gal aš žinoma blogai išmaišiau, bet jau po 10 min stebiu fazių atsidalijimą: druska sau, aliejus sau. Nesugalvoju ar tai gerai dovanoje.
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 20, 22:32)
Taigi:
Mergina (14 metų) - moksliukė pirmūnė, bet vis dėlto pasiutus ir su savo nuomone. Domisi beveik viskuo, lanko baseiną, nori viską žinoti ir visur dalyvauti.
Vaikinas (15.5 metų) - mėgsta muziką, groja gitara, žaidžia kompiuterinius žaidimus (tik jų dovanoti nenoriu, nes manau, kad ir taip per daug žaidžia
).
Gal kas turit panašaus amžiaus paaugliukų ir galit patarti, kuo juos pradžiuginti? Arba šiaip idėjų kokių turit, nes norisi, kad gautų tikrai tai, kas jiems praverstų, o ne dulkėtų kur nors spintoj.
Mergina (14 metų) - moksliukė pirmūnė, bet vis dėlto pasiutus ir su savo nuomone. Domisi beveik viskuo, lanko baseiną, nori viską žinoti ir visur dalyvauti.
Vaikinas (15.5 metų) - mėgsta muziką, groja gitara, žaidžia kompiuterinius žaidimus (tik jų dovanoti nenoriu, nes manau, kad ir taip per daug žaidžia

Gal kas turit panašaus amžiaus paaugliukų ir galit patarti, kuo juos pradžiuginti? Arba šiaip idėjų kokių turit, nes norisi, kad gautų tikrai tai, kas jiems praverstų, o ne dulkėtų kur nors spintoj.
Priklausomai, kokia suma galite skirti. Mergaitei viskuo besidominciai turbut tiktu knygos, juk yra ju visokiausiu paaugliams skirtu, bilietai i kina, kokios nors pramogos kad ir i vandens atrakcionu parka, kursai(nezinau, ar dar madoj dekupazas, veltinis,bet anksciau tokiu kursu buvo pirkti)jei galit dovanoti brangesne dovana, tokiu atveju- kokia labai gera enciklopedija pagal jos pomegius, fotoaparatas. Vaikinui tiktu mp3 bet turbut toki daikta jau turi

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 20, 18:34)
Norėjau paklausti gal kuri žinote ar topocentre duoda dovanų čekius?
Tuomet noriu nupirkti tėčiui Gustavo receptų knygą, nes labai žiūri Gustavo laidą, o ypač kai gamina, bet galvoju ar nebus per vaikiška dovana, nes girdėjau, kad ten žiauriai paprasti receptai... Tai gal kas turit ir galit pasakyti ar pirkti, ar ne?

Tuomet noriu nupirkti tėčiui Gustavo receptų knygą, nes labai žiūri Gustavo laidą, o ypač kai gamina, bet galvoju ar nebus per vaikiška dovana, nes girdėjau, kad ten žiauriai paprasti receptai... Tai gal kas turit ir galit pasakyti ar pirkti, ar ne?

As turiu sita knyga ir galiu pasakyti, kad receptai gal ir atrodo paprasti, bet is tikruju labai mieli ir skanus...pati dauguma isbandziau ir likau be galo patenkinta kaip ir mano mama, kuri be galo megsta gaminti...as manau, kad si knyga labai tiktu.....bet cia mano tokia nuomone

Papildyta:
QUOTE(Lotus-eater @ 2011 11 20, 19:01)
Man tai čia patiko, kaip siuvinėja http://www.siuvinetadovana.lt/
Užsisakinėjau kelis rankšluosčius, tai greitai padarė, net supakavo
Rankšluosčiai puikios kokybės, daug spalvų turi. 
Užsisakinėjau kelis rankšluosčius, tai greitai padarė, net supakavo

Vat as ir apsistojau ties situo tinklalapiu....gerai, kad supakavo, reikes dabar tik kainyte suzinoti....ir sugalvoti ka rasyti....vel galvosukis bus

QUOTE(Agnikiii @ 2011 11 20, 09:57)
Bet gaila, kad jis nealkoholinis

Jetus.. atrodo ideja ne SM platybese busiu radusi.. jeigu kartojuosi - garsiai saukit! Bet paprastai - vyno butelaitis su ranka uzrasytu palinkejimu
kad ir tas imbierinis vynas...

Labai ačiū toms kurios parašėte dėl Gustavo knygos 
Norėjau paklausti, o gal kas turit parduoti šią knygą? (žinoma būklė turi būti labai gera)
Vakar dariau Nutella (šokoladinį kremą) Toks skanus gavosi (nors dariau nevisai pagal receptą) taigi kiekvieniem draugam pridėsiu po stiklainiuką šio kremo
Va foto

Norėjau paklausti, o gal kas turit parduoti šią knygą? (žinoma būklė turi būti labai gera)

Vakar dariau Nutella (šokoladinį kremą) Toks skanus gavosi (nors dariau nevisai pagal receptą) taigi kiekvieniem draugam pridėsiu po stiklainiuką šio kremo

Va foto

O gal būtų galima plačiau apie naminę nutelą?
iš ko ji gaminama?

QUOTE(Padauzyte @ 2011 11 21, 16:49)
AHA, MANE IR SUDOMINO, NORETUMEM RECEPTUKO
Ir man labai įdomu, kaip Nutellą pasigaminti

QUOTE(Padauzyte @ 2011 11 21, 17:49)
QUOTE(gravkyte @ 2011 11 21, 17:52)
AHA, MANE IR SUDOMINO, NORETUMEM RECEPTUKO
QUOTE(Sisi @ 2011 11 21, 19:09)
Va čia yra .
O jei trumpai ir Lietuviškai tai va ko jums reikės :
200g. lazdyno riešutų
1 indelis kondensuoto pieno
255g. juodojo šokolado (aš dėjau ir juodą ir pienišką)
0,5 st. pieno.
O aš riešutus sugrūdau kavamalei, o visa kitą (šokoladą, kondensuotą pieną ir pieną) kaitinau ant viryklės, ir normų beveik nežiūrėjau, nes man iš pat pradžių atrodė, per skysta tai įdėjau daugiau šokolado paskui buvo per tiršta tai įdėjau daugiau kondensuoto pieno na žodžiu viską iš akies

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 21, 17:33)
mmmm.....

Super
nebuvau girdejus kad galima namini issivirt
O stiklainiukus pavirinti? Laikyti saldytuve? Koks poviriminis procesas?
Nuorodoj rodo, kad isvirta sokolada sudeti i grustuve ir kartu suplakti su riesutais. kaip Jus darot?
Sausainiai
Ir galiu paprasyti patarimo...isverskit kas nors kita receptuka is tos nuorods, apie sausainius su sokolado gabaliukais
Mano vertejas keistai isvercia ir juo pasikliauti negaliu kalbant apie tikslia receptura
ACIU

O stiklainiukus pavirinti? Laikyti saldytuve? Koks poviriminis procesas?

Nuorodoj rodo, kad isvirta sokolada sudeti i grustuve ir kartu suplakti su riesutais. kaip Jus darot?
Sausainiai
Ir galiu paprasyti patarimo...isverskit kas nors kita receptuka is tos nuorods, apie sausainius su sokolado gabaliukais

ACIU