As buvau gavusi mano manymu labai orginale ir miela dovana

dar kol buvau studente su antraja puse gyvenom atskirai, bet raktus jis turejo nuo mano buto

artejo kaledos o as taip norejau pagrazinti savo buta eglute, bet kadangi teko dirbti ir studijuoti daug laiko neturejau, tai paskutinem dienom ieskojau bent mazos eglutes kalediniai dvasiai palaikyti, manasis mane atkalbejo sako kam tau reikia jug pastevelius bus eglute

na taip ir palikau viska,Kucias dar sutigdavom atskirai su savo seima, pirma kaledu diena kaip priklauso busimas zentas atvaziavo pas mano tevelius pasveikinti ir manes namo parsigabenti(nes teveliai negyveno tam paciam mieste). Dovanelem apsikeitem pas mano tevelius, dar pajuokavau kad eglutes pas mane namuose nera tai kaledu senelis saltis tik cia teatejo
Kai gryzau pas save i buta buvau apstulbusi stovejo didziausia egle su ijungtom lemputem(zmogus pora valandu eglute puosia ir state, o likusias dar pora valandu bande mano buta issiurbti, nes eglute buvo purksta baltu serksnu ), man kaip mazam vaikui sirdele suvirpejo akyse net asaros sublizgo..jug as taip norejau eglutes