Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

labas vakarelis, visoms kurios su nekantrumu laukiat kaledu 4u.gif

pasidalinsiu ir as savo keliomis dovanu idejomis. kadangi dovanu nupirkti reikia nemazai ir tarpusavyje nusprendem kad pirksim uz labai mazas sumas, simbolines dovaneles. vaikams kiek didesnes.
suaugusiems: jau uzsakiau vardinius tusinukus stai is sito puslapio dar priedu iskepsiu sausainiu, ispuosiu glazura, arba galvoju apie triufelius namie darytus, dar nenusprendziau g.gif viska supakuosiu ir bus super mazos dovaneles biggrin.gif
na o vaikams uzsakiau vardinius stalo irankiu rinkinukus stai tokius ir dar galvoju nupirksiu po knygele, arba po koki maza zaisliuka g.gif
savo vyrui uzsakiau pinigine su uzrasu stai sia bet istikro didzioji dalis dovanos tai bus viskas zvejybai doh.gif
na o ka savo vaikuciams reik sugalvot ne nezinau doh.gif nors dukryte pareiske nora - princesiu bateliai lentynelej ir princeses suknele wub.gif tai reiks ieskot ax.gif
Atsakyti
Puikiu ideju kupina si tema... wub.gif Pasidalinsiu ir as savosiomis. Mamai bus bilietas i liepsnojanti leda (eisime drauge), MB uzsiprase pinigines, radau man patinkancia, bet dar nenupirkau ir dar ka nors sugalvosiu, kokia netiketa smulkmena, Jis daznai buna komandiroteje, tai gal ranksluosti siuvineta, ar puodeli su uzrasu, ar nuotrauka remelyje... Kad turetu savo "darbiniuose namuose" ax.gif Suneliui (3m) jau nupirkta deze lego bei idomi knyga. Jo dovana dar papildys megiami saldumynai, sultytes, sok.kiausiniai...gal dar kas...MB tevams bei sesei (jie kartu gyvena) bus bendra dovana-pacios konservuoti skanestai,ju megiamos salotos,prie ju prancuziskas batonas, dziovintu vaisiu pyragas, mandarinai, riesutai...Dar koki kaledini zaisla eglutei idesiu, ar kelis...Papuosiu visus stiklainiukus... Stai tokie mano planai siem metam. Dar reikia sugalvoti kazka MB kolegai, bet niekas i galva nesauna... doh.gif
Siemet planuoju kepti dziovintu vaisiu pyraga, tai visi artimieji bei draugai bus juo pavaisinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
jau kelinta karta skaitau sia tema ir ieskau dovanu iseju. Tad siandien nsuprendziau pasidalinti savo dovanu idejomis siumetinems Kaledoms:
Mama - stora skraiste, tokia rudenine/pavasarine arba darbe (skundziasi, kad pas ja labai salta) ir bilietai i naujametini koncerta (kartu ieskojom Kaledinio renginio, tai pamacius naujametini pasake, kad i ta visai noretu).
Tevas - National geographic metine prenumerata (jam patinka sitas televizijos kanalas, Dabar gales ir namuose paskaitineti)
Sese - knygos (jai LABAI patinka knygos, tai kelioniu metu pripirkau originalo kalba parasytu knygu, kuriu LT, man atrodo, dar nera isverstu) ir kojines (iki keliu, su siulemis isoreje)
Kriksto mama - vis dar suku galva
Seimos drauge (su mumis visada svencia Kaledas) - sege (naturalus augaliukas apipurkstas metalu. Pirkau mugeje, man labai mielas pasirode, o jai tokie daikciukai patinka).
Vyrui - pizamos (su Shreku, McQueenu ir McDucku - jam patinka tik linksmos)
Vyro vaikui - kompiuterinis staliukas (toks nedidelis, mobilus, reguliuojamo aukscio)
Kitam vyro vaikui - ypatingas mano galvos skausmas - nieko dar nesugalvoju. Gal koki prabangu dirza?
Sito vaiko zmonai - pizama (mergina labai megsya stilingus drabuzius, o jei pizama ir nelabai patiks, manau vis tiek susideves per kuri laika. Bet stengiausi grazia isrinkti smile.gif )
Musu maziukas kleckiukas - medine delione su skaiciais ir raidemis. Gal dar kiek ir ankstoka, nes mazei tik 7 menesiai bus, bet tikrai naudingas zaislas.

Dar kepu kasmet keliu rusiu Kaledinius pyragus, tai vaziuojant i svecius nusivezu pas tevus, o kitus isdalinu dovanoms. Manau, tai geriau nei angeliukas, vazele ar kicinis puodelis.
Atsakyti
Saunus sarasas, tik skaitant juokas paeme, kai bandziau isisvaizduoti kieno tie vaikai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renash @ 2011 11 22, 11:23)
Sveikos,
jau kelinta karta skaitau sia tema ir ieskau dovanu iseju. Tad siandien nsuprendziau pasidalinti savo dovanu idejomis siumetinems Kaledoms:
Mama - stora skraiste, tokia rudenine/pavasarine arba darbe (skundziasi, kad pas ja labai salta) ir bilietai i naujametini koncerta (kartu ieskojom Kaledinio renginio, tai pamacius naujametini pasake, kad i ta visai noretu).
Tevas - National geographic metine prenumerata (jam patinka sitas televizijos kanalas, Dabar gales ir namuose paskaitineti)
Sese - knygos (jai LABAI patinka knygos, tai kelioniu metu pripirkau originalo kalba parasytu knygu, kuriu LT, man atrodo, dar nera isverstu) ir kojines (iki keliu, su siulemis isoreje)
Kriksto mama - vis dar suku galva
Seimos drauge (su mumis visada svencia Kaledas) - sege (naturalus augaliukas apipurkstas metalu. Pirkau mugeje, man labai mielas pasirode, o jai tokie daikciukai patinka).
Vyrui - pizamos (su Shreku, McQueenu ir McDucku - jam patinka tik linksmos)
Vyro vaikui - kompiuterinis staliukas (toks nedidelis, mobilus, reguliuojamo aukscio)
Kitam vyro vaikui - ypatingas mano galvos skausmas - nieko dar nesugalvoju. Gal koki prabangu dirza?
Sito vaiko zmonai - pizama (mergina labai megsya stilingus drabuzius, o jei pizama ir nelabai patiks, manau vis tiek susideves per kuri laika. Bet stengiausi grazia isrinkti smile.gif )
Musu maziukas kleckiukas - medine delione su skaiciais ir raidemis. Gal dar kiek ir ankstoka, nes mazei tik 7 menesiai bus, bet tikrai naudingas zaislas.

Dar kepu kasmet keliu rusiu Kaledinius pyragus, tai vaziuojant i svecius nusivezu pas tevus, o kitus isdalinu dovanoms. Manau, tai geriau nei angeliukas, vazele ar kicinis puodelis.

thumbup.gif
Atsakyti
As tai vis dar suku galva, ka padovanoti MB, sunku man su tais vyrais. Apsistojau tik ties vienu dalyku, nes jis gyvena kitoje salyje, kad dovanosiu siuvineta ranksluosti tai tikrai....Tik dabar kitas galvos skausmas, kokius zodzius issiuvineti g.gif doh.gif
Gal kas kokiu ideju turit, butu smagu isklausyti, nes man neateina i galva, nesu meno zmogus blush2.gif doh.gif

O siaip dar galvoju prie to prideti ka nors naudingo, tik nezinau ka, gal dirza, gal pinigine, o gal tieisog silta pleduka, nes neturi namie ir skundesi kad reiketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 11 22, 15:08)
As tai vis dar suku galva, ka padovanoti MB, sunku man su tais vyrais. Apsistojau tik ties vienu dalyku, nes jis gyvena kitoje salyje, kad dovanosiu siuvineta ranksluosti tai tikrai....Tik dabar kitas galvos skausmas, kokius zodzius issiuvineti  g.gif  doh.gif
Gal kas kokiu ideju turit, butu smagu isklausyti, nes man neateina i galva, nesu meno zmogus  blush2.gif  doh.gif

O siaip dar galvoju prie to prideti ka nors naudingo, tik nezinau ka, gal dirza, gal pinigine, o gal tieisog silta pleduka, nes neturi namie ir skundesi kad reiketu smile.gif

Niekas kitas nepasakys ka parsyti, juk mylimasis tavo smile.gif Ka jauti, ta ir rasyk. Juolab, kad kasdien negalite susitikti, turi buti susikaupe daug neissakytu zodziu ir minciu. O jei nesinori nieko asmenisko, tuomet tiktu be toks palinkejimas - silto apgaubimo, malonaus artumo, ranku prisilietimo ir t.t.
Atsakyti
Nežinau kas šiemet man yra, bet jau dabar žinau ką pirksiu tėčiui (jam niekada nesugalvodavau kažko naudingo, o va šiemet atėjo į galvą biggrin.gif ) Gal kan pravers smile.gif
*šiltos šlepetės (pirkau turgelyje 18lt)
*marškiniai (šiandienos pirkinys 30lt)
*Gustavo receptų knyga (planuoju pirkti rytoj 41lt)
*dormeo pagalvė (žadu pirkti iš maximos kur už lipdukus, tik dar neapsisprendžiau, nes sesė sakė, kad iš tos maximos blogos kokybės... tai jau nebežinau ar pirkti ar ne. Kaina būtų 70lt )
*krepšelį su įvairiais skanėstais (jau krepšelį nupirkau už 7lt, o skanėstus pirksiu prieš Kalėdas)
*Ir su sese galvojam pirkti topocentro dovanų čekį už 100lt, nes nori barzdaskutės, bet pasakė, kad nepirktumėm, nes nori pats išsirinks 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Pumasha @ 2011 11 22, 00:17)
na, protingieji kurmiai, paskaičiuokim:
krepšys 5 lt (tarkim pirkai per išpardavimą)
Gluhwein 8lt (nupirkta su nuolaida)
mandarinai - 2 lt (tarkim nepilnas kg)
pora rūšių sveriamos kavos apie 18lt, jei arbata tarkim apie 10lt
pyragas..  na, tarkim aš kepu kalėdinį džiovintų vaisių pyragą, kurio savikaina apie 45lt, tarkim įdėjom ne visą, o kokį aštuntadalį, tai 5,6 lt
sausainiai.. manau apie 2 lt
maža dovanėlė.. tarkim mugėj radai iš bobutės pigių po 3 lt

tai dovana kainuoja apie 36 lt
visai normaliai sakyčiau smile.gif

Tai jau tikrai visai nekukli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 22 lapkričio 2011 - 15:03
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 22, 15:02)

Tai jau tikrai visai nekukli  doh.gif

ir nepasakyciau, kad labai gausi, o ir kainos imtos minimalios, manau gali sukainuoti dar daugiau doh.gif nors ideja labai gera
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 11 21, 23:17)
na, protingieji kurmiai, paskaičiuokim:
krepšys 5 lt (tarkim pirkai per išpardavimą)
Gluhwein 8lt (nupirkta su nuolaida)
mandarinai - 2 lt (tarkim nepilnas kg)
pora rūšių sveriamos kavos apie 18lt, jei arbata tarkim apie 10lt
pyragas..  na, tarkim aš kepu kalėdinį džiovintų vaisių pyragą, kurio savikaina apie 45lt, tarkim įdėjom ne visą, o kokį aštuntadalį, tai 5,6 lt
sausainiai.. manau apie 2 lt
maža dovanėlė.. tarkim mugėj radai iš bobutės pigių po 3 lt

tai dovana kainuoja apie 36 lt
visai normaliai sakyčiau smile.gif

Pernai as visiems dovanojau valgomas dovanas. Tai tikrai negaliu pasakyti, kad buvo pigios Kaledos. Dariau ir rinkinukus, ir siaip kazka stambesnio, bet kainos sukosi minimum 100 lt.
Manau, kad rinkinukas labai gera mintis, juolab, kad visiems itiks nors viena detale ten esanti. O kaina galima priderinti pagal galimybes nuo keliasdesimt iki kone tukstancio (o jei fantazija ir pinigine leidzia ir dar daugiau).
Atsakyti
QUOTE(renash @ 2011 11 22, 15:01)
Niekas kitas nepasakys ka parsyti, juk mylimasis tavo smile.gif Ka jauti, ta ir rasyk. Juolab, kad kasdien negalite susitikti, turi buti susikaupe daug neissakytu zodziu ir minciu. O jei nesinori nieko asmenisko, tuomet tiktu be toks palinkejimas - silto apgaubimo, malonaus artumo, ranku prisilietimo ir t.t.

Aciu Renash uz pasisakyma, tikra tiesa, mylimasis mano ax.gif sugalvosiu ka nors, bet kokiu atveju malonu pasiskaityti bet koki pasisakyma..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 11 21, 21:01)
ziuriu siemet populiarios savadarbes dovanos  bigsmile.gif

Bent jau pas mus tai josvisada buvo populiarios ir man tarkim daug smagiau gauti savos gamybos dovanėlę 4u.gif

QUOTE(Desire*~> @ 2011 11 21, 21:15)

Krepšys į kurį įdėsiu Kalėdinio vyno butelį, mandarinų, sausainių, galbūt pyragą, sveriamos arbatos ar kavos pora rūšių ir mažą dovanėlę namų šeimininkams (pvz angeliuką)  smile.gif 
kuklu, bet manau jauku ir to pakanka, juk ne dovanose esmė smile.gif

aš praėjusiais metais taip dariau, patiko visiems smile.gif

O vyrui vis dar nesugalvoju ką dovanoti... jaučiu pirksiu ką nors iš sex shopo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti