Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

QUOTE(Agnikiii @ 2011 11 25, 16:50)

Štai nuoroda su paruošimu moka - gėrimas

kakava

pyragas

Ir dar gražiai pridėti paruošimo receptą - super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novule: 25 lapkričio 2011 - 15:55
QUOTE(Novule @ 2011 11 25, 15:53)

kakava

pyragas

Ir dar gražiai pridėti paruošimo receptą - super  thumbup.gif

jau sugalvojau dovana draugams - padovanosiu 2 puodelius grazius (manau tinkama dovana, pati nepykstu gavusi puodeli) ir kakavos ar mokos misini thumbup.gif ir be abejo savo keptu saldumynu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 11 25, 16:56)
jau sugalvojau dovana draugams - padovanosiu 2 puodelius grazius (manau tinkama dovana, pati nepykstu gavusi puodeli) ir kakavos ar mokos misini  thumbup.gif  ir be abejo savo keptu saldumynu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Aš tai jau neturėčiau kur dėti puodelių, bet mintis tikrai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novule @ 2011 11 25, 15:58)
Aš tai jau neturėčiau kur dėti puodelių, bet mintis tikrai gera  smile.gif

man namuose gerti kava ar arbata smagiau is visokiu spalvotu nevienodu puodeliu bigsmile.gif o siaip tai aisku per laika ju prisikaupia, bet zinau kam padovanoti ir zinau kad nebus jiems per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Novule @ 2011 11 25, 17:53)

kakava

pyragas

Kokia graži ir originali dovana thumbup.gif Manau, kad galima mamai ar anytai padovanoti.
Atsakyti
QUOTE(Novule @ 2011 11 25, 17:42)
Aš atradau tokius dalykus, kaip gėrimų, pyragų, sriubų mišiniai stiklainiuose.
smile.gif

šią idėją esu mačiusi per "nerealias namų šeimininkes" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Novule @ 2011 11 25, 17:53)

Va šitą šiandien dariau, mmmm kaip skanu buvo wub.gif Tikrai kai kam dovanosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Novule @ 2011 11 25, 16:42)
Aš atradau tokius dalykus, kaip gėrimų, pyragų, sriubų mišiniai stiklainiuose.

Pyrago mišinys

smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Novule @ 2011 11 25, 16:53)

kakava

pyragas

Tikrai super wub.gif
Atsakyti
As buvau gavusi mano manymu labai orginale ir miela dovana smile.gif dar kol buvau studente su antraja puse gyvenom atskirai, bet raktus jis turejo nuo mano buto smile.gif artejo kaledos o as taip norejau pagrazinti savo buta eglute, bet kadangi teko dirbti ir studijuoti daug laiko neturejau, tai paskutinem dienom ieskojau bent mazos eglutes kalediniai dvasiai palaikyti, manasis mane atkalbejo sako kam tau reikia jug pastevelius bus eglute smile.gif na taip ir palikau viska,Kucias dar sutigdavom atskirai su savo seima, pirma kaledu diena kaip priklauso busimas zentas atvaziavo pas mano tevelius pasveikinti ir manes namo parsigabenti(nes teveliai negyveno tam paciam mieste). Dovanelem apsikeitem pas mano tevelius, dar pajuokavau kad eglutes pas mane namuose nera tai kaledu senelis saltis tik cia teatejo smile.gif
Kai gryzau pas save i buta buvau apstulbusi stovejo didziausia egle su ijungtom lemputem(zmogus pora valandu eglute puosia ir state, o likusias dar pora valandu bande mano buta issiurbti, nes eglute buvo purksta baltu serksnu ), man kaip mazam vaikui sirdele suvirpejo akyse net asaros sublizgo..jug as taip norejau eglutes smile.gif
Atsakyti
ataka26, aip miela ir gražu wub.gif

Ir labai rūpestingas vaikinas.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 27, 02:03)
Ir labai rūpestingas vaikinas.

Man ta eglute taip isireze i sirdele :)per kiekvienas kaledas prisimenam sia istorija smile.gif na o siandiena ta garsiaja musu eglute turbut pakeisim i naija, nes jau senajai serksnelis baigia visas nukristi smile.gif pirksim didesne
Atsakyti