Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

Googlinau, bet ten kainos kosminės unsure.gif

garbanėlė2- o kokia ten siuntimo kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 11, 17:25)
Gal kas matėt kur yra pirkti tų vandens piešimo kilimėlių, nes tikrai labai sudomino  4u.gif Ir kokio tai amžiaus vaikams?  4u.gif

Jums tokių?
Aquadoodle

Aquadoodle is asssorti

O šiaip per grupines akcijas jie čia neseniai masiškai buvo po 25-35 lt., tai manau ir dar bus, jei nedega...
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 11, 18:45)
Googlinau, bet ten kainos kosminės  unsure.gif 
garbanėlė2- o kokia ten siuntimo kaina?  smile.gif

Yra cia:
https://grupinis.lt/...e-su-pristatymu

Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 11, 17:25)
Gal kas matėt kur yra pirkti tų vandens piešimo kilimėlių, nes tikrai labai sudomino  4u.gif Ir kokio tai amžiaus vaikams?  4u.gif

Pasidairykite svetainėse, kurios prekiauja nuolaidų kuponas - šią savaitę tikrai kažkurioj buvo pasiūymas 4u.gif
Atsakyti
Visoms dėkoju už informaciją 4u.gif Yra tikrai gerų pasiūlymų, bet man reiktų iki 30 lt smile.gif

Atsakyti
Mamkos, nesusigundykit tais vandens kilimeliais, va CIA ir CIA apie juos prirasyta, yra ir foto ka realiai gauni, tikras sh... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovella @ 2011 11 11, 23:52)
Mamkos, nesusigundykit tais vandens kilimeliais
susigundžiau, pasigailėjau doh.gif
Atsakyti
Aš ir susigundžiau jau užsakiau. Bet tikrai negalima teikti, kad visiškas š, nes yra tikrai gerų ir kokybiškų smile.gif

Va čia būna labai daug akcijų: supergeras.lt , gal ką rasit smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 12 lapkričio 2011 - 11:15
man pasirodė labai labai šauni ir žiemiška doavana - pasivažinėjimas šunų kinkiniu, galvoju tikrai kam nors iš artimųjų dovanoti per kalėdas, nes atrodo faina ir originalu, šiaip idėja kilo, kai pamačiau www.laisvalaikiodovanos.lt facebook tinklapyje konkursą, kurio metu ir buvo galima laimėt tą dovaną. Manau tikrai fun smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzzyyy: 12 lapkričio 2011 - 13:49
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2011 11 12, 09:58)
susigundžiau, pasigailėjau doh.gif

O iš kur tu pirkai? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as tai va suku galva ka padovanoti SB....beda tame, kad jis gyvena kitoje salyje, tai turiu kazka siusti pastu......gal kas galetu pasiulyti kokiu ideju?
Atsakyti