prieš Kalėdas ruošiuosi apskabyti lauro medį.

Dovanoms mišiniai bus skirtingi. Tikrai žinau, kad mamai darysiu stambiai maltą mišinį jos "firminei" silkutei: 3 d. kalendros sėklų, 3 d. lauro, 2 d. kvapiųjų pipirų, 2 d. paprikos ir 1 d. cinamono arba kardamono. Receptas labai paprastas: silpnai siūdytą siklę sumaišyti su prieskoniais, talpiai sudėti į stiklainį ir užpilti aliejumi, švelniai pakratant, kad neliktų oro pūslių ir kad aliejus nutekėtų iki dugno. Gražiai sudėjus silkutę, aliejaus reikia gal tik kokių 50 ml. į puslitrinį stiklainį. Palaikyti šaldytuve 1 - 3 paras. Labai skanu, bet aš dar kartais pridedu labai plonais šiaudeliais supjaustytos paprikos ar svogūnų
Atsakyti
QUOTE(sapula @ 2011 11 06, 23:55)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

NEREALU!!!

Kur tokias gauti?

as intrenetineje platybeje netycia radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimmuske @ 2011 11 09, 19:15)
tai yra toks kilimelis ir flomasteris ar kaip ten jis vadinasi i kuri ipili vandieni ir piesi ant to kilimelio,po kokiu 10 min dingsta visa piesiba iszdiuna vanduo,tie biski brangesni tai jie geresni va filmukas geriau gal suprast bus negu paaiskinsiu http://www.youtube.c...h?v=lCLSlw_thoo

Kokia jo kaina ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(garbanėlė2 @ 2011 11 09, 20:25)
Sveikos mamytės. Šiandien man atvežė užsakytas himalajų druskos žvakides.

O kur pirkai? 4u.gif
Atsakyti
O kur pirkai? 4u.gif
[/quote]
EkoPirk.lt
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2011 10 23, 15:02)
Dauguma draugų dabar įsikėlė į naujus namus tai tikrai dar nėra prisandeliavę žvakių, o dovanėlė bus su mintim, kad ją sudeginti reikia švenčių laikotarpiu, kad namus apgaubtų šiluma smile.gif

mes susitariam tarpusavyje ir perkame geriau vieną dovaną, bet didesnę vienam, tarkime su sesėm susitariam, kad mamai perkam palaidinę, tėčiui - kažką iš žvejybos ir pan. o tai kai pas mane šeimoje vien keturi vaikai esam, pas MB - 5-iese jie ir visi jau turi vaikų doh.gif
Atsakyti
Gal kas matėt kur yra pirkti tų vandens piešimo kilimėlių, nes tikrai labai sudomino 4u.gif Ir kokio tai amžiaus vaikams? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 11 lapkričio 2011 - 17:28
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 11, 18:25)
Gal kas matėt kur yra pirkti tų vandens piešimo kilimėlių, nes tikrai labai sudomino  4u.gif Ir kokio tai amžiaus vaikams?  4u.gif

Pasiguglinti pamegink biggrin.gif
Atsakyti