turiu as antraja Beatos knyga. gavau dovanu, pati tikrai nebuciau pirkusi
na yra tikrai geru patarimu del kuriu ir atsiverciu sia knyga, bet patys receptai nepatiko

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 28, 13:58)
Laiškelį parašei?

QUOTE(meme @ 2011 11 28, 12:03)
su tom receptų knygom tai reik atsargiai. Jei jau nusprendžiat, kad dovanosit receptų knygą, tai įsitikinkit, kad tas žmogus tikrai jos nori. Kad ir mėgsta žmogus gaminti, tai dar nereiškia kad jam reikia tos n+1 knygos namuose. Mano pažįstama labai mėgsta gaminti, ir kaip čia nesenai išsireiškė "kodėl visi man tas knygas dovanoja. Man jos nereikalingos." Ji nieko iš jų negamina, tik dulkes renka. Ir juo labiau, kad paskutiniu metu visi tapo "kulinarais" ir pradėjo leisti knygas. Aš jei norėčiau gauti receptų knygą, tai ji turėtų būti labai paprasta, be jokių įmantrybių. Nes dabar perskaitai receptą, ir nesupranti kas per sudėtis.
turiu tarybinių laikų receptų knygą, vat ten tai viskas aišku
Na aišku, aš esu iš tų, kuri nesusidraugauja su gaminimu 
turiu tarybinių laikų receptų knygą, vat ten tai viskas aišku

Pritariu nuomonei, kad reikia isitikinti kokiu knygu kam reikia. Man labai patinka gaminti ir receptu knygos patinka, bet nenoriu ne vienos beatos, nomedos ar dar kokios. Pernai paprasiau, kad jei kas dovanotu, tai lai padovanoja tokia, knyga, kur as kazka tikrai naujo galeciau suzinoti. Tai sese parsiunte is Australijos - 175 pasaulio receptai. Man tikrai daug nauju, negirdetu, tai bent jau idomu pabandyti. O gavau ir Beatos knyga (antraja), tai net neturiu ka is ten paziureti, nes tiek as ir pati sugebu.
QUOTE(Agnikiii @ 2011 11 28, 18:47)
turiu as antraja Beatos knyga. gavau dovanu, pati tikrai nebuciau pirkusi
na yra tikrai geru patarimu del kuriu ir atsiverciu sia knyga, bet patys receptai nepatiko

O kodėl nepatiko?
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 28, 19:37)
O kodėl nepatiko?
man ten pilstymas is tuscio i kiaura, grynai tas pats per ta pati. ir siaip dauguma patiekalu ne mano skonio

labai grazu
o gal kas turite ideju kazka padovanoti pagaminto.

QUOTE(zaliaake25 @ 2011 11 29, 09:43)
dovanosiu savo gamybos atvirukus- dezutes su namu darbo muilu, kai kam saldainiais ar dar kazkuo, zinau ka kiekvienas megsta tai ir idesiu
Atvirukas - dezute, su supakuota dovanele (naminio muilo gabaleliu)
pati dezute grazi tikrai ir matosi, kad darbo ideta

toj dezej atidarius norisi kokios masyvesnes dovanos - gal pilna saldainiu ar kazko pan.
nu cia tik mano nuomone

QUOTE(zaliaake25 @ 2011 11 29, 08:43)
dovanosiu savo gamybos atvirukus- dezutes su namu darbo muilu, kai kam saldainiais ar dar kazkuo, zinau ka kiekvienas megsta tai ir idesiu
labai grazu

[quote=zaliaake25,2011 11 29, 09:43]
Labai grazu,bet geles galejo buti tarkim puansetijos,tai kaledine gele,kuri manau dezute padarytu tikrai kaledine
Labai grazu,bet geles galejo buti tarkim puansetijos,tai kaledine gele,kuri manau dezute padarytu tikrai kaledine

Draugams siemet dovanosiu karstus sokoladus

[quote=Svarbi,2011 11 29, 11:18]
[/quote]
cia ir nera kalediska, tikrai ne, cia tik kaip ideja gali buti kaledoms
cia simboline gimtdienio dovana

[/quote]
cia ir nera kalediska, tikrai ne, cia tik kaip ideja gali buti kaledoms