Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

Gal galite patarti ka padovanoti sunenams( 17 ir 23metu) g.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Su paaugliais ir pan. sudėtingaiu, bet mano atveju, tai rimtai sportuoja (žaidžia futbolą), jau lengviau, sporto prekių parduotuvėse vis kažką randu, piniginę, diržą, gertuvę, kuprinę ir pan.

Šiandien sugalvojau dar vieną dovaną gyvenantiems užsienyje - Lietuvos formos šokolodas biggrin.gif (aišku, čia gal labiau tiktų kaip priedas prie dovanos) smile.gif
Atsakyti
Adidas isparduotuvese yra firminiu piniginiu tiems paaugliams,kurie megsta firminius rubus ar daiktus.O megsta manau,dauguma. Dar koki pinigeli ideti,kad pinigine nebutu tuscia. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
Turiu problemele ir prasau Jusu pagalbos smile.gif

Kaip tycia pries visas sventes apsirgau plauciu uzdegimu, nupirkta tik viena dovana (mamai), o vyrelio sarasas ne trumpas doh.gif
Tad noriu pas jumis pasiteirauti:
vyrelio sarasa trys dalykai - 1. pizama, arba tiksliau miegojimo kelnes (ne aptemptos) - net neisivaizduoju kur tokias rast - ideju turit?..
2. sketis - taip[ suprantu geras, kokybiskas, ne mazas.. namie sedint nerandu internetiniu parduotuviu... kainu kazkaip niekad nesidomejau, gal kuri netycia uzmaciusi esat?
3. kvepalai.. na issirinkes jis pora kvepaliuku, sako jei jau pirksiu kvepalus, tai butent kokius issirinkes..

Dar turiu beda su dovana teciui - nzn ka jam.. galvojau apie pirstines be pirstu galiuku, nes vargso nusalusios rankos, atseit gi nesalta.. bet noretusi jau tokiu geru, storesniu, o tokiu nemaciau parduotuvese

Labai lauksiu atsakymu wink.gif
Atsakyti
O ką man daryti??

Tevams norėjau nupirkti bilietus į kokį koncertą, bet jau 30d. išvažiuoja su draugais į koncą, tai manau būtų nei šis nei tas dar vieni bilietai ;DD

Ir dar...ką padovanoti vaikinui su kuriuo neilgai draugauju? Kažkaip kvepalai, piniginės ir pan. brangūs-prabangūs dalykai nelabai tiktų, juo labiau, kad yra galimybė po naujų metų išsiskirti, na kažko reikėtų simbolinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2010 12 19, 18:58)
O ką man daryti??

Tevams norėjau nupirkti bilietus į kokį koncertą, bet jau 30d. išvažiuoja su draugais į koncą, tai manau būtų nei šis nei tas dar vieni bilietai ;DD

Ir dar...ką padovanoti vaikinui su kuriuo neilgai draugauju? Kažkaip kvepalai, piniginės ir pan. brangūs-prabangūs dalykai nelabai tiktų, juo labiau, kad yra galimybė po naujų metų išsiskirti, na kažko reikėtų simbolinio smile.gif

Nu joa, idomi situacija pas tave.

Tevams gal gali nupirkt bilietus i teatra dar pries 30 diena. Ivairiu spektakliu dabar vyksta, o su vaikinu tai net nezinau, gal kokis smulkmene, poksta arba kazka juokingo, galbut nebutinai praktisko:)
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2010 12 19, 19:58)
O ką man daryti??

tevams ir i teatra gerai bus smagu nueiti, ir nebutinai dar siais metais wink.gif jei dar nemate Urvinio zmogaus, lai nueina, nes kiek girdejau daugiau urvinio nebebus, tik sausio menesio trip'as po LT. Mes planuojam eiti tongue.gif

Del draugo - toks jis tau ir vaikinukas, jei jau yra tikimybe issiskirti biggrin.gif
Nzn, padovanociau jam kazkoki niekaliuka rolleyes.gif ziurint aisku ka megsta, kuo uzsiima.. jei ruko, idomia pelenine, jei megsta saldumynus, dezute ju (Thomas Phillips pardej pilna biggrin.gif ), jei nei to, nei to - saldziai kvepiancios arbatos wink.gif nzn, sunku taip pasakyt..

Beje, radau pizama vyriska biggrin.gif http://www.mylingeri...nine-pizama.htm tik kelniu praktiskai niekur nera... internetu jauciu nepirksiu, reiks iki BIGo lekt kai pasveiksiu smile.gif
Bet gal geriau kvepalus, m?... kazkaip lekstokai atrodo tokia dovanele... ar ne?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kashtanka: 19 gruodžio 2010 - 23:26
QUOTE(kashtanka @ 2010 12 19, 23:24)
Beje, radau pizama vyriska biggrin.gif http://www.mylingeri...nine-pizama.htm tik kelniu praktiskai niekur nera... internetu jauciu nepirksiu, reiks iki BIGo lekt kai pasveiksiu smile.gif
Bet gal geriau kvepalus, m?... kazkaip lekstokai atrodo tokia dovanele... ar ne?.. g.gif

O man kaip tik atrodo, jog Kaledos - silumos, gerumo, toks seimyniskas metas, tai grazi pizama bus pats tas rolleyes.gif O kvepalai ar pan puikiai tinka metinems, gimtadieniui ar tiesiog be progos smile.gif

O tokiam vaikinui- ne vaikinui padovanociau kazka savo padaryto(iskepta pyraga, pvz) + koki dailu ziebtuveli ( Kauno Akropolyje esancioje tabako parduotuveleje labai dailiu maciau) ar pan.

Ir prasau pagalbos, gal kas nors kur nors uzmatete dailiu dienorasciu su uzraktuku? Kad nebutu labai vaikiski.

Atsakyti
QUOTE(Fever @ 2010 12 20, 01:51)
O man kaip tik atrodo, jog Kaledos - silumos, gerumo, toks seimyniskas metas, tai grazi pizama bus pats tas  rolleyes.gif  O kvepalai ar pan puikiai tinka metinems, gimtadieniui ar tiesiog be progos smile.gif
<..>
Ir prasau pagalbos, gal kas nors kur nors uzmatete dailiu dienorasciu su uzraktuku? Kad nebutu labai vaikiski.

na vat ir dvejoju ar per gimtadieni, ar per kaledas tinkamesne dovana kvepalai?.. g.gif beje, gimtadienis jo sausio pabaigoj, kaip ir ne uz kalnu, bet nzn ...

Del dienorasciu kazkada buvau uzmacius gausybe graziu dienorasciu, tik niekaip dbr nepamenu kur... prisiminsiu - pasakysiu, tik kaip suprantu tu is kns, o as kazkur vln maciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2010 12 19, 18:58)

Kitiems tai - ir pati esu pasimetime.
Bet tam vaikinukui galiu pasiūlyti raktų pakabuką. Būna ir dailių, ir už pačią įvairiausią kainą, o ir simbolikų ten kiek visokių prikabinta būna - tik rinkitės. Sukurpkit kokį pritrenkiantį tekstą, kad jis būtų apšalęs ir visus metus prisimintų, o gal ir visą gyvenimą. Kartais žmogus taip prisiriša ir brangina kokį niekutį vien dėl jo pateikimo.
Atsakyti
Pagalvojau, kad tėvams tai vitaminų gal kokių reikėtų? smile.gif

O draugas tai... mes kokie 5 metai kaip pažįstami, buvome pora daugiau nei metus, po to išsiskyrėme, dabar vėl susitikinėjame, tai kažką norėtųsi originalesnio smile.gif Na, kaip ir visi žaidžia pokerį, bet visus daikčiukus tam reikalui turi smile.gif dėl rūkymo tai vos vos kartais parūko, gal tą dėžutę kokią gražią cigaretėm? Bet gal sakau ten labiau moteriškas dalykas? Ar kokį žiebtuvėlį? smile.gif Šiaip mėgstamas jo dalykas yra alaus buteliai, bet vieną jau kažkada parvežiau iš kelionės, tai nežinau ar gerai būtų pasinaudoti tuo, kad jam tai patinka ir vėl dovanoti? smile.gif) Bet kokį už širdies grėbiantį tekstą tai reikės pasakyt ;DD

P.S. pernai irgi tokia situacija buvo, neilgai draugavę buvom su vaikinu, kad išlaidauti nereikėtų, tai ant didelio didelio lapo su plastelinu išminkiau raides ir užklijavau : kad būtume laimingi . ir dar širdelę tokią padariau smile.gif Gražiai atrodė, bet šiais metais nežinau, nežinau g.gif teks eiti per visas parduotuves ir atidžiai dairytis smile.gif

Ir dar...aš dovanočiau pižamą, o ne kvepalūs. Man kvepalai yra pats lengviausias būdas išsisukti iš dovanų pirkimo, tad pižama šiuo atveju geriau mirksiukas.gif

Elyja> manau super dovana, nebūtų mano mama Beatos ir Oliverio knygų prisipirkus tai ir aš nukopijuočiau šią mintį thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tolla: 20 gruodžio 2010 - 12:07
Mano kaledu senio maisas. Vyrui papildai, pats paprase, pats susirado, suneliui keturatis, sesei (sunaus kriksto mamai) auskarai ir arbatai sietelis, visiems artimiesems arbata, kava pagal skoni ir namuose kepti ir paciu dekoruoti meduoliai ir imbieriniai sausainiai graziai ipakuoti. Ai tiesa dukterecioms paaugliskos pizamytes, sunenui hario poterio knyga, svainiui (sunaus kriksto teciui) vyriska rankine. as uzsisakiau dantu balinimo kapas, bet lektuvai nesileidzia dabar, tai negausiu, per velai pasake, kad negaus, tai neapsisprendziu ar laukti dovanos po kaledu, ar prasyti kitos, jau nebera laiko kada ir ieskoti g.gif
Atsakyti